- Konu Sahibi lightcola fun
- #8.841
benimki 14 yaşında canım koca kazık yani abi abi demek istemiştim delikafadulden
aaa evet o zaman abisi oluyorkaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimki 14 yaşında canım koca kazık yani abi abi demek istemiştim delikafadulden
anammmm:1shok: korktum vallaeyvahedigeldismile bu ne sinir bu ne cikiseyvahedigeldismile
ben artikin sana bisey soyleyemem:kedi:
oncelikle aramiza hosgeldin a.s.ayni sorun bendede var cok sik tartildigim zaman daha yavas kilo veriyorum hatta bazen veremiyor aliyorum..cunku birazcik zayifladigimi goreyim kendimi yiyecek biseylerele odullendiriyorum...bende birtek ben boyleyim saniyordum....cunku etrafimdaki akrabalarim yada arkadaslarimla konussak bu konuyu aaa yok ben aksine zayifladigimi gorsem daha cok hirslanirim ve kilo veririm diyorlardi..bende kendi kendime bende bu bogaz varken ben biraz zor zayiflarim diyordumama anlasilan benim gibi baska pis bogazlilarda varmissırnaşık şeysırnaşık şey
yesacım yapalım canım ama ben bılmıyorum ya... nasıl yapıcam.. dıgıtallerın fıyatlarını bılıyomusun tatlımmmmmm????
kilo aldı başını gidiyor
79 kiloyum
spor yapmayı sevmiyorum
ekmek zeytin ve tatlıdan vazgeçemiyorum
kilolu olmayı sevmiyorum
ama
ya yardan geçeceğim ya serden...
canim kilo bildirimi yapmayanlari ve burayua gelip bizimle yediklerini yaptigi sporlari paylasmayanlari listeden cikaralim fazlalik olmsin...a.s
gunaydin kizlar bakiyorum topik cosmus kilo bildirimi yapmayanlari listeden sil yesacim madem zayiflamaya geliyorlar buraya azcik ta emek versinler bi zahmet yazsinlar kilolari
bana gelince kilom aynidir veremedim zaten rejim yapmiyorum son bir haftam kaldi orucuma biter bitmez baslicam rejime insalllh ilk haftada veririm biraz kilo
hoş geldin canım aynen katılıyorum böylece liste fazladan kabarmamış olacak insanlar bir hevesle geliyorlar sonra arkalarına bakmıyorlar
kilonun aynı olmasıda güzel bişe canım genelde oruçlarda kilo alınır demekki sen birazda olsa gayret etmişsin alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ben araniza yeni katildim ama zaman farkindan dolayi yetisemiyorum size ben australyadan yaziyorum cok mutluyum cunki 3 hafta once gorustugum arkadas gurubumla bu aksam gorustum herkez farki fark etti ben bu sabbah ogrenir ogrenmez kilomu yazacam size buda yaklasik 9 saat sonra cunki burda gece 1
tamamdir canim benim bu cuma kilo bildirimm gunu ve sadece bildirim yapanlari listeye ekleyecegim zemuszemusopuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar. ben 2 gündür lapa diyetindeydim. ilk günün sonunda 1 kilo vermiş olarak olark uyandım. yarın sabah kaç olucam bilmiyorum ama.
ben lapa diyetinde ekstra salata yedim ve aralarda meyva yedim. bol su içtim . spor yapamadım amalmaz:
yarın normal menüye dönücem. bu arada diyetisyene gidicem yarın ya da ctesi olabilir sanırım...
fecii gaza geldim kızlar:jeyyar:
bana herseyi diyebilir kizabilursunuzzzzzzzzzzlaelaelaelaelae
ben aksama lahmacun yaptim:umursamaz:ve yedimcokacimcoookkac tane oldugunu demicummm fakat kucuklerdi boyutlari onu soleyimaklinialirimsmile
kizlar orucluyken herseyi yemek mubah banabayanssulusmile
fakat rejimdeyken buleeeee yaparsam beni dofebilirsinizzzzalsanaalsanasmile
canlarimboshayallersmile
7 gunum kaldi yesacim ondan sonra bana kizabilirsiniz.sanada afiyet olsun canim ben cok cesit yemek yapiyorum cunku esin cok seviyor hamur isi olsun tatli olsun ona yapip bende az yada cok yiyorum onunla asil suclu esim:asigim:ama cok seviyorum keratayi lahmacun cani cekmis dun bende yaptim bugunhihoyyytdiyette kacamak olmicak zayiflamam lazim yazin tatile gidicimmmohaoldumsmile
sslm çizelgem olmusmu tessssssstttttttttttttt yanı
olmussssssssssssss tesekur ederım yesacım
bugün yediklerim:
sabah: kahvaltılık gevrek ve meyveli yoğurt
öğlen: 100 g haşlanmış hindi eti,marul,domates ve salatalıkla yapılmış salata
akşam(18.00):bir su bardağı kadar haşlanmış yoğurtlu karnabahar
20.30: bir yeşil elma ve yarım yağlı süt
bir de sabahki enerjik halim gün içinde de devam etti, ben de 100 kere daha ip atladım, birazdan da gene 60 mekik çekip , 50 şer bacak hareketi yapıp yatcam. bence günü kurtardım :)
bi de bişey dicem ben yarın gerçekten tartılamam, portekizceyi çok bilmediğim için eczaneye gidip anlaşmak hem zor oluyor, gerçi o önemli değil de gidip de gene en azından kıyafetlerim de botlarımla tartılmak zorunda kalcam. beni listeden çıkarcaksanız da ben gene de yazsam olur mu buraya böyle sessiz sessiz :kedi: