• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

valla oyle canim yaa :))
ama ben su an yurt disinda oldugum icin pirinc lapasi ya da elma sirkesi yapacak durumda degilim

ama en guzel yani 6dan once yemek faslini bitiriyoruz
ve de ogle yemegi yemiyoruz bi seylerle gecistiriyoruz sandvic corba ya da meyve

herkeslere kolay gelsin ben de varim yarista :))

niye lapa yapamiyorsun ki canim ingilterede princ yokmu???kaydirigubbakcemile3

mehayim canim sen nasilsin mesaj yazmisinda burdan cevap yazim bari ,bebis nasil iyi dimi en son hasta demistin ,buyuyodur gittikce :)
bana gelincede hergun okula cumartesi ise, bugunde ogleye kadar ise gittim ogleden sonra dugune gittik yeni geldim ,allahim kiyafetimi oradan ekiyorum ora cikiyo yanlarim hep cikti:(
zaten ben acilen baslamam gerekli diyete ,fazlasiyla kacirdim

canim bencede en iyisi aksamlari yememek ,ben onceki verdigimde aksamlari fazla yemiyodum onda verdiydim ,ama sonrasinda az yesen hemen aliyosun ,hep dengeli olcak ,tabi senin dedigin gibi belirli saattensonra yememek ,yesil cayla desteklemek
spora gelince ben yokum malesef

bide niye lapa falan yapamiyosun ,bizde yurt disindayiz gizz

niye lapa yapamiyorsun ki canim ingilterede princ yokmu???kaydirigubbakcemile3

canlar bi ailenin yaninda kaliyorum o yuzden aksam yemekleri ortak mutfagi pek rahat kullanamiyorum ne verirlerse onu yiyorum hesabi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

mehayim canim sen nasilsin mesaj yazmisinda burdan cevap yazim bari ,bebis nasil iyi dimi en son hasta demistin ,buyuyodur gittikce :)
bana gelincede hergun okula cumartesi ise, bugunde ogleye kadar ise gittim ogleden sonra dugune gittik yeni geldim ,allahim kiyafetimi oradan ekiyorum ora cikiyo yanlarim hep cikti:(
zaten ben acilen baslamam gerekli diyete ,fazlasiyla kacirdim

bebis iyi teyzesi buyuyor cok sukur...
bencede acilen baslamalisin yoksa gidisat kotu..akannehir

abowwwwwwwakannehir kiz nittin sen???
neyse sorun degil asariz burda bu sorunlari sen hic merak etme kilo dedigin nedir bize viz gelirrrrr:teytey::dance: hep birlikte el ele:1hug:
biliyorsun bende verip verip aliyordum ama pes etmedim :)))

yaaa ettim iste :gitme:ya aslinda cok fazlada yemiyorum ama bilemiyorum neden boyle cok fazlasiyla aliyorum
taaa 55 kiloya inmistim ,ben kkendimi anlamiyorum valla insan bu kadar kiloyu nasil alir, ve cok fazlada yiyen bir degilim hep kisitlamayla

canlar bi ailenin yaninda kaliyorum o yuzden aksam yemekleri ortak mutfagi pek rahat kullanamiyorum ne verirlerse onu yiyorum hesabi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hee anladim canim haklisin tabi..bende yurtdisindayim yapamiyorum deyince orda princ yok sandim bizde fransadayiz sempatigimle :))

yaaa ettim iste :gitme:ya aslinda cok fazlada yemiyorum ama bilemiyorum neden boyle cok fazlasiyla aliyorum
taaa 55 kiloya inmistim ,ben kkendimi anlamiyorum valla insan bu kadar kiloyu nasil alir, ve cok fazlada yiyen bir degilim hep kisitlamayla

canim az pasta borek yp habire yapip yapip yeme bakiyorumda tariflerin artiyor gitgide resimli hepsi yani yapmissin eee yapmayincada yemeden olmaz..sen almada kim alsin :jeyyar:

hee anladim canim haklisin tabi..bende yurtdisindayim yapamiyorum deyince orda princ yok sandim bizde fransadayiz sempatigimle :))

kaydirigubbakcemile3 yok canim olmami ama yaptiklari pilav bi seye benzemiyor nerde annemin pirinc pilavi peh kaydirigubbakcemile3 neyse bi yonden iyi bayaa boyle olmasi opuyorumnanaktan

bi de canim eger sizin icinde uygunsa ben 10-15 gun kadar bosum liste hazirlayip degisikleri falan yazabilirim tabii tamam derseniz baktiniz memnun kalmadiniz atarsiniz basinizdan kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 yok canim olmami ama yaptiklari pilav bi seye benzemiyor nerde annemin pirinc pilavi peh kaydirigubbakcemile3 neyse bi yonden iyi bayaa boyle olmasi opuyorumnanaktan

