• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

sağolasın..çikolata hakkaten nekadar diyet yapsakta etkiliyo 1 ay oldu nerdeyse ben diyete başlayalı ama anca 2 kilo verebildim arada benimde oluyo çikolata tatlı kaçamaklarım bu yüzden oldunu düşünüyorum CADIARZU

dedigin gibi de olabilir canim ama sanirim hem reglimin son gunuydu ondan olabilir bi de spora ilk baslayinca odem toplarmis vucut dediler arkadaslar bi de benimle ayni sorunu paylasan bi kac kisiye rastladim onlara da ayni sey soylenmis ama bu hafta 0 cikolata olacak insallah opuyorumnanaktan

slm kizlar nasilsiniz ya giremiyorum fazla
bugunde hastayim yarin okula gitmicem aldim geldim odaya bilgisayari
diyetim iyi giiyo yinede arada az kacamaklarim oluyo :)
du bugun ne yediydim geldmisken yazm bari :)))

sabah:bir byuk bardak normal ,bir buyuk bardak yesil cay, kucuk yuvarlak icinde cikolata parcalari vardi ekmek
oglen:bir tas kadar sutl corba bikac kasik arkadasin bi yemegini taddim :)) sonrasinda azcik meyve
ara:yine bir buyuk bardak yesil cay yaninda 2 petibor biskui ,bir tane kucuk lokum :)
aksam:bir bardak yesil cay,bir kepce kuru fasulye, bikac kasik pilav ve salata, ve bi tadimlik fransiz peyniri
ara ;bir bardak cay,bir buyuk bardak yesil cay ,bir avuc beyaz leblebi

karnim felaket sis oluyo diyorum fazla biseyde yemiyorum diye
simdi yazarken dikkat ettimde amma cay icmisimbugun haaaa

du bakalim cuma gunu ne olcak ,evde iki tarti var ,biri bi kilo eksik biri bi kilo fazla cikariyo, ben bu 63 kiloyu hangi tartida tartildiysam devamli onda tartilcam
ve kizlar cuma gunu insallah kilo bildirimi yapabilirim , malum sabah 8 de cikiyorum evden ,yarin aksamda bilgisayari alim odama hemen gitmeden yazarim insallah
hadi bakalim ilk yarisma gunu kim birinci olcakki acep

selam kizlar ben bu gidisle orc bitene kadar kilo veremiycem galinba basladiktan 2 gun sonra 1 kilo gitmisti bugun tartildim geri gelmis cok acikiyorum bazen az yemeye calissamda cok yiyorum dogal olarak zayiflayamiyorum ...anlasilan bu hafta sonuncu benim :((
bugun yiyeceklerimi yazayim

aksam iftarda krepli mantar sote ve salata var...
gecede kahvaltilik yerim yine heralde

ya ben su ekmek olayini cok abartiyorum bazen sandvici cok seviyorum en buyuk hatan ekmek arasi yemek ve abur cubur yemek oruc bitince cok daha dikkatli olmayi dusunuyorum yoksa yapisip kalicak bu kilolar....

slm kıslar.....
sempatik nerelerdesin canım hoş geldin kaç gündür yoktun geçmiş olsun hastalanmışsın acil şifalar diliyorum sahi ne kadar çok çay içmişsin öyle durmadan wc ye gtmişsindir kaydirigubbakcemile3
benimde diet iyi gidiyor :nazar: gibi ama bu hafta etki ettiğini sanmıyorum tartılmadım daha ama haftaya mutlaka etkisini gösterir hihoyyyt yani inşallahh
herkese sağlıklı zayıflamalar diliyorum opuyorumnanaktan

mehay canim ,sen oruc tutuyosun ,orucluyken ben hayatta kilo veremem ,ne kadar aksam fazla yemem desende yine insan az ondan bundan derken sadece bikac saate sigdirip yiyip yatiyo ,sen en iyisi orucunu bitir ozaman tam olarak baslariz zayiflamaya
yani ben tabi devam ediyorum

