- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #8.181
gunaydin kizlar nasilsiniz hepinizde sempatim moralini havada tut canim bosver ya zaten gitcek rahatlarsin biraz
gelelim bana rejimdi diyetti dusuncek hal kalmadi bende dun doktora gittik testlerin sonuclari hem esimin hem benim iyi ama bende rahimde 1 adet miyom bulundu 1.5 cmlik ne yapcam ben ya cocugum olmadan miyomum oldu Allahim yardim et ne olur.gelecek ay rahim filmi cekilcem bakalim ne olucak yumurataliklarim nasilmis ona bakilcak miyom icinse hic birsey soylemedi doktor bana zarari yokmu ama cocuk sahibi olmani engelleyebilir dedi of of dert hic bitmiyor hic rabbim dert veripte derman aratmasin hic kimseye Allahim hepimizin yardimcisi olsun.
iste benden haberler boyle
ablam suan sen gitmisindir tatile ama olsun belki girersen okursun yazimizi ,sana iyi tatiller, sen geldiginde ben olurmuyum bilmiyorum ama yine ordan girerim nete,insallah kilo almazsin sende bendemerhaba kıslar hoşçakalın demek için girdim dönene kadar bidaha giremem herhalde kendinize çok iyi bakın hepinizi öpüyorum görüşmek üzere kızlar opuyorumnanaktan
aynı zamanda tatildeyiz ablacım :)
bende bugün çıkıyorum 1 hafta giremicem büyük ihtimalle...
sana iyi tatiller diliyorum ve öpüyorum kocamannnnnn
opuyorumnanaktan
evet canim yanlis hatirlamiyorsun 8. denememde tuttu ...insallah sizler benim kadar beklemezsiniz ilk seferde olur sizler icin duaciyim canlarim...ŞenizŞenizprensesim canim benimya dun yazini okumadim yada yazip ciktimya onceki sayfaya bamamistim kusura bakma
canim benimya miyom ,benim bildigim cok kisilerde oluyo, peki cocuk olmasini engelliyosa neden doktor bisey yapmadi, veya bisey falan vermedi, ozaman bu duzelmezse cocuk sahibi nasil olcaksin
yada rahim filminin sonuclarini falanmi bekliyolar
allahim cok buyuk dert vermesin ,seninki suan ufak sorun gibi kafana takma o duzelir ,insallah
bak ne guzel sonuclarda hep guzelmis, bence cok sanslisiniz
ilk once mehayimizi goz onune getir, neler atlatti bak kac tedavi oldu 8.demi ne tuttu, yanlis olmasin tabi, demkki allahim hayirli zamnini bekliyo
mehat tam umudunu kaybetcegi zaman umut oldu bebgi ona
insallah sira bizde ,ve siz bize gore cok daha sanslisiniz, cunku sonuclar hep guzel, insallah bigun bizimde olcak dua et prensesim Şeniz
saol mehaycim
bizim is baya bi zor
sana soyledimmi bilmem ,kaan aydiosa mail gonderdim esim izine gidiyo randovu isticektim oda ben izine gidiyorum gelmenize gerek yok, sus su ilaclari kullansin,birr ay sonra su su testleri yapip bana cevap yazin ona gore ben size gelin derim dedi, iste esim haftaya turkiyeye gidiyo ordan ilaclari alcak, kullancak, insallah uretim olur, bide horrmonlardada sorun var ,yani sorun cok ,insallah sonumuz guzel olur bukadar ugrasmalarimizdan sonra
canim ilaclar iyi gelecektir emin ol sperm sayisi birkac tane bile olsa tup bebek yapma imkaniniz var unutma..bir bebek bir sperm ve yumurtadan olusmuyormu zaten...sen bu arada beslenmene dikkat et esinde dikkat etsinki ilaclar ise yarasin...saglikli beslenmeye calisin esin ilacin yanisira bol bol ceviz badem findik falan yesin..birde madem turkiyeye gidiyor keciboynuzu alsin ordan yesin arada bir...
evet canim ben yaptim gercekten cok guzel se yariyo ,ve insani tiksindirmiyo
ben 2 gunde 1 kilo verdim yani bir gunde 500 gr verdim
oncelerde lapa falan yapardik ,insani tiksindirirdi ,bu super bisey ben artik bundan sonra bunu denerim
ben yavsiye ederim
sen yaptinmi yapcanmi, aklina bisey falanmi takildi
alttan altta gordunmu hemencik beni
anam bi seni taniyom ,oylesine tikladim bidakine emin ol selam veririm
merhaba kızlar ya bu bahsettiğiniz ayran diyeti nedir bir geniş açıklamasını yapsanız çoook merak ettim benide bu aralar ihtiyaçım var 2 haftadır aynı kiloda takılıp kaldım tartının ibresi hiç kımıldamadı inanın canımı çoook sıktı bu mevzu bi arkadaşımda aman dikkat et duran dönemden hemen sonra kilo alımı başlar dedi korktum bi zahmat 2 günde 1 kilo verdiren diyeti ayrıntılı yazın baciiiiii ok mi talı şeyler siziiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?