- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #9.001
slm kızlar
bugun yedıklerımı yazamıcam cunku regl oldum dogumdan sonra çok kotuyum cumaya kadar gecmez cuma gunu memelekete gıdıcem bır muddet aranızda olamıcam lutfen unutmayın benı......
ben sızı takıp edıcem yınede tamda alışmıştım olsun ıyı olayımda yıne baslarım demı opuyorum sızlerı...
:dance:aa aklıma geldi şimdi telefonun zilini kursamda her iki saatte bir bana su su su desede suyumu içsem nasıl fikir ama :dance:
benimde gözümün önünde ama yinede gözüme takılmıyor senide tebrik ederim kış günü 3-4 litre :1shok: afiyet olsun bol bol yağlarını söküp götürsün guclubacismilearkadasim benim buldugum cozum su benimde suyla hic aram yoktu ama kocaman bir surahiye koyuyom duyu mutfakta gozumun onune koyuyom gordukce iciyom bende cok etkisi var belki 3 veya 4 litreye yakin iciyom.
sagol topraksuu ablam
su iyi gelir icmen lazim aslinda ablam bak telefonuna kur saat dedigin gibi faydasi olur ben gunduzleri icemiyorum malum oruc var ama aksamlari bir surahi suyu bitiriyorum ya sonrada karnim sisiyor:sinifsinif:
:dance:aa aklıma geldi şimdi telefonun zilini kursamda her iki saatte bir bana su su su desede suyumu içsem nasıl fikir ama :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?