- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #8.681
tesekkurler yesacim yarin resimleri ekliyecegim
kolay gelsin canim cok iyi gidiyorsun bu hafta birinci olabilirsinboshayallersmile
ekle ekle de bakalim valla :)
tesekkurler canim benim iddaliyim valla arada cikolata kacamaklarim oluyor malesef ama
100 kere ip atladim
100 kalori kondisyon bisikleti
biraz da hareket yaptim
insallah biraz daha yapacagim canim opuyorumnanaktan[/QUOT
çok iddialısınz keşke bende öyle olabilsem birinciliği kaptırmayacaksınız anlaşılanbenim resmen hertarafım tutuldu hakkaten baya ağırmış.buarada bişey sorcam ara öğünlerde mesela acıkıyorum ben leblebi beyaz nohut vs yesem olurmu acaba:uhm:arada meyve yerine.
mehaycim biraz daha buyusun gecer kusmalari canim ilk baslarda hep oyle oluyormus.
off bende usudum yoruldum bol para harcadim herufuuum beni kesecekakannehir indirim vardi kendime makyaj malzemeleri aldim birde kazak alacaktim param cikismadikaydirigubbakcemile3onunda hafta sonu kocacima aldircam:hulya:
mehaycim oncellikle Allah kabul etsin oruclarini seninde dedigin gibi orucluyken diyet pek yuruyor emrenin de umarim kusmalari gecer opuyorumnanaktan
princess of rain gule gule canim aldiklarini zemuszemus
benimde bugun menum iyiydi ama pek su icemedim o yuzden su saatten itibaren baslayim su icmeye birazdan da ip atlayip kondisyon bisikletini kullanacagim insallah
mehay solemeden edemicigim balim menun muthis bir balik hastasi olan ben aksama sendeyim dostumolumunekankayizsmile
ekle ekle de bakalim valla :)
tesekkurler canim benim iddaliyim valla arada cikolata kacamaklarim oluyor malesef ama
100 kere ip atladim
100 kalori kondisyon bisikleti
biraz da hareket yaptim
insallah biraz daha yapacagim canim opuyorumnanaktan[/QUOT
çok iddialısınz keşke bende öyle olabilsem birinciliği kaptırmayacaksınız anlaşılanbenim resmen hertarafım tutuldu hakkaten baya ağırmış.buarada bişey sorcam ara öğünlerde mesela acıkıyorum ben leblebi beyaz nohut vs yesem olurmu acaba:uhm:arada meyve yerine.
canim benim ya cok tesekkurler de bugun tartildim 51.0 ciktim nasil oldu neden oldu bilemedim sadece cikolata kacamaklarim oluyor onun disinda sporum var yaalmaz:
canim olur bence 1 avuc gecmeyecek sekilde yiyebilirsin ozellikle beyaz leblebi pek iyiymis :)
BEYAZ LEBLEBİ FAYDALARI
Neredeyse yok denecek kadar az yağ içerir ve içinde bulunan yağlar vücuda yararlıdır.
Tokluk hissi verir. Bu sebeple diyet yapanlar için kilo kaybına yardımcıdır.
Asit fazlasını alır, mideyi rahatlatır.
Anne sütünü artırır.
gunaydin kizlar nasilsiniz?ay buraya kar yagdi ama az gece baya yagiyordu sabah kalktim o kadarda yokmus yesa orayada yagdimi kizaklinialirimsmileaksam metoffice baktim very heavy snow diyordu london icinohaoldumsmile
bende kahvalti yap,madim henz zaten klasik bir kahvalti yapicam okul olmasaydi lapa diyeti yapcektim ama olmadi yarinda asure var bana arkadasim cagirdi asureye gidecemhihoyyyt
resimleri cektim durun bi ekleyip gelimmmbayanssulusmile
ulaaa yeni smililer ne kadaaaaaaaa gozellll buleeeeeguclubacismile
kizlar selam bu aksamki iftar menumde corba, firinda balik ve salata var...
sahurada her zamanki gibi ya kahvaltilik ya kellogs...
slm kızlar nasılsınız masallah herkeslere ınsallah bende bır dahakı yarısmanızda aranızdayım bakalım pazartesı ıtıbarıyle basladım :)))))))))
slm kızlar nasılsınız masallah herkeslere ınsallah bende bır dahakı yarısmanızda aranızdayım bakalım pazartesı ıtıbarıyle basladım :)))))))))
sagol ablacigim sende iyi faliyet var kosu banti felanzemuszemusbende kocacigimin aklini alirsamaklinialirimsmile
hafta sonlari spora gitmek istiyorum.ohaoldumsmile
canim benim ya cok tesekkurler de bugun tartildim 51.0 ciktim nasil oldu neden oldu bilemedim sadece cikolata kacamaklarim oluyor onun disinda sporum var yaalmaz:
canim olur bence 1 avuc gecmeyecek sekilde yiyebilirsin ozellikle beyaz leblebi pek iyiymis :)
BEYAZ LEBLEBİ FAYDALARI
Neredeyse yok denecek kadar az yağ içerir ve içinde bulunan yağlar vücuda yararlıdır.
Tokluk hissi verir. Bu sebeple diyet yapanlar için kilo kaybına yardımcıdır.
Asit fazlasını alır, mideyi rahatlatır.
Anne sütünü artırır.
sağolasın..çikolata hakkaten nekadar diyet yapsakta etkiliyo 1 ay oldu nerdeyse ben diyete başlayalı ama anca 2 kilo verebildim arada benimde oluyo çikolata tatlı kaçamaklarım bu yüzden oldunu düşünüyorum CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?