topraksu ablam sorma okula gidiyorum aksamda gel yemek cay u bu ,zaten bide hastaydi, dun okulda baya hastalandim yine alerjim tuttu, aksam yatarken dedim esime yarin okula gitmicem diye, bide hafif kar atistiriyodu, sabah bi kalktik ,heryer baya bi kar yagmis simdi bembeyaz burasi,buraya geldim geleli ilk defa boyl kar yagdi,iyiki okula gitmemisim, tren varmista otobus yokmus herkes evne donmu geri
o caylara gelince cok iciyorum biraz cayla destekleyim diye, karnim dolu olsunda bisey yemeyim diye :)

benim obur ayin 22 sine kadar kilo verme gerekli biraz, cunku staja basliyorum ozaman bir ay boyunca ,bide oyle boyle bi yerde degil ,unlu marla pierre cardinde basliyorum ,kenmi onlara begendimem gerekli insallah ise alirlar,ona dua ediyorum ,bu ay iyi bi rejim yapmam gerek benim

ay bugun giremedim sabah 9 okula gittim bilgisayar dersim vardi eve geldim bir girim dedim 1.20de yine gidicem okula matematik var.ay bugunden nefret ediyorum cok yogun geciyor geldim evi toparladim biraz.

sabah yediklerim
1 rafadan yumurta
2 dilim ekmek, limonlu maydonoz dogradim yumurtanin yanina
1 parcacik helva,1 fincan cay

simdede 1 fincan kahve 2 tane kurabiye cok yoruldum ne yapim:kedi:

topraksuu ablam gecmis olsun kendini sicak tut benimde onceden regl donemim cok acili gecerdi ama ne olduysa dusukten sonra iki kez regl oldum acisiz anlamadim ne olduysabilmiyorumkismile

sempatim hadi kiz hayirli olsun iyi bir marka insallah begenirler seni ay bide ben meslek edinsem benim okul seneye verecek bakalim ben ne olacam hahaeyvahedigeldismile

prensesim çok teşekkür ederim canım Şeniz benim genelde iyi geçiyor üşüttüğüm zamanlarda oluyor işte ne yapalım idare edeceğiz artık kendimi sıcak tutuyorum bu gün daha iyiyim yarına tamamen geçer inşallah :Saruboceq:
tatlım bir bayan eğer bekarken regli ağrısı çekiyorsa çoğunluğunun doğumdan sonra düzeliyor eğer başka bir sorun yoksa sende düşük yaptın canım oda doğum sayılıyor hatta çekenler doğumdan zor olduğunu söylüyorlar Allah bidaha aynı acıları yaşatmasın inşallah :Saruboceq:
sempatiğim sanada kolay gelsin canım Şeniz inşallah şans senden yana olur da orada işe başlarsın sahiden çok iyi bir marka eşim o markanın çok iyi bir müşterisidir seni kabul etmezlerse bizde protesto ederiz onları alsanaalsanasmile yerimseniben
sen rahat ol seni almıyacaklarda kimi alacaklar aklinialirimsmile kendine güven tatlım dualarım seninle :Saruboceq:

bu günkü menüm cokacimcoookcokacimcoook
sabah-diyet bisküvi,az şekerli çay(bu aralar kahvaltı etmek içimden gelmiyor)
ara-1 kase sütlaç
ara-sade nescafe
akşam-çoba(dünden kalma),kavrulmuş patates (ekmek yokalkisalkisalkis)
ara-çay
ara meyve

Son düzenleme:
insallah kizlar ya alirlar oraya ,daha bir aydan fazla zamanim var dilimi iyi toparlamam gerek eyvahedigeldismile
is yonunden korkum yokta almazlarsa dil yonunden almazlar, ama ben katilganim belkim bnei severler opuyorumnanaktan
iste ozamana kadar su kiloyda az toparlayim gozlerine guzel gozukum bari kaydirigubbakcemile2
oranin en dusuk maasi 2500 euro bi atsam oraya kendimi zengin oldum demektir:lepi:
saka bi yana allahim ilk once saglik versin ,para nasil olsa olur,
kac gundur ogremenimde ugrasti yazik benim icin evde kagitlari falan duzenledi ,orayi kacirma diye
tam eiffel kulesinin ordan, simdiden heyecanliyimda insallah olumlu olur

mehay canim ,sen oruc tutuyosun ,orucluyken ben hayatta kilo veremem ,ne kadar aksam fazla yemem desende yine insan az ondan bundan derken sadece bikac saate sigdirip yiyip yatiyo ,sen en iyisi orucunu bitir ozaman tam olarak baslariz zayiflamaya
yani ben tabi devam ediyorum

topraksu ablam sorma okula gidiyorum aksamda gel yemek cay u bu ,zaten bide hastaydi, dun okulda baya hastalandim yine alerjim tuttu, aksam yatarken dedim esime yarin okula gitmicem diye, bide hafif kar atistiriyodu, sabah bi kalktik ,heryer baya bi kar yagmis simdi bembeyaz burasi,buraya geldim geleli ilk defa boyl kar yagdi,iyiki okula gitmemisim, tren varmista otobus yokmus herkes evne donmu geri
o caylara gelince cok iciyorum biraz cayla destekleyim diye, karnim dolu olsunda bisey yemeyim diye :)

benim obur ayin 22 sine kadar kilo verme gerekli biraz, cunku staja basliyorum ozaman bir ay boyunca ,bide oyle boyle bi yerde degil ,unlu marla pierre cardinde basliyorum ,kenmi onlara begendimem gerekli insallah ise alirlar,ona dua ediyorum ,bu ay iyi bi rejim yapmam gerek benim
insallah alinirsin canim benimŞeniz

insallah kizlar ya alirlar oraya ,daha bir aydan fazla zamanim var dilimi iyi toparlamam gerek eyvahedigeldismile
is yonunden korkum yokta almazlarsa dil yonunden almazlar, ama ben katilganim belkim bnei severler opuyorumnanaktan
iste ozamana kadar su kiloyda az toparlayim gozlerine guzel gozukum bari kaydirigubbakcemile2
oranin en dusuk maasi 2500 euro bi atsam oraya kendimi zengin oldum demektir:lepi:
saka bi yana allahim ilk once saglik versin ,para nasil olsa olur,
kac gundur ogremenimde ugrasti yazik benim icin evde kagitlari falan duzenledi ,orayi kacirma diye
tam eiffel kulesinin ordan, simdiden heyecanliyimda insallah olumlu olur
anammmmohaoldumsmile ben bu zamana kadar en fazla 1600 almistim o da interimden calisirken a.s2500 demekzemuszemus super para:lepi:

prensesim çok teşekkür ederim canım Şeniz benim genelde iyi geçiyor üşüttüğüm zamanlarda oluyor işte ne yapalım idare edeceğiz artık kendimi sıcak tutuyorum bu gün daha iyiyim yarına tamamen geçer inşallah :Saruboceq:
tatlım bir bayan eğer bekarken regli ağrısı çekiyorsa çoğunluğunun doğumdan sonra düzeliyor eğer başka bir sorun yoksa sende düşük yaptın canım oda doğum sayılıyor hatta çekenler doğumdan zor olduğunu söylüyorlar Allah bidaha aynı acıları yaşatmasın inşallah :Saruboceq:
sempatiğim sanada kolay gelsin canım Şeniz inşallah şans senden yana olur da orada işe başlarsın sahiden çok iyi bir marka eşim o markanın çok iyi bir müşterisidir seni kabul etmezlerse bizde protesto ederiz onları alsanaalsanasmile yerimseniben
sen rahat ol seni almıyacaklarda kimi alacaklar aklinialirimsmile kendine güven tatlım dualarım seninle :Saruboceq:

bu günkü menüm cokacimcoookcokacimcoook
sabah-diyet bisküvi,az şekerli çay(bu aralar kahvaltı etmek içimden gelmiyor)
ara-1 kase sütlaç
ara-sade nescafe
akşam-çoba(dünden kalma),kavrulmuş patates (ekmek yokalkisalkisalkis)
ara-çay
ara meyve

canim hergun protein de eklemelisin menune bence a.s.a.s.

kizlar saglikli sekilde kilo vermeye calisalim

amin ablacim Rabbim beterinden korur insallah

sempatim kiz iyi para ha masallah ise alinirsan bizide gor bi sekilde karismamaklinialirimsmilesaka kiz insallah hersey guzel olur senin icin dilini baya gelistirdiysen olur merak etme ben hala istedigim gibi konusmaiyorummafoldumben yazma superde aklinialirimsmilegel gelelim konusmaya korkuyorum siniftada arkadaslarlada konusmuyorum hepsi somalyan ay bir tuhaflar anam:sinifsinif: konusacak kimsem yok yani ogretmen ve esimle konusuyorum bende pratik yapiyorum bazen evdeguclubacismile

ama senin okul hemen is bulu masallah benim okul 3.senede buluyor once iyi bir dil yapcakmisim arti vs.vs.iste bu yil umudum yok gecemem galiba sinifi insallah gecerimboshayallersmile

slm kizlar ben de yediklerimi yazayim

kahvalti kahvaltilik gevregi sut
ara yesil cay
ogle sandvich ekmegi krem peynir domates
birazdan da aksam yemegi yiyecegiz bakalim (0 cikolata :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
amin ablacim Rabbim beterinden korur insallah

sempatim kiz iyi para ha masallah ise alinirsan bizide gor bi sekilde karismamaklinialirimsmilesaka kiz insallah hersey guzel olur senin icin dilini baya gelistirdiysen olur merak etme ben hala istedigim gibi konusmaiyorummafoldumben yazma superde aklinialirimsmilegel gelelim konusmaya korkuyorum siniftada arkadaslarlada konusmuyorum hepsi somalyan ay bir tuhaflar anam:sinifsinif: konusacak kimsem yok yani ogretmen ve esimle konusuyorum bende pratik yapiyorum bazen evdeguclubacismile

ama senin okul hemen is bulu masallah benim okul 3.senede buluyor once iyi bir dil yapcakmisim arti vs.vs.iste bu yil umudum yok gecemem galiba sinifi insallah gecerimboshayallersmile

gorurum kiz gormez olurum hele bi ise alinim ,sen dua et gerisi kolay :ecrin_bebek:
yok canim nerde baya bi gelistircem ,iste ayni tarzanca konusuyoruz, okulda cok turk var onlarla konusmak sitemiyorum ama yine kendimi turk ortaminda buluyorum, anam sen konus somali dedigin siyahlar dimi
benim arkadaslarim hep siyah ,hata resimler var baya iyi anlasiyoruz
niye korkuyosun yav sinifta bi senmi bilmiyosun dil ,herkes ayni ,katilgan ol,yanlista olsa soylemeye calis, oyle oyle insan kendine daha fazla guveniyo,
benim konusca kocamda yok ancak ordakilerle

senin okul cok daha guzel bizim okul sizin kadar degil canim ,biz bide meslek dersi goruyouz hep dil dersi degil
neysem benim cene dustu yinekaydirigubbakcemile3
bu sene gecersin insallah oyle deme bende dua ederim sana:Saruboceq:

slm kizlar ben de yediklerimi yazayim

kahvalti kahvaltilik gevregi sut
ara yesil cay
ogle sandvich ekmegi krem peynir domates
birazdan da aksam yemegi yiyecegiz bakalim (0 cikolata :)))

hmm 0 çikolata :nazar:çok ii valla bende biatlatabilsem dünden beri deli gibi tatlı yiyorum yaa:oklava:tutamıyorum kendimi diyetim boşa gidecek

bende yazayım kızlar
sabah-( sabah dediğimde öğleyin kahvaltı yapıyorum sabah yiyemiyorum.2 br şekersiz çay çok az peynir 1 dilim kepek ekmek 7 tane zeytin vede bol salata
ara-şekersiz çay
akşam-şehriye çorbası pırasa yemeği çok az.vede bol salata.buarada yemekten sonra tatlı yemeden duramadım oyüzden ne yazıkki çikolata yedim benneyaptımki

bende yazayım kızlar
sabah-( sabah dediğimde öğleyin kahvaltı yapıyorum sabah yiyemiyorum.2 br şekersiz çay çok az peynir 1 dilim kepek ekmek 7 tane zeytin vede bol salata
ara-şekersiz çay
akşam-şehriye çorbası pırasa yemeği çok az.vede bol salata.buarada yemekten sonra tatlı yemeden duramadım oyüzden ne yazıkki çikolata yedimbenneyaptımki

konusuyorum canimda onlar hep kendi aralarinda konusuyor ya ingilizce ogrenmeyemi gidiyorum somalyancami bende bilmiyorum:olmaz: cok kiziyorum alsanaalsanasmileonlara bazilari cok gorgusuz allah gunah yazmasin ama boyleler iste:sinifsinif:

Back