• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

olucak canim olucak yavas yavas alisicakasin saglikli beslenmeye birden vazgecemez insan herseyden zaten..gayet iyi gidiyorsun bence...

inşallah mehayım,olucak inş ama kacamakları mecburı yapıyorum esım ne yapmış bılıyomusun dıyet falan yapmıyayım dıye cekmecelere buskuvı cıkolata falan koymus:jeyyar: yanı ben bunlarla ugrasıyorum irademı buralarda korumaya calışıyorum karsımda herseyı yıyor ben dıyet yaparken o mutlu olmuyormus ayrı seyler yıyormusuz ben sofradan cabuk kalkıyormusum anlıyosunndelikafadulden

sabah: 2 dılım ekmek,tereyagı(azıcık),peynır,çay

ara:elma

öğle:yogurtlu yaprak sarma

ara:mandalına

ara:kuçuk kek dılımı incecık

aksam:çorba,yaprak sarma,yogurt,tursu,patates salatası olacak galıba....

inşallah mehayım,olucak inş ama kacamakları mecburı yapıyorum esım ne yapmış bılıyomusun dıyet falan yapmıyayım dıye cekmecelere buskuvı cıkolata falan koymus:jeyyar: yanı ben bunlarla ugrasıyorum irademı buralarda korumaya calışıyorum karsımda herseyı yıyor ben dıyet yaparken o mutlu olmuyormus ayrı seyler yıyormusuz ben sofradan cabuk kalkıyormusum anlıyosunndelikafadulden

himm esin balik etli bayanlari seviyor anlasilandelikafadulden

zor valla canim dikkat etmeye calisiyorum ama diyete baslayinca dikkat etmek zorundayim artik bende hamur islerinden degilde patates salatasi falan yerim bol bol o zaman cunku gelen misafire eslik etmeyince ayip oluyor..(yani sanki sen yede git der gibi):1no2:valla saglikli beslenmek gibisi yok aslinda ama iste damak tadimiza hitap etmiyr diye yiyoruzda yiyoruz abur cuburlari kekleri borekleri....ben martin basina kadarsporsuz 4.5 kilo verebilirsem kendimi guzel bir hediyeyle odullandirmek istiyorum ama yiyecek degil baska bisey heheh:1rolleyes:cok iyi olur valla martta 62 ye dussem sporsuz tabi..spor yapabilsem 60 a bile duserdim...62 olsam gerisi gelir zaten ben yazin diyetsiz bile cok zayifliyorum...a.s

canim patates salatasi yagsiz tuzsuz olduktan sonra ne zarari olacak ki haslanmis patates ve yesillik degil mi sonucta CADIARZU ben de bugun cikolatali kek yedim canim yaa mafoldumben umarim inersin canim ne guzel diyetsiz bile zayifliyorsan zemuszemus

kizlar bozulmayin ama bu listeler bana pek diyet listesi gibi gelmiyor diyet yapan biri her zaman tatlilardan abur cuburdan hamur isinden kizartmadan uzak durur ve sebze meyve ve beyaz ete yuklenir
fakat sizin listelerde yasak olan seylerden her zaman bulunuyor yani zayiflamak istiyorsak daha dikkat etmeliyiz bunlara bence
buda benim nacizane fikrim

canim benim tamamen haklisin valla kaydirigubbakcemile irademe bi hakim olabilsem bazen 1 hafta boyunca sadece tek bir kacamakla geciyor bazen gunde 2 kacamak oluyor yaaa :gitme:

bugün yediklerim cokacimcoookcokacimcoook

sabah-1 paket diet bisküvi,yeşilçay
ara-yeşilçay
ara-2 tane yeşil elma
ara-1 tabak kanıbahar+brokoli yemeği (1 tatlı kaşığı yağla pişirdim domatesli,yeşil biberli ,bol acılı akannehir)
akşam-karnıbahar yemeğinin aynısı
ara-az şekerli çay

mehaycim kizacak ama bugun yediklerim

sabah
kahvaltilik gevregi}+ sut

ara
yesil cay
1 mandalina

ogle
1 tavuk sosis
2 dilim ekmek (ekmek arasi sosis de diyebiliriz:)
1 elma
1 muz
ve iste geliyor cikolatali kek:((

ara
kucuk bayram cikolatalarindan:(

aksam
1 haslanmis patates
salata
etli bi sey

mrb canım azminden dolayı kutluorum seni bende doğum yaptım bi 10 kilo fazlam var mayıs ın ilk haftası abimin zdüğünü var o zaman a kadar vermeliyim bu kiloları ama emzirdiğim için ağır bi diet e giremiorum lahana yağı aldım ama kullanmadım faydasını gördünmü?yardımcı olursan sevinirim..

