- Konu Sahibi lightcola fun
- #8.821
ben de aranıza katılayım madem şafak sayanlar topiğinden buraya yönlendirildik :) kilom 62- 63 civarında (civarında diyorum çünkü tartılamıyorum ama kıyafetlerimden anlıyorum) zaten kilo vermeye başlayınca tartıyı görünce ya moralim bozuluyor ya da aa zayıflamışım diip hemen kendimi yemekle ödüllendiriyorum, o yüzden bu sefer gözle görülür bi şekilde olmadan tartılmayacağım :)
sabah 11 gibi uyanıp hemen iki bardak suyumu içtim, üstüne de elma sirkesi ve ballı suyumu içtim bir bardak , sonra cornflakes ve meyveli yoğurtla kahvaltımı yaptım 12 de.
saat 15.30'da da mikrodalgada yağsız eti pişirdim, yanında da bol sirkeli limonlu marul salatası yedim, akşama da bardak çorbalardan içmeyş düşünüyorum , doymazsam da elma yiyip süt içmeyi düşünüyorum . sanırım çok değil dimi :)
oncelikle aramiza hosgeldin a.s.ayni sorun bendede var cok sik tartildigim zaman daha yavas kilo veriyorum hatta bazen veremiyor aliyorum..cunku birazcik zayifladigimi goreyim kendimi yiyecek biseylerele odullendiriyorum...bende birtek ben boyleyim saniyordum....cunku etrafimdaki akrabalarim yada arkadaslarimla konussak bu konuyu aaa yok ben aksine zayifladigimi gorsem daha cok hirslanirim ve kilo veririm diyorlardi..bende kendi kendime bende bu bogaz varken ben biraz zor zayiflarim diyordum