- Konu Sahibi lightcola fun
- #8.341
aman cnm dıkkat et benımde son gunlerım aynn oleydı ve suanda tatlı krızınden dolayı69 kılo olmusum ramazanda 3kılo almısımvalla canim iyiyim diyeyim iyi olayim..bu aralar baya zorlanir oldum yururken uyurken cok cabuk yoruluyorum tansiyonum dusuyor...birde cok dengesiz beslenmeye basladim artik bulantilar geri dondu ne et ne tavuk ne balik yiyorum ayda yilda bir sebze yemegi...bu ara tatlilara dadanmis durumdayim bebisime yaramiyor biliyorum ama canim birtek onu istiyor...kilolar almis basini gidiyor o ayri bir dert..ama olsun sorun degil bebisim saglikla dogsunda yine donucem eski kiloma insallah...bendede durumlar boyle canim...

NAZLIBAHAR MERHABA senı yenıden burda gormek neguzel hatırladınmı kecen sene yazıyordum ıkımızde bebekl dusunuyorduk senınde bebegın olmus benımde 3 aylık bebegım var sen cok guzel kılo vermıssın benı goruyorsun cok kotu durumdayım ılkdefa bukadar sısko oldum moralım bozuk aklıma topık geldı tekrar yazmaya basladım senı ve dıger eskı arkadasları gorunce cok sevındım desteklerınızı beklıyoruma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
ewet cnm hatırladım Allah bagıslasın masallah eee bır haftadır dietteymişşın bende baslayım madem senı gornce gaza geldım bende ramazanda 3kılo almısım

hadi bende bi motıve amaclı bi ticker hazırlayayım bakalım