• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bu haftanın birincisi belliii:utangac::nazar:başka söze gerek yokk

yesa gerçekten çok iddialısın hakkını vererek yapıyosun hakkaten.yazdıklarını okudukça harekete geçiyorum bendekaydirigubbakcemile2

ayy canim benim ya eger faydali oluyorsam ne mutlu bana kaydirigubbakcemile4 Allaha sukur duzenli yapiyorum videolarimi bu aralar umarim boyle gideropuyorumnanaktan ama iste gobek ic bacak ve selulit sorunlarim var :1ninca: bakalim artik kaydirigubbakcemile5 ayy en en en buyuk sorunumu unutmusum cikolata ivir zivir tatli :((

eminmki bizden daha çabuk verirsin..bu hareketlere dayanmaz:))ayr 1 lt suyun içine biçay kaşığı soda koyup hergün böyle 4lt tüketin diye duydum bugün biyerde sağlıklı olurmu bu acaba? günde 4lt vede sodabilmiyorumkismile

eminmki bizden daha çabuk verirsin..bu hareketlere dayanmaz:))ayr 1 lt suyun içine biçay kaşığı soda koyup hergün böyle 4lt tüketin diye duydum bugün biyerde sağlıklı olurmu bu acaba? günde 4lt vede sodabilmiyorumkismile

canim valla bi yanim hemen veriyim dese de bi yanim yavas yavas olsun saglikla olsun daha da gelmesin diyor insallah valla iyi diyor da benim su icmem de problem yaa kaydirigubbakcemile

üffff!!! 1 haftadır çok iyiydim. 2 günüdür dağıttım. salı günü annemin günü vardı. sabah kahvaltıyı çok iyi yaptım. sonra anneme gittim. gün boyu doğru düzgün öğün yiyemedim koşuşturmacadan ama annemin kurabiyelerine dayanamadım. 4-5 tane yemişimdir. :sinifsinif:
akşam ceza olarak sadece evde sıkılmış meyva suyu içtim ve koşu yapmaya niyetlendim. ama daha 1 km olmadan boynum tutuldu. artık nasıl kasmışsam kendimi ..... bıraktım. dünde boyun ağrısı ile geçti koşu yapamadım. mafoldumben yemek içinde o kadar açtım ki.... canım nasıl tatlı istiyordu.. kaçırdım ölçüyü yemektede tatlıda da ...
bugun yeniden başladım bakalım... çok kızdım kendime... bugun boynum iyi gibi... ceza olarak kendime fazladan 2 km koşu verdim... bakalım nasıl yapıcam... çok ciddi motivasyona ihtiyacım var .....

selam kizlar ben diyete cuma yani yarin basliyorum dun yine misafir vardi hem cumadan cumaya bildirim yapiyoruzya o acidanda iyi olur nasilsiniz bakalim?

selam kıslar
yarın büyük gün bakalım vermiş olacakmıyız
bizler iyiyiz mehaycım sen nasılsın
sıkı bir diyet olmasada devam ediyoruz azar azarda olsa hepsini göndereceğiz inşallah

yesacığım ben bildirimimi şimdiden yapayım yarım kilo vermişim bu hafta onada şükür diyorum
kilom 61 canım

hepinize sağlıklı zayıflamalar diliyorum opuyorumnanaktan

iyi geceler kizlar doktora gitmistim ya ben gecen miyomlarimda doktor bana hormon hapi verdi iki gun oldu kullanali 69,5-70 gosteriyor baskul cildiricimakannehirne yapicam ben yaaaa

yarin orucum bitiyor cok sukur acilen diyet ve spor ve spora baslamam lazimkaydirigubbakcemile

off yaın ne çıkacak bende çok merak ediyorum.
bugunkü liste

sabah 2 dilim kepek ekmek peynir yumurta

ara yok malesef

öğle barbunya ,

ara portakal,elma

ara 2 mavi yeşil light gofret

akşam ıspanak ,yogurt,2dlim ekmek

yeşilçay 2 fincan.
akşam

arkadaşlar bende kafayı yiyecemya gündüz gayet güzel diyetimi uyguluyorum ama akşam yemeklerinde kendimi frenliyemiyorum ne yapıcam bilmem.

canim benim aksam yesen bile sonrasinda hareketle sporla destekle bi de 6-7den sonra agzina bi sey atmazsan insallah sorun olmaz :)

oncelikle yediklerimi yazayim

sabah
kahvaltilik gevregi
sut
muz

ara
profitorol ekler tarzi bi sey (dogum gunuydu ogretmen arkadaslardan birinin o yuzden kesin masanin ustu dolu oluyor ama umarim bu haftaki ilk ve son tatlim:(

ogle
sandvic (krem peynir, kasar peynir, biber)
1 armut
1 muz

aksam
sebzeli bir yemek

bi de gun icerisinde bir adet cips yedim ama bunun icin kendime ceza verdim :(

tum videolarimi yaptimm:)

1-kol
2-bacak
3-basen
4-esneme gerinme
5-gobek :)

6- 40 bi taraf 40 diger taraf ic bacak hareketi
7- koltuk kullanip 6dk da hareket yapalim:)
8- Redbook Tummy & Thighs

9- 100 tane ip atlama

benimde menm sabah-lahana suyu,şekersiz çay,peynir 5tane zeytin,1dilim kepek ekmeği
ara-1br yeşil çay,1elma 1mandalina
akşam-yemekten önce lahana suyu,1kase çorba bol salata(ekmek yok)
ara-şekersiz çay,bir avuç kadar beyaz nohut
ayr önceden yatarken bile bişeyler atıştırmadan yatmazdım.şimdi aklıma bile gelmiyo. zemuszemus

buarada 1saatte yürüyüşe çıktım
yarınki bildirimimi şimdiden yapayım sonunda 1 kilo daha vermişim 62 şuandakaydirigubbakcemile5

buarada 1saatte yürüyüşe çıktım
yarınki bildirimimi şimdiden yapayım sonunda 1 kilo daha vermişim 62 şuandakaydirigubbakcemile5

canim benim cok cok kutlarim nazar degmesin de senin baslangic kilon 63 kilo olarak gorunuyor ilk defa kilo verdin demi daha yazmissin ya acaba ben yanlis mi gecirdim diger haftalarda diye takildim soyle bir sey var elimde

-------------------------baslangic kilosu----------8ocak------------------15cocak---------------22ocak

6-kvsr--------------------------63------------------------63------------------63(ayni)----------------------62(1 kilo vermis)

Back