- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #8.981
olucak canim olucak yavas yavas alisicakasin saglikli beslenmeye birden vazgecemez insan herseyden zaten..gayet iyi gidiyorsun bence...
inşallah mehayım,olucak inş ama kacamakları mecburı yapıyorum esım ne yapmış bılıyomusun dıyet falan yapmıyayım dıye cekmecelere buskuvı cıkolata falan koymus:jeyyar: yanı ben bunlarla ugrasıyorum irademı buralarda korumaya calışıyorum karsımda herseyı yıyor ben dıyet yaparken o mutlu olmuyormus ayrı seyler yıyormusuz ben sofradan cabuk kalkıyormusum anlıyosunndelikafadulden
zor valla canim dikkat etmeye calisiyorum ama diyete baslayinca dikkat etmek zorundayim artik bende hamur islerinden degilde patates salatasi falan yerim bol bol o zaman cunku gelen misafire eslik etmeyince ayip oluyor..(yani sanki sen yede git der gibi):1no2:valla saglikli beslenmek gibisi yok aslinda ama iste damak tadimiza hitap etmiyr diye yiyoruzda yiyoruz abur cuburlari kekleri borekleri....ben martin basina kadarsporsuz 4.5 kilo verebilirsem kendimi guzel bir hediyeyle odullandirmek istiyorum ama yiyecek degil baska bisey heheh:1rolleyes:cok iyi olur valla martta 62 ye dussem sporsuz tabi..spor yapabilsem 60 a bile duserdim...62 olsam gerisi gelir zaten ben yazin diyetsiz bile cok zayifliyorum...a.s
kizlar bozulmayin ama bu listeler bana pek diyet listesi gibi gelmiyor diyet yapan biri her zaman tatlilardan abur cuburdan hamur isinden kizartmadan uzak durur ve sebze meyve ve beyaz ete yuklenir
fakat sizin listelerde yasak olan seylerden her zaman bulunuyor yani zayiflamak istiyorsak daha dikkat etmeliyiz bunlara bence
buda benim nacizane fikrim
mrblaar kaç gündür netim yoktu giremedim bende yazayım ilk olarak öncekine göre çok çok ii gidiyorum hergün en az 1 saat yürüyüş yapıyorum egzersizler falan.buaralar hiç ekmek yemedim desem yeridir.bol salata meyve ve sebze ağırlıklı yemekler yedim.lahana diyetine başladım hakket kilo vermekte yardımcı.sabah kahvaltıdan önce vede akşam yemekten önce içiyorum günde 2 bardak..bakalım bu cuma verebilecekmiyim bende
ha buarada şekeri,tatlıyı ,kızatma türlerini vede abur cuburu tamamen çıkardım kesinlikle tüketmiyorum
en sağlıksı yediklerine dikkat edip egzersiz yaparak hareket ederek kilo vermek değilmi??:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?