bi de canim eger sizin icinde uygunsa ben 10-15 gun kadar bosum liste hazirlayip degisikleri falan yazabilirim tabii tamam derseniz baktiniz memnun kalmadiniz atarsiniz basinizdan kaydirigubbakcemile3

bak simdii:oklava: ne demek memnun kalmamak minnettar oluruz cok seviniriz....o zaman listeyi yapmaya basla listede mehay 67 kilo sempathique 62 kendini yaz sonradan eklenmek isteyen olursa ekleriz....yada ben hazirlayayim sen devamini getir canim..
cok tesekkurler teklifin icin..Şeniz

1-7 ocak arasi diyet yarismasina katilanlar

mehay..............................67
sympathique....................62
yesa.................................?

bak simdii:oklava: ne demek memnun kalmamak minnettar oluruz cok seviniriz....o zaman listeyi yapmaya basla listede mehay 67 kilo sempathique 62 kendini yaz sonradan eklenmek isteyen olursa ekleriz....yada ben hazirlayayim sen devamini getir canim..
cok tesekkurler teklifin icin..Şeniz

tamamdir canim bende sana soracaktim gecmis sayfalara bakip (son 10 sayfa kadar) gorduklerimi liste haline getiriyim mi diye opuyorumnanaktan

bi de bu linkte de bi liste hazirlamisligim var referans vereyem :)

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ler-birlikte-zayifliyor-619.html#post10692973

boyle bi sey mi yapayim kaydirigubbakcemile3

he anladim canim ,sende normal yemene dikkat edersin ,bende bilmiyorum lapa yapabilirmiyim ,yada yapip okula goturup orda yerim ancak ,zaten lapa en fazla haftada bir kez
bebis iyi teyzesi buyuyor cok sukur...
bencede acilen baslamalisin yoksa gidisat kotu..akannehir

iyi iyi buyusun bakim simdi ne kadar sevimlidir
kime benziyo peki,
kotu giz zaten biliyorum bizde arkadasla gecen ayarladik pazartesi baslicaz diye, iste onun ustunede buraya baktim ,tam denk geldi yani
yine heyecanlandim ,insallah hep boyle devam ederiz
sen basimizda olunca dikkat ederiz, ben kizmiyodum kiyamiyodum kaydirigubbakcemile3
sen hemencik :oklava: boyle yapiveriyodun

canim az pasta borek yp habire yapip yapip yeme bakiyorumda tariflerin artiyor gitgide resimli hepsi yani yapmissin eee yapmayincada yemeden olmaz..sen almada kim alsin :jeyyar:

yok anam onlari taaaa kac ay once yaptim diyorumya kiz simdi okula gidiyorum ,kaynanm yapiyo yemegimide, iste okulda turkler coguz o diyo sundan biraz al o diyo suandan al iste oylelikle cene durmuyo
ama bak dun canim skldi icli kofte yaptim canin cekmesin ondan yedim valla ,dedim pazartesi basliyorum pazartesiye kadar ye ,sonra yasak

yukaridaki gibi hazirla listeyi sen yarisma bittikten sonrada su sekilde devam ederiz
ornek:
mehay.............62..........60......2 kilo vermis ve hafta birincisi ( insallaaaaaaaaaahhhhhhhhhh :)))
sympathique.....62..........63......1 kilo almis liste sonuncusu gibi :roflol:

he anladim canim ,sende normal yemene dikkat edersin ,bende bilmiyorum lapa yapabilirmiyim ,yada yapip okula goturup orda yerim ancak ,zaten lapa en fazla haftada bir kez

iyi iyi buyusun bakim simdi ne kadar sevimlidir
kime benziyo peki,
kotu giz zaten biliyorum bizde arkadasla gecen ayarladik pazartesi baslicaz diye, iste onun ustunede buraya baktim ,tam denk geldi yani
yine heyecanlandim ,insallah hep boyle devam ederiz
sen basimizda olunca dikkat ederiz, ben kizmiyodum kiyamiyodum kaydirigubbakcemile3
sen hemencik :oklava: boyle yapiveriyodun
yapiveririm ben hic affetmem :oklava::oklava: bak gene yaptim tutamadim kendimisırnaşık şey
canim oglum esimede banada benziyor :))):nazar:

1-7 ocak arasi diyet yarismasina katilanlar

mehay..............................67
sympathique....................62
yesa.................................?
bulut................................73

Back