• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

canim 1 saatte 135 kalori mi yakiyor cok sasirdim ya ben de kullaniyorum kondisyon bisikleti 13dk 100kalori yakiyorum simdi pedal ayarini degistirdim cok rahat donuyor o yuzden cok hizli cevirebiliyorum simdi de 8dk 100 kalori yakiyorum bendekinin pedal ayari sanirim 1den ya 6ya ya da 8e kadar 8 en zor doneni bu isten anlayan birine sormustum da sirf tek bi tanesine bagli kalma degisik degisik kullan demisti bilemedim valla kafamçokkarıştı

merhaba kıslar canım bende kondüsyon bisikledi kullandım hemde şu kollarıda çalıştıranlardan evet o daha çok kalori harcattırıyor ama şimdi yapamıyorum bende bel ve boyun fıtığı olduğundan zarar veriyor o nedenle yürüyüş bandı aldım dünde yürüdüğümde 150 kalori harcadım 1 saatte hızını biraz artırdım
hızı saatte 5,5 km nerdeyse koşarak yürüdüm ondan daha hızlıda yürüyemem ben
bu günde dışarıda yürüdüm 1,5 saat hihoyyythihoyyyt

dün yediklerimi yazayım cokacimcoookcokacimcoook
sabah-kahvaltı klasik
ara-1 elma
ara-nescafe sade
akşam-yayla çorbası,yumurtalı ıspanak,2 dilim ekmek
ara-çay
ara-koca bir bardak süt

bende kilolara savaş açmış biriyim . ergenlikten beri hep kiloluydum . zayıf olmanın ,kıyafet giydiğimde güzel gözükmenin ne olduğunu yaşlanmadan öğrenmek istiyorum .. felsefem bu oldu. Bugün ilk günüm. ve bugün hiç olmadığım kadar kararlıyım.... uzun bir yola çıktım biliyorum ilk hedefim 89dan 60 a inmek. bunu 10 ar 10 ar hedeflendirmek istiyorum...

hepimize kolay gelsin ....

hoş geldin canım kaydirigubbakcemile5

merhaba kıslar canım bende kondüsyon bisikledi kullandım hemde şu kollarıda çalıştıranlardan evet o daha çok kalori harcattırıyor ama şimdi yapamıyorum bende bel ve boyun fıtığı olduğundan zarar veriyor o nedenle yürüyüş bandı aldım dünde yürüdüğümde 150 kalori harcadım 1 saatte hızını biraz artırdım
hızı saatte 5,5 km nerdeyse koşarak yürüdüm ondan daha hızlıda yürüyemem ben
bu günde dışarıda yürüdüm 1,5 saat hihoyyythihoyyyt

anladim canim kolay gelsin opuyorumnanaktan yeni gelen arkadaslar da hosgelmisler aramiza zemuszemus ben de yediklerimi yazayim hemencikzemuszemus

kahvaltilik gevregi sut
corba elma mandalina yesil cay

simdilik bu kadar aksama bilmem nasil olur eyvahedigeldismile

slm kizlarrr nasilsiniz bakim
yeni geldim okuladan bi bakim dedim
topraksu ablam masallah bu gidisle incecik olacaksin sen :))

benim bugunki yediklerim ve yiyeceklerim :))
sabah:bir buyuk bardak yesil cay
oglen:belkim 1 tas kadar makarna ,bikac kasik arkadasin corbasindan :)
sonrasinda birazcik meyva
aksam:birazdan yicem daha :) heralde yine bir tas kadar kofteli patates yemegi ,yaninda belkim bikac salata
sonrasinda bir bardak cay,bide yesil cay
gerisini bilmiyorum durum ne gosterir :)

insallah topraksuu ablam hele bitsin hayirlisiyla bir ben birde mehay kaldik arkada ama tam gaz gliriz bu gidisle degilmi mehaycimboshayallersmile

2.5 ayda 11 kg

Eklentiler

• $20956_245516129375_766494375_3096239_5910151_n.webp
    $20956_245516129375_766494375_3096239_5910151_n.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 16
nasıl verdiniz 11 kiloyu paylaşabilirmisiniz acaba??

arkadas yazmamis ben ondan alinti yaptim canim...

mrb bende 2 ayda 10 kg vern biri olarak günde 1.5 saat spor yaptım en az vücüdümda sarkma yada çatlak olmadı şükür daha öncede ufaktan yapıyodum şimdi tv izlerken bile boş tvye bakmak sıkıcı geliyo yakında ev spor salunu gibi olucak diyet sporsuz spor diyetsiz olamaz bu 2+2 sonuç 4 gibi net dıyetle verilen kg norml beslenme düzeninen gecınce kalıcı olması ıcın sart ve sporla oldugunuzdan daha zayıf gorunuyosunuz.

