• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

aramıza hoş geldin unuttum opuyorumnanaktan
bu gün yediklerim
sabah-klasik kahvaltı
ara-1 portakal,1 elma
ara-sade nescafe
akşam-karnıbahar-brokoli salatası,azıcık pilav,azıcık humus,ekmek yok
az şekerli çay :içelim:

ben de yediklerimi yazayim yazdim zannetmistim ama goremedim :))

sabah kahvaltilik gevregi sut

ara meyve bar?

ogle balik domates sandvich+ elma+ mandalina+ kucuk kek

aksam balik + karnibahar+ 3 tane de patates (disi pane harci ici pure gibi ?)

bende 1 yıldır zayıflamaya çalışıyorum 13.takımda ama artık orasıda bağımlılık yaptı zayıflamamak için uğraşıyorum sanki sırf takımdan ayrılmamak için bi bakayım buralarda belki kendimi bulurum dedim bende zayıfalayacam bigün arkadaşlar ahj ahhhh

bende 1 yıldır zayıflamaya çalışıyorum 13.takımda ama artık orasıda bağımlılık yaptı zayıflamamak için uğraşıyorum sanki sırf takımdan ayrılmamak için bi bakayım buralarda belki kendimi bulurum dedim bende zayıfalayacam bigün arkadaşlar ahj ahhhh

canim benim hosgeldin aramiza umarim ugurlu gelir topigimiz zemuszemus kac kilo vermek istiyosun canim neler yaptin su ana kadar opuyorumnanaktan

canlar yeni gelen arkadaslar icin yeniden duyurumuzu yapalim

1ocak tarihinde zayiflama yarismamiza basladik her cuma kilo bildirimi yapiyoruz listemizde 17 arkadasin ismi var su an ama gercekten paylasim yapan cuma gunu kilo bildirimi yapan 7-8 arkadas anca var lutfen bildirim yapmayi unutmayalim hayirli ugurlu olsun saglikli zayiflamalar :))

YARISMAMIZ BASLIYOR

-----------------------BASLANGIC KILOSU------------------8OCAK-----------------------15OCAK

1-Mehay-------------------------------67-------------------------67(ayni)-----------------------
2-Sympathıque-------------------63-------------------------62(1 kilo vermis)--------------
3-Yesa---------------------------------52--------------------------51(1 kilo vermis)------------
4-Princess of Rain--------------67--------------------------67(ayni)--------------------------
5-papatyha-------------------------76--------------------------74(2 kilo vermis)-------------
6-topraksuu------------------------63--------------------------63(ayni)-------------------------
7-kvsr-----------------------------------63--------------------------63(ayni)----------------------

8-Ozlemyb---------------------------88
9-Bulut--------------------------------73
10-gullucan--------------------------75
11-handecem------------------------85.9
12-nisannur---------------------------66
13-syav---------------------------------96
14-unuttum----------------------------62-63
15-musetta----------------------------87
16-melzeyit---------------------------79
17-Karel--------------------------------59

Son düzenleyen: Moderatör:
ya ama ben kilomu türkiyeye dönene kadar öğrenmicem, çünkü kendimi çok iyi biliyorum kilomu öğrenir öğrenmez ya moralim düzeliyor ya da tam tersi moralim çöküyor ,ben 7 şubatta tartılacağım :))

bende inşallah cuma günü kilo vermiş olarak yazarım size. bugün lapa diyetini yaptım. yarında yapıcam. inşallah işe yarar....
saol yesa ....

ben cuma günkü bildirimimi şimdiden yapayım ark.63 hala aynıyım bu haftda böyle yaa ama tersine hergün yürüyüşe çıkıyorum enaz 45 dk yürüyorum..bide lahana diyetine başlıyacam

bende inşallah cuma günü kilo vermiş olarak yazarım size. bugün lapa diyetini yaptım. yarında yapıcam. inşallah işe yarar....
saol yesa ....

insallah canimm benim lapa diyetini ben de yapmistim zamaninda gercekten ise yariyor ve ben tadini cokta kotu bulmadim yaninda domates flaan yerdim ama kesinlikle sut ve sut urunleri yok canim biliyorsundur zaten de yogurda karistirip yiyen arkadaslar vardi oyle ise yaramiyor opuyorumnanaktan

ben cuma günkü bildirimimi şimdiden yapayım ark.63 hala aynıyım bu haftda böyle yaa ama tersine hergün yürüyüşe çıkıyorum enaz 45 dk yürüyorum..bide lahana diyetine başlıyacam

tamamdir canim benim gelecek haftaya iddalisin diyelim o zamanzemuszemus

yesacım galıba en yakın zamanda baskul almam lazım cnku kck bebeım old.için dısarı cıkamıyorum.bugun pazardı ondan cıkabıldım......

yesacım galıba en yakın zamanda baskul almam lazım cnku kck bebeım old.için dısarı cıkamıyorum.bugun pazardı ondan cıkabıldım......

evet canim dijitallerden alirsan bence daha da saglikli olur opuyorumnanaktan canim ya sana bi de kilo cizelgesi yapalim o da cok motive ediyor insani kaydirigubbakcemile5

yesacım yapalım canım ama ben bılmıyorum ya... nasıl yapıcam.. dıgıtallerın fıyatlarını bılıyomusun tatlımmmmmm????

kilo aldı başını gidiyor
79 kiloyum
spor yapmayı sevmiyorum
ekmek zeytin ve tatlıdan vazgeçemiyorum
kilolu olmayı sevmiyorum
ama
ya yardan geçeceğim ya serden...

ohh be sonunda gaza gelip spor yapmaya başladım çok mutluyum çok :lepi: dün akşam işe 50 mekikle başliim dedim, sabah da kalkıp 2 bardak suyumu içtim, biraz zaman geçince 60 mekik daha çektim,sirkeli suyumu içtim, yarım saat bekleme sırasında da 50 şer tane iç bacak için hareket yaptım, 12X3 kere de alt karın kaslarım için bacaklarımı düz bi şekilde yukarı kaldırıp biraz aşağı indirdim (yere değdirmeden). üstüne bi de 50 kere ip atladım delikafadulden

bi enerji geldi bi enerji geldi valla sürekli yapçam bundan sonra hihoyyyt

selam kizlar nasilsiniz bakalim??? ben cok iyiym kendimi gayet zinde ve saglikli hissediyorum :)))
oructa bitiyor az kaldi son 3 gun...sonra gitsin kilolar :)))) bugunku iftar menum cok kalorili biraz :utangac:ama bugunluk kendime izin verdim cunku yakinda diyete basliyorum hemen yazayim size menumu

corba, tavuk nugget i cokacimcoook ve salata.....
sahurada kahvaltilik biseyler :))

Bu benim sizlere ilk mesajim cok zamandir sizleri takip ediyorum ve bana gercekten buyuk cesaret verdiniz yorumlarinizi okuyup kendime geldim ben bundan tam 1 ay once ciktigim tarti bana 107 kilo oldugumu gosterdi ve ben neye ugradigimi sasirdim ben bu hale nasil geldim allahim dedim ve ogun bugundur hayat tarzimi degistirdim ve 1 ay sonra ciktigim tarti bana 96 yi gosterdi ve ben cok mutluyim durmicam ama devam edicem hedef evlendigim kilom yani 69 kk ekibine ve sizlere cok tesekkurler.

aynen devam canim cok iyi gidiyorsun:dance::teytey:

Back