• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ben de aranıza katılayım madem şafak sayanlar topiğinden buraya yönlendirildik :) kilom 62- 63 civarında (civarında diyorum çünkü tartılamıyorum ama kıyafetlerimden anlıyorum) zaten kilo vermeye başlayınca tartıyı görünce ya moralim bozuluyor ya da aa zayıflamışım diip hemen kendimi yemekle ödüllendiriyorum, o yüzden bu sefer gözle görülür bi şekilde olmadan tartılmayacağım :)
sabah 11 gibi uyanıp hemen iki bardak suyumu içtim, üstüne de elma sirkesi ve ballı suyumu içtim bir bardak , sonra cornflakes ve meyveli yoğurtla kahvaltımı yaptım 12 de.
saat 15.30'da da mikrodalgada yağsız eti pişirdim, yanında da bol sirkeli limonlu marul salatası yedim, akşama da bardak çorbalardan içmeyş düşünüyorum , doymazsam da elma yiyip süt içmeyi düşünüyorum . sanırım çok değil dimi :)

oncelikle aramiza hosgeldin a.s.ayni sorun bendede var cok sik tartildigim zaman daha yavas kilo veriyorum hatta bazen veremiyor aliyorum..cunku birazcik zayifladigimi goreyim kendimi yiyecek biseylerele odullendiriyorum...bende birtek ben boyleyim saniyordum....cunku etrafimdaki akrabalarim yada arkadaslarimla konussak bu konuyu aaa yok ben aksine zayifladigimi gorsem daha cok hirslanirim ve kilo veririm diyorlardi..bende kendi kendime bende bu bogaz varken ben biraz zor zayiflarim diyordum:utangac: ama anlasilan benim gibi baska pis bogazlilarda varmissırnaşık şeysırnaşık şey

canlar yeni gelen arkadaslar icin yeniden duyurumuzu yapalim

1ocak tarihinde zayiflama yarismamiza basladik her cuma kilo bildirimi yapiyoruz listemizde 17 arkadasin ismi var su an ama gercekten paylasim yapan cuma gunu kilo bildirimi yapan 7-8 arkadas anca var lutfen bildirim yapmayi unutmayalim hayirli ugurlu olsun saglikli zayiflamalar :))

canim kilo bildirimi yapmayanlari ve burayua gelip bizimle yediklerini yaptigi sporlari paylasmayanlari listeden cikaralim fazlalik olmsin...a.s

kilo aldı başını gidiyor
79 kiloyum
spor yapmayı sevmiyorum
ekmek zeytin ve tatlıdan vazgeçemiyorum
kilolu olmayı sevmiyorum
ama
ya yardan geçeceğim ya serden...

ekmek karbonhidrat deposu:olmaz:
zeytin bir tanesinde 50 kalori varmis:olmaz:
seker fazla tuketiminin zararlari saymakla bitmez aldirdigi kilolarda cabasi:olmaz:

ekmek karbonhidrat deposu:olmaz:
zeytin bir tanesinde 50 kalori varmis:olmaz:
seker fazla tuketiminin zararlari saymakla bitmez aldirdigi kilolarda cabasi:olmaz:

buna bakılırsa ben bana lazım olan kaloriyi sadece kahvaltıda alıyorum ben
eyvah yandı gülüm keten helva eyvahedigeldismile eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

merhabalar şekerler lülülülülülü
mehaycım 1 zeytinde 9-10 kalori varmış 4-5 tane yenilebilir opuyorumnanaktan

ya canim ben 50 kalori diye okudum nette acaba o hani su yagin icinde olan zaytinler varya onlar icinmi yazmislar:uhm: banada fazla geldi 50 kalori zaten 5-6 tane yesek bir ogunde almamiz gereken kaloriyi almis oluruz...bende zaten 5-6 zeytin yiyorum..aslinda daha cok yemek istiyorum ama yemiyorum tabia.s

ya canim ben 50 kalori diye okudum nette acaba o hani su yagin icinde olan zaytinler varya onlar icinmi yazmislar:uhm: banada fazla geldi 50 kalori zaten 5-6 tane yesek bir ogunde almamiz gereken kaloriyi almis oluruz...bende zaten 5-6 zeytin yiyorum..aslinda daha cok yemek istiyorum ama yemiyorum tabia.s

canım ben diyetisyenden bizzat öğrendim 9-10 kalori doğru bilgidir kesinlikle a.s

gunaydin kizlar bakiyorum topik cosmus kilo bildirimi yapmayanlari listeden sil yesacim madem zayiflamaya geliyorlar buraya azcik ta emek versinler bi zahmet yazsinlar kilolari

bana gelince kilom aynidir veremedim zaten rejim yapmiyorum son bir haftam kaldi orucuma biter bitmez baslicam rejime insalllh ilk haftada veririm biraz kilo

Son düzenleme:
gunaydin kizlar bakiyorum topik cosmus kilo bildirimi yapmayanlari listeden sil yesa madem zayiflamaya geliyorlar buraya azcik ta emek versinler bi zahmet yazsinlar kilolari

bana gelince kilom aynidir veremedim zaten rejim yapmiyorum son bir haftam kaldi orucuma biter bitmez baslicam rejime insalllh ilk haftada veririm biraz kilo

anammmm:1shok: korktum vallaeyvahedigeldismile bu ne sinir bu ne cikiseyvahedigeldismile
ben artikin sana bisey soyleyemem:kedi:

gunaydin kizlar bakiyorum topik cosmus kilo bildirimi yapmayanlari listeden sil yesa madem zayiflamaya geliyorlar buraya azcik ta emek versinler bi zahmet yazsinlar kilolari

hoş geldin canım aynen katılıyorum böylece liste fazladan kabarmamış olacak insanlar bir hevesle geliyorlar sonra arkalarına bakmıyorlar :kızgın:
kilonun aynı olmasıda güzel bişe canım genelde oruçlarda kilo alınır demekki sen birazda olsa gayret etmişsin alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Back