• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bugünkü menm benimde
sabah 8de kalktım kahvaltıdan önce yarım saat yürüyüş yaptım 2 su br ılık su içtim vede maydonz suyu içtim arkasından şekersiz çay,biraz peynir,5tane zeytin vede maydonz salatası
ara-yeşil çay ve 1 elma
öğle-bikase çorba,salata
ara-1elma,maydonoz suyu
daha akşam yemeği yemedim onuda yazarım biraz öncede 1 saat hareket yaptım kol,göğüs,göbek ve bacak hareketleri ardından tekrar bitabak daha meyve yedim..şimdilikl bukadar

bugünkü menm benimde
sabah 8de kalktım kahvaltıdan önce yarım saat yürüyüş yaptım 2 su br ılık su içtim vede maydonz suyu içtim arkasından şekersiz çay,biraz peynir,5tane zeytin vede maydonz salatası
ara-yeşil çay ve 1 elma
öğle-bikase çorba,salata
ara-1elma,maydonoz suyu
daha akşam yemeği yemedim onuda yazarım biraz öncede 1 saat hareket yaptım kol,göğüs,göbek ve bacak hareketleri ardından tekrar bitabak daha meyve yedim..şimdilikl bukadar

benim menü

sabah 2 dilim çavdar ekmeği peynir çeyrek omlet

öğle ıspanak yoğurt

akşamüstü (ne yazık ki) 3 dilim börek ve kısıreyvahedigeldismile meyva

akşam yemiyorum

spor olarak 5 km yürüyüş 3 set mekik

şu börekleri yemesem iyi olacaktı ama misafirliğe gitmiştik bilmiyorumkismile

iyiyiz canim oruclar yeni bitti herkes hirsli ve azimli bakalim nolcekeyvahedigeldismile
bu arada ne tedavisi canim bebek icinmi:uhm: o is ne oldu

iyi hadi bakalim bi hirsla baya verirsiniz ozaman :)
canim tedavi derken ,hormonlar yukseli saniyorum , egerki yukselmisse ona gore ilac kullancamda onun icin dedim tedavi diye

bizim ise gelince benim koca yuzunden artik nerdeyse cocuktan pes ediyorum ,biktirdi artik ,ne umursadigi var ne istedigi var, ne yaptigi bisey var
sunu yap diyorum yapariz diyo aradan geciyo bikac ay, onu yapinca sunu yap yine geciyo zamanlar ,yani anlicagin daha bi tedaviye baslayamadik aylar gecti yillar gececek sanirim

esim ilac kullancak o ilacieczane vermiyo ile doktorumuza yazdirttik ,eczane illaki urolog yazmasi gerek diyo, iste kendi dotoruma gitcem bi konusum bakim ne olcakboshayallersmile

kiz mehay bak gor pazartesi olmasa bile carsambaya bir kilo verecem hatta iki kilo lapa diyeti yacam sali gunu bakem ne olcak, pazartesi gunude hem diyete hem spora baslicam herufle beraberde yuzmeye gidecem insalllah simdilik planlarim ve projelerim bunlar sekerim:delphin:

sempatim oruclar bitti mehayimin dedigi gibi ama seni aramizda daha SIk gorsek iyi olacak kuzuolumunekankayizsmile

bu arada vucudum sIkilasmaya basladi ozellikle gobekim sporda yapasam tam olecek vallaohaoldumsmile

prensesim ,ben listeden ciktim canim gercekten hic veremiyorum ,bisorunum oldugu belli
buraya gelmeye gelince ,anam evden 7 de ciktim nerdeyse 7 de giriyorum ,sonrasinda yemek cay su bu oluyorum

heleki bugun calistim ise gittim aksam 8 e kadar ,sonrasinda yarin bi dugun var bi komsu bolero diktircekti israr etti ,eve geldim daha hic bisey yemeden oturdum makina basina saat 10 a kadar iste 1 saat oldu acliktan basim dondu ,bikac meyva yedim ,salona gecmeden odaya girdim aldim bilgisayari, dusun yani yogunlugu
ve buna rahman bir gr bile veremiyorum

iyi hadi bakalim bi hirsla baya verirsiniz ozaman :)
canim tedavi derken ,hormonlar yukseli saniyorum , egerki yukselmisse ona gore ilac kullancamda onun icin dedim tedavi diye

bizim ise gelince benim koca yuzunden artik nerdeyse cocuktan pes ediyorum ,biktirdi artik ,ne umursadigi var ne istedigi var, ne yaptigi bisey var
sunu yap diyorum yapariz diyo aradan geciyo bikac ay, onu yapinca sunu yap yine geciyo zamanlar ,yani anlicagin daha bi tedaviye baslayamadik aylar gecti yillar gececek sanirim

esim ilac kullancak o ilacieczane vermiyo ile doktorumuza yazdirttik ,eczane illaki urolog yazmasi gerek diyo, iste kendi dotoruma gitcem bi konusum bakim ne olcakboshayallersmile

canim asla pes etme benimkide oyleydi ..biliyorsun burda dogan erkeklerin cogu oyle umursamaz farkli kisilikleri var...ama ben cok israr ettim bikmadan usanmadan yeri geldi tartistim hastanede gecti 6 senemiz nerdeyse kac kere denedik olmadi ve her seferinde birdaha gitmeyecegim dedi ama ben ne yaptim ne ettim onu ikna ettim..veeee mutlu sonn:Saruboceq::ecrin_bebek: sende hemen pes etme o pes etsin israrci ol birazyerimseniben

kiz mehay bak gor pazartesi olmasa bile carsambaya bir kilo verecem hatta iki kilo lapa diyeti yacam sali gunu bakem ne olcak, pazartesi gunude hem diyete hem spora baslicam herufle beraberde yuzmeye gidecem insalllah simdilik planlarim ve projelerim bunlar sekerim:delphin:

sempatim oruclar bitti mehayimin dedigi gibi ama seni aramizda daha SIk gorsek iyi olacak kuzuolumunekankayizsmile

bu arada vucudum sIkilasmaya basladi ozellikle gobekim sporda yapasam tam olecek vallaohaoldumsmile
yok yok sen 1 kilo ver ne gerek var aceleye canumm-tatlicadiarzu-

bugünkü menm kalkar kalkmaz ılık su 2br
sabah 1saat egzersiz maydonz suyu 1 elma ardından
kahvalt klasik
ara-yeşil çay bugün öğleyi atlattım malesef
akşam yemekten 10 dk önce maydonz suyu ve elma
1 kase çorba bol salata,yaprak sarması bunun sınırını biraz aştım.ardından 1 küçük kase yoğurt
bu ara öğünlerde sürekli kol bacak daha çokta gögüs egzersizleri yaptım.akşam 7den sonra meyve dışında hiç bişey koymuyorum ağzıma tatlı hamur işi ve kızartma kola vs kesinlikle yok önceden vazgeçemediklerim arasındaydı :sinifsinif:bunları tüketmemk için ya o ortamdan uzaklaşıyorum ya önceki zayıf ve şimdiki fotolarımı karşılaştırıp bakıyorum yada büyük söz verdiğim için bunu aklıma getiriyorm

merhaba kıslar nasılsınız a.s.
ben diyete şimdilik ara vermek zorundayım ne zaman yeniden başlarım bilmiyorum yesacığım benide listeden çıkarırsan iyi olur başladığımda yeniden aranıza katılırım
sebebine gelince bir süreliğine bilgisayarımız başka yere gitmek zorunda geçici olarak yani
kilo almamaya çalışacağim inşallah başarırım
sempatiğim,prensesim,mehaycığım,yesacığım ve diğer arkadaşlar hepinizi öpüyorum
sağlıklı zayıflamalar canlarım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

YEDIKLERIM

sabah

kahvaltilik gevregi
sut

ara

1 biskuvi

ogle
1 dilim ekmek
kasar

aksam (pazar -geleneksel -bayaa fazla)
kuzu eti
brokoli
firinda patates
firinda beyaz havuc denilen bi sey
firinda bir suru sebzeden olusmus bir yemek
ustune tatli:(

ama bunlar saat 3 ile 3.30 arasinda gerceklesti yani cok erkendi :)

YAPTIKLARIM

5 videomu da yaptim

1-kol
2-bacak
3-gobek:)
4-basen
5-esneme gerinme

6- 40 sag 40 sol bacak ic bacak hareketi

7- Redbook Tummy & Thighs

8-http://video.google.com/videoplay?docid=9199141777947373628&ei=ko1cS9rNIZWz-AbbrKjLBA&q=get+six+pack+abs+in+6&hl=en&emb=1#
http://video.google.com/videoplay?d...jLBA&q=get+six+pack+abs+in+6&hl=en&emb=1#[/B]

ben diyete şimdilik ara vermek zorundayım ne zaman yeniden başlarım bilmiyorum yesacığım benide listeden çıkarırsan iyi olur başladığımda yeniden aranıza katılırım
sebebine gelince bir süreliğine bilgisayarımız başka yere gitmek zorunda geçici olarak yani

tamam canim benim nisannur, sen ve sympathiqueyi SIMDILIK listeden cikariyorum en kisa zamanda yine aramizda listemizde gormek dilegiyle canim benim ben de kocaman opuyroummopuyorumnanaktan

seni yine aramizda gormek izteriz topraksuu ablam dikkat et kendine optum

gunaydin kizlar ben bugun itibariyle diyete baslamis bulunmaktayim.simdi nivea body cdimden spor yapacam sonra dusumu alip guzel hafif bir kahvalti yapacagim yediklerimi yazicam yarinda lapa yapicam bakalim somnuc ne olcekakannehir

evet kizlar geldim geri kaydirigubbakcemile21 saat spor yaptim sonra guzel bir dusumu aldim.kahvaltimi yaptim.

bugunku kahvaltim soyle oldu

1 fincan cay
domates ve salatalik
1 dilim gouda peynir incecik ama
6 tatli kasigi pmeyveli musli ve 6 tatli kasigi cilekli yogurt
1 dilim ekmek ve 1 tanede haslanmis yumurta

spordan sonra bol bol su ictim

oglene okulda olucam sadece su icicem dersde yemek yasak eve gelince meyve yerim

aksamada menum corba,mantarli tavuklu sote ve yogurtlu havuclu brokoli salatasi

tatlida var ama yemicigim yada azcuk alabuluruuuuumohaoldumsmile

hey allahim bir allahin kulu da yok topik te bu ne ya boyle kilo verilmez kizlar moral destek olmadan:olmaz:boyle giderse ben baska topiklere kayacamkaydirigubbakcemile4sabahtan beri kendim cizip kendim okudum olmuyor boyle gercektenalsanaalsanasmile

hey allahim bir allahin kulu da yok topik te bu ne ya boyle kilo verilmez kizlar moral destek olmadan:olmaz:boyle giderse ben baska topiklere kayacamkaydirigubbakcemile4sabahtan beri kendim cizip kendim okudum olmuyor boyle gercektenalsanaalsanasmile

hangi topiklere kayacan kiz:jeyyar:
hicbiyere kayamazsin:mymeka: sen olmadigin zamanda ben yazip yazip kendi yazdiklarimi okuyorum boyle iste ohhh sana ders olsun:dilcikar:

isler bitmedi bugun ogluma durmadi giremedim hic

seni en yakin zamanda yeniden aramizda gormek isteriz..umarim bu ayrilik uzun surmezŞeniz

Back