selam fistiklar nasilsiniz bakalim????

oructa son 6 gunum kizlar bugunku iftar menumu daha tam belirlemedim aslinda ama iki secenek var onumde ...ya;
corba salata ve kofte yada
corba salata ve fasulye yemegi....

sahurada kahvaltilik biseyler...

insallah topraksuu ablam hele bitsin hayirlisiyla bir ben birde mehay kaldik arkada ama tam gaz gliriz bu gidisle degilmi mehaycimboshayallersmile
inşallah canım bekliyoruz Şeniz

hic suphen olmasin bebisim geceriz bile:dance::dance:

ha ha ha geçmekmi laelaelaelaelae(ben bu smileye bayılıyorum koca kadının yaptığı şeye bak şimdi)
şaka bir yana kızlar çabalarımın sonucunu görmeye başladım ama şimdilik söylemiyecem:olmaz: çok mutluyum zemuszemuszemuszemus

bu arada hepinize GÜNAYDIN opuyorumnanaktan

mehay slm canım ben ekım annelerınden nisannur....

bu arada hrekese merhaba 4 gundur yedıklerıme dıkkat edıyorum ve hareketlerımı yapıorum ama bu sabah 1 dılım ekmek 5 zeytın,yarım domates,1 parca peynır yedım..
arada: 3 petıbor buskuvı ama cokkkkkkkk acım bana yardım edınde bısey yemıyeyım.aclıktan hareketlerımı bıle yapamadım sankı bacaklarım tıtrıyo...bıde bebek emzırdıgım için galıba

mehaycım allah orucunu kabul etsın ... sutunu etkılemıyomu bıtanem.......

topraksu merhaba canım ne guzel verdıgın odunlerın karsılıgını görebılmen...kaç kıloyla ne zaman basladın cnm?*

gunaydin kk nin gozel hatunlari nasilsiniz orucumun son 9 gunu

vallahi gececegiz ablacim siziaklinialirimsmilehele bi bitsin oruclar.
tubaozgemiydi nicki unuttum zayiflamissin baya canim masallah

mehay menun cok guzel karnim acikti sahurumu pek iyi yapamadim bugunbilmiyorumkismile
aksama benim menude soyle olacak galiba
tavuklu mantar sote ,mantari cok seviyorum her hafta yaparim.
belki pirinc pilav yada makarna yapicam yanina salata ve icecekzemuszemus
mutfagimi toparlayayim carsiya cikacamboshayallersmile
nasil geziceksem ac acbilmiyorumkismileama cikmam lazim offffffeyvahedigeldismile

topraksu merhaba canım ne guzel verdıgın odunlerın karsılıgını görebılmen...kaç kıloyla ne zaman basladın cnm?*

merhaba canım hoş geldin opuyorumnanaktan
canım benim benimkisi uzun hikaye akannehir bu arada yaşım 44 :nazar: ne kadar uzun olduğunu anlamışsındır hatırladığım en son 75 lere dayandığım yürüyüş+diyetle 57 lere kadar indim ara verince tekrar 63 lere çıktım tabiki yine devam canım işimiz hiç kolay deil ama yılmıyacağız :lepi:

hoş geldin prensesim
geçin geçin mutlu olurum ancak sizin adınıza opuyorumnanaktan
bende çıkıyorum şimdi azıcık yürümem lazımda kaydirigubbakcemile4

evet yılmak yokkk:lepi:

müsade edrsen abla dıyeyım ıstersen ben 21 yasındayım 3,5 ay önce dogum yaptım 53 kıloyla evlendım hamıle kalıncaya kadar dogum kontrol hapları yuzunden 60 kıloyla hamıle kaldım 71 kıloyla dogum yaptım su anda 66 kıloyum maaleseffff:gitme:

mehay slm canım ben ekım annelerınden nisannur....

bu arada hrekese merhaba 4 gundur yedıklerıme dıkkat edıyorum ve hareketlerımı yapıorum ama bu sabah 1 dılım ekmek 5 zeytın,yarım domates,1 parca peynır yedım..
arada: 3 petıbor buskuvı ama cokkkkkkkk acım bana yardım edınde bısey yemıyeyım.aclıktan hareketlerımı bıle yapamadım sankı bacaklarım tıtrıyo...bıde bebek emzırdıgım için galıba

mehaycım allah orucunu kabul etsın ... sutunu etkılemıyomu bıtanem.......

selam canim tanidim seni kac kilon kaldi verecek kacsin su an??

Back