- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
- Konu Sahibi lightcola fun
- #9.061
bugun sabah
kahvaltilik gevregi
sut
ceviz
kahvaltilik gevregi
sut
ceviz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyiz canim oruclar yeni bitti herkes hirsli ve azimli bakalim nolcekeyvahedigeldismile
bu arada ne tedavisi canim bebek icinmi:uhm: o is ne oldu
iyi hadi bakalim bi hirsla baya verirsiniz ozaman :)
canim tedavi derken ,hormonlar yukseli saniyorum , egerki yukselmisse ona gore ilac kullancamda onun icin dedim tedavi diye
bizim ise gelince benim koca yuzunden artik nerdeyse cocuktan pes ediyorum ,biktirdi artik ,ne umursadigi var ne istedigi var, ne yaptigi bisey var
sunu yap diyorum yapariz diyo aradan geciyo bikac ay, onu yapinca sunu yap yine geciyo zamanlar ,yani anlicagin daha bi tedaviye baslayamadik aylar gecti yillar gececek sanirim
esim ilac kullancak o ilacieczane vermiyo ile doktorumuza yazdirttik ,eczane illaki urolog yazmasi gerek diyo, iste kendi dotoruma gitcem bi konusum bakim ne olcakboshayallersmile
yok yok sen 1 kilo ver ne gerek var aceleye canumm-tatlicadiarzu-kiz mehay bak gor pazartesi olmasa bile carsambaya bir kilo verecem hatta iki kilo lapa diyeti yacam sali gunu bakem ne olcak, pazartesi gunude hem diyete hem spora baslicam herufle beraberde yuzmeye gidecem insalllah simdilik planlarim ve projelerim bunlar sekerim
sempatim oruclar bitti mehayimin dedigi gibi ama seni aramizda daha SIk gorsek iyi olacak kuzuolumunekankayizsmile
bu arada vucudum sIkilasmaya basladi ozellikle gobekim sporda yapasam tam olecek vallaohaoldumsmile
merhaba kıslar nasılsınız a.s.
ben diyete şimdilik ara vermek zorundayım ne zaman yeniden başlarım bilmiyorum yesacığım benide listeden çıkarırsan iyi olur başladığımda yeniden aranıza katılırım
sebebine gelince bir süreliğine bilgisayarımız başka yere gitmek zorunda geçici olarak yani
kilo almamaya çalışacağim inşallah başarırım
sempatiğim,prensesim,mehaycığım,yesacığım ve diğer arkadaşlar hepinizi öpüyorum
sağlıklı zayıflamalar canlarım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hey allahim bir allahin kulu da yok topik te bu ne ya boyle kilo verilmez kizlar moral destek olmadanlmaz:boyle giderse ben baska topiklere kayacam
sabahtan beri kendim cizip kendim okudum olmuyor boyle gercektenalsanaalsanasmile
merhaba kıslar nasılsınız a.s.
ben diyete şimdilik ara vermek zorundayım ne zaman yeniden başlarım bilmiyorum yesacığım benide listeden çıkarırsan iyi olur başladığımda yeniden aranıza katılırım
sebebine gelince bir süreliğine bilgisayarımız başka yere gitmek zorunda geçici olarak yani
kilo almamaya çalışacağim inşallah başarırım
sempatiğim,prensesim,mehaycığım,yesacığım ve diğer arkadaşlar hepinizi öpüyorum
sağlıklı zayıflamalar canlarım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan