Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

slm kizlar norup napiyosunuz bakalim
ben diyet yapmiyorum burda biliyosunuz bide kilo aldim yinededikkat ediyorum ama hic hareketim yok ye ic otur oda aldiriyo suan hala 59 dayim insallah daha ustu cikmam ramazandan sonra kesin donus yapcaz artikin buraya
bu elma diyetini ben hayatta yapamam heralde 6 gun belki bikac gun olbilir
ve onun sonrasinda insan elmadan tiksinir hala gelir valla
masallah denemedik diyet kalmiyo hala ayni kilolardayiz :)

elma diyeti zor yaa
sadece elmayla yapılan diyet dimi?

1.gün 1 kilo
2.gün 1,5 kilo
3.gün 2 kilo
4.gün 2 kilo
5.gün 1,5 kilo
6.gün 1 kilo elma yersen 6 günde 5 kilo verdiriyormuş... Şok şok şok diyet...

canım yapanlar zorlanmadıklarını söylüyorlar zaten bende birkaç gün yapmayı düşünüyorum
bide her sabah zaten kahvaltı kesinlikle yapılıyor benimde en sevdiğim öğün kahvaltı kaydirigubbakcemile2

hoş geldin sempatiğim nasılsın keşke hep öyle yapsak deilmi yesek içsek otursak amaaaa kilo almasak ne güzel olurdu ama maalesef dönüşü felaket oluyor canım ne güzel anneciğinle hasret gideriyosun tadını çıkar bu tatilin kendine iyi bak canım :a015::a015:

valla ablamya tadini cikariyorum orda hic bisiklete binemem burda iyi guzel geziyorum az once alis veris yaptim geldim
annemde bende cok rahatiz
suan ikimizinde kocasi yok uvey babamda kovduk oda isvece gitti bikac gunluguna ana kiz kaldik basbasa keyfimize simdilik dicek yok
simdide annem gelir isten
bende kalkim bi arnavut cigeri yapcam canim coktandir ciger istiyodu :)
kilolarimin ustune az daha eklenir

afiyet olsun sempatiğim kilo olmasın ama
ayy ne güzel çok sevindim demek annenle yalnızsın şen dulları oynuyosunuz ha ohh ohh çok mutlu oldum senin adına bizde ablamlarla biraraya geldikmi eşsiz olarak tabi çok eğleniyoruz zamanın nasıl geçtiğini anlamıyoruz şen duluz diyoruz
şaka bi yana eşin ne zaman dönecek burdan kaynanan geri gelecekmi inşallah gelmez diyorumda sizde biraz rahat edersiniz

elma diyeti zor yaa
sadece elmayla yapılan diyet dimi?

1.gün 1 kilo
2.gün 1,5 kilo
3.gün 2 kilo
4.gün 2 kilo
5.gün 1,5 kilo
6.gün 1 kilo elma yersen 6 günde 5 kilo verdiriyormuş... Şok şok şok diyet...

bence saglikli birsey degil tabiki iyi kilo veriliyor ama tek besinle besleniliyor..zayiflarken vücuda verilen zararlarn cok azinin telafisi mümkün yani bence sok diyet olmadan agir agir ama düzenli beslenerek verilmesi daha mantikli..

bence saglikli birsey degil tabiki iyi kilo veriliyor ama tek besinle besleniliyor..zayiflarken vücuda verilen zararlarn cok azinin telafisi mümkün yani bence sok diyet olmadan agir agir ama düzenli beslenerek verilmesi daha mantikli..

canım söylediklerine bende katılıyorum zaten birkaç gün yapacam tatilde aldığımı hemen vermek için yapıyorum
ama bu diyette şuda var sabah kahvaltısı peynir,zeytin,domates,salatalık,yeşil biber
yani pek de tek gıda gibi olmuyor
yinede uyarın için teşekkürler şeker Şeniz

canim bende diyordum önce ramazandan önce bir hafta yapayim iste 7 kilo az mi diyordum ama su detoksu yaptm bilirsin ayran detokusu vucudum kendine yeni gelmeye basladi..o yüzden bosver dedim kendi kendime hem oraya yazn bir arkadas hastalanmis doktora gtimis bayilmis yani tansiyonu düsmüs filan doktor canina ne kastin var böyle diyet olur mu demis asla bu sekilde yapma demis yani onlarida okuyuncada aman dursun dedim razamandada diyete devam edecem insallah faydasini görürüm
ya nereye kime soracagimi bilemedim eger sen yada bir baskasi okursa cevap yazarsa sevinirim yesi cay zayiflamada yardimci oluyor sanirim faydasinin vucuda cok oldugunu biliyorumda ama bunu okurken ögrendim fakat okudugum kadariyla genellikle kuru cay gibi olanlardan ben yurt disindayim ve hep sallamasini gördüm yani ayni etkisi olur mu onada baslayim istiyorum ama sallamada olursa tabiki

etkisi demleme kadar olmazsada yinede etkili olacağını düşünüyorum kullanan arkadaşlarımız var demleme ağır oluyor deyip yada uğraşmak istemiyenler kullanıyor bende önceleri sallama içiyordum şimdilerde demleme usulü içiyorum belirgin bir fark görmedim ben
ama bıktım herhalde şu aralar içemiyorum
kolay gelsin şeker sağlıklı zayıflamalar diliyorum opuyorumnanaktan

günaydın kızlar,ben geldim , hoş geldim sefalar getirdim :)) haa birde 600 gr cık daha ekledim kendime , hiç kızmayın bana çok mutluyum bu kadar gevşemeye 600 gr çok iyi bence . sizler nasılsınız?

HOŞGELDıN CNM
herkese merhabalar, bende regl yaklaştığı için sanırım 700 gr kadar arttım bi anda
58,00 a düşmüştüm c.tesi ama bugün 58,7 çıktım...

Merhabalar arkadaşlar,
Ben hafta sonu dikkat edemedim ve yaklaşık 400 gr artmışım çarşambadan bugüne mafoldumben

merhabalar arkadaşlar bende pazar döndüm tatilden uzun zamandır giremiyorum iyisinizdir inşallah bende zayıflamak isteyenlerdenim tatile giderken 69 kiloydum şu anda 65 5 geldim sıcaklardan birazda stresden gitti hedefim 60 boyum 1.64 inşallah hepberaber artık sıksık görüşürüz

günaydın hatunlar,tükanı ben açtım heehee :)) nasılsınız görüşmeyeli yaa pek görüşemedik bu hafta neler yaptınız?
0609, sen şimdi tatilde kilo mu verdin ? ben hep alırım rahattan ki bu senede öyle oldu ama az oldu şükür 600 gr almışım.hedefime 1 kg kaldı onuda bu hafta vermeyi planlıyorum.topraksu ablam,sempatikciğim çok özledim sizi nerelerdesiniz yahu?

slm kizlarrr nasilsiniz bakem tatilden donenler hosgelmisler
diyetler ne alemde dicem ama ramazan geldi ramazandada diyet yapilmaz
malum ben 2 kilo aldim oda geldigim hafta simdi hala ayni 59 kilodayim

0609 masallah canim herkes tatilde kilo alir benim gibi sende vermisin , gerci cok sicaksa dogru insanin cani yemek istemez biz tatilde degiliz ama tatil sayilir diyebiliriz, insallah kalan kilