mehay canim ,sen oruc tutuyosun ,orucluyken ben hayatta kilo veremem ,ne kadar aksam fazla yemem desende yine insan az ondan bundan derken sadece bikac saate sigdirip yiyip yatiyo ,sen en iyisi orucunu bitir ozaman tam olarak baslariz zayiflamaya
yani ben tabi devam ediyorum
topraksu ablam sorma okula gidiyorum aksamda gel yemek cay u bu ,zaten bide hastaydi, dun okulda baya hastalandim yine alerjim tuttu, aksam yatarken dedim esime yarin okula gitmicem diye, bide hafif kar atistiriyodu, sabah bi kalktik ,heryer baya bi kar yagmis simdi bembeyaz burasi,buraya geldim geleli ilk defa boyl kar yagdi,iyiki okula gitmemisim, tren varmista otobus yokmus herkes evne donmu geri
o caylara gelince cok iciyorum biraz cayla destekleyim diye, karnim dolu olsunda bisey yemeyim diye :)
benim obur ayin 22 sine kadar kilo verme gerekli biraz, cunku staja basliyorum ozaman bir ay boyunca ,bide oyle boyle bi yerde degil ,unlu marla pierre cardinde basliyorum ,kenmi onlara begendimem gerekli insallah ise alirlar,ona dua ediyorum ,bu ay iyi bi rejim yapmam gerek benim