• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

diyette 5.günüm slteyi yeni keşfettim bende cuma takımlarına katılmak istlyorum yardımcı olurmusunuz

canim takimlara takilmak isteyenler diye bir baslik var istersen oraya da bir yaz ama biz de haftalik yarisma yapiyoruz aramizda cuma gunleri kilo bildirimi yapiyoruz gun icinde de yedilklerimizi yaptiklarimizi paylasiyoruz aramiza hosgeldin canim opuyorumnanaktan

yesa cim nasilsin fistigim nasil gidiyor?

iyi gidiyor canim benim Allaha sukur hergun 5 video yapiyorum 8er dklik yediklerim de iyi kacamak yok neyseki yani cok az var eyvahedigeldismile malesef cikmak durumunda canim 2 saate yakin temizlik yapacagim umarim yakarim kalorileri opuyorumnanaktan opuyorummm

ben oglumdan vakit bulup spor yapamiyorum hic bakalim sporsuz ne kadar zayiflayabilicem :((
vakit buldugum zamanlarda ev isi ve yemekle geciyor
bu arada misafir eksik olmuor zaten bebek gormeye gelenler falan .
cok yogunum cokkk

bende size katılmak istlyorum hergün ne yediğimizi mi yazıyoruz cuma da tartılıp yazıyoruz sanırım.. ?

canim benim tabii ki hosgeldin aramiza opuyorumnanaktan cuma gunu tartilma gunumuz gun icerisinde de ne kadar yazabilirsen o kadar iyi canim ama hergun yazamazsan da sorun degil yaptigin hareketleri sporlari da eklersenn cok guzel olur canim kaydirigubbakcemile5

mehaycim isin zormus gercekten ama ev isleri de spor sayilir bi de gelen misafirlere ikram edilen seylere dikkat etmek lazim onlarla yesen bi turlu yemesen bi turlu :)

sabah:2 dılım ekmek,doates,salatalık,peynır,4 yesıl zeytın

ara :yarım muz

öğle:2 kucuk pogaca,3 catal patates salatası

ara: salata

aksam:corba,1 tursu.1 dılım ekmek, 7 yesıl zeytın,peynır

ara:çay olur heralde...(ben saglıklı beslenmeyı beceremıyorum galıba yaaa )

12.30 cornflakes ve meyveli yoğurt
16.30 yağsız marul domates salatalıklı salata
sanırım bugün 6 dan sonra yemek yememe biraz yalan olcak, neyse çok acıkırsam elma yerim ya da ekmeksiz çorba içerim olur heralde

insallah canim benim verirsin niye vermeyesin :)

nisannurcum bence menun guzel canim cay sekersiz olduktan sonra o da olur ama su hep gozume takiliyor canim benim ya :))

bugun yediklerim

sabah
2 dilim tost ekmegi
krem peynir
domates +yesillik
sekersiz cay

ara
1 elma

ara
1 muz

ara
azicik kuruyemis

aksam (bugun pazar oldugundan geleneksel aksam yemegi bayaa yogun)
haslama havuc
haslama yesil fasulye
ordek eti
firinda patates
mantar ustu peynir
bi de ekmek benzeri bi sey mantarlar bu ekmek benzeri seyin icindeydi (hepsinin uzerine de sos)
sekersiz cay

merhaba herkese....
bugün yediklerim.
sabah
1 kibrit kutusu peynir 1 dilim ekmek salatalık domates biber( kahvaltıya kalabalık misafirim vardı ve tabiki masada yok yoktu ancak ben hiç bir şeye el sürmedim :lepi:)
ara
1 kuru incir

öğle
sebze yemeği 1 dilim ekmek ve yogurt

ara
elma

akşam
balık ve yeşil salata

bu arada akşam yemeğinden sonra doğum gününe gittim. gittiğim yerde hiç bişey yemedim. kendimi ayrıca kutladım bunun için. sadece meyve yedim ve çay içtim.

spor olarak 45 dk koşu bandındaydım. 200 cal civarı yakmışım. 4 km yol yürümüşüm kaydirigubbakcemile2

gunaydin kizlar ay bugun kimse gelmedimi ya cok durgun bugunn topik

bende orucluyum bugunde doktora gidicem miyomlarimdan kontrole bakalim ne diyecek doktor

mehaycim isin zormus gercekten ama ev isleri de spor sayilir bi de gelen misafirlere ikram edilen seylere dikkat etmek lazim onlarla yesen bi turlu yemesen bi turlu :)

zor valla canim dikkat etmeye calisiyorum ama diyete baslayinca dikkat etmek zorundayim artik bende hamur islerinden degilde patates salatasi falan yerim bol bol o zaman cunku gelen misafire eslik etmeyince ayip oluyor..(yani sanki sen yede git der gibi):1no2:valla saglikli beslenmek gibisi yok aslinda ama iste damak tadimiza hitap etmiyr diye yiyoruzda yiyoruz abur cuburlari kekleri borekleri....ben martin basina kadarsporsuz 4.5 kilo verebilirsem kendimi guzel bir hediyeyle odullandirmek istiyorum ama yiyecek degil baska bisey heheh:1rolleyes:cok iyi olur valla martta 62 ye dussem sporsuz tabi..spor yapabilsem 60 a bile duserdim...62 olsam gerisi gelir zaten ben yazin diyetsiz bile cok zayifliyorum...a.s

Back