mrblaar kaç gündür netim yoktu giremedim bende yazayım ilk olarak öncekine göre çok çok ii gidiyorum hergün en az 1 saat yürüyüş yapıyorum egzersizler falan.buaralar hiç ekmek yemedim desem yeridir.bol salata meyve ve sebze ağırlıklı yemekler yedim.lahana diyetine başladım hakket kilo vermekte yardımcı.sabah kahvaltıdan önce vede akşam yemekten önce içiyorum günde 2 bardak..bakalım bu cuma verebilecekmiyim bende

mrblaar kaç gündür netim yoktu giremedim bende yazayım ilk olarak öncekine göre çok çok ii gidiyorum hergün en az 1 saat yürüyüş yapıyorum egzersizler falan.buaralar hiç ekmek yemedim desem yeridir.bol salata meyve ve sebze ağırlıklı yemekler yedim.lahana diyetine başladım hakket kilo vermekte yardımcı.sabah kahvaltıdan önce vede akşam yemekten önce içiyorum günde 2 bardak..bakalım bu cuma verebilecekmiyim bende

ha buarada şekeri,tatlıyı ,kızatma türlerini vede abur cuburu tamamen çıkardım kesinlikle tüketmiyorum

en sağlıksı yediklerine dikkat edip egzersiz yaparak hareket ederek kilo vermek değilmi??:sm_confused:

canim benim oncellikle kocaman bir masallah diyorum :nazar: bu cuma karsiligini alacaksin insallah kuzum kaydirigubbakcemile5 kesinlikle dedigin dogru en sagliklisi yediklerimize dikkat edip, bol su icip, hareket yapmakkaydirigubbakcemile4 bi de arkadas ayni mesaji tum gruplara yaziyor sanirim kafamçokkarıştı

merhaba
benim bugünkü menüm şöyle

sabah(aslında öğle demek daha doğru geç kalktım:kedi:)
2 dilim ekmek beyaz peynir domates salatalık 5 zeytin ve 1 çay kaşığı reçel.

ara
1 portakal

öğle (akşamüstüydü)
2 dilim ekmek beyaz peynir 3 dilim hindi salam

akşam
balık salata

ara
elma

spor olarak 2 km dışarıda yürüdüm
koşu bandında da 3,5 km yapmışım

kötü olansa bugün regl oldum. ve onun şişkinliğinden anlamıyorum vücudumda faklılık var mı ?

:1shok: kimsecikler yokmuş nirdesiniz kıslar :delphin:
geceden beri kimse uğramamış hepinizinmi işi çıktı ne CADIARZU
neyse bende biraz topikleri gezim de çıkim :çok üzgünüm:

iyi aksamlar kizlar kimseler yok ya mehayin misafiri gelicekti bende kocacigimi alamanyalara gonderdim bugun :gitme:isi icin 3 gun ayri kalacagiz ay ben simdikten ozledim yaaaaaaaaamafoldumben

simdi iftar ettim peynirli makarna,mercimek corbasi,salata icecek ve kucucuk bir kasede sutlac yedimaklinialirimsmile

askim evde olmayinca yemek te yapmam yememde:umursamaz:

hemencik yazayim yediklerimi :))

sabah
kahvaltilik gevregi (icinde kuru uzum ve kuru meyveler var ben de azicik ceviz kattim)
sut
1 biskuvi

ara
yesil cay

ogle
1biskuvi
sandvic (krem peynir, kasar, tomates, yesillik, biber)
1 muz
1 elma
azicik tatlimsi bi sey ama seker orani cok dusuk

ara
1biskuvi

buraya kadar pek guzel bi menu olmamisti

aksam
pirinc (pilav degil yanlis anlasilmasin pirincin ustune sicak su koydular birak ekle tamamdir yani pirinc lapasi yedim resmen:bbo:
hindi eti mantar olan bi tur yemek (pirincle bunu karistirip yiyoruz kaydirigubbakcemile3

bende yazayım
1br lahana suyu şekersiz
sabah(öğle)-1dilim kepek ekmek,şekersiz çay 2br,biraz peynir 5tane zeytin
ara-elme,mandalina
akşam-öncelikle lahana suyu 1kase tarhana çorbası,biraz nohut ve pilav
ara-elme
bugün malesef yarım saat kadar egzersiz yapabildimaklinialirimsmile

slm kızlar
bugun yedıklerımı yazamıcam cunku regl oldum dogumdan sonra çok kotuyum cumaya kadar gecmez cuma gunu memelekete gıdıcem bır muddet aranızda olamıcam lutfen unutmayın benı......
ben sızı takıp edıcem yınede tamda alışmıştım olsun ıyı olayımda yıne baslarım demı opuyorum sızlerı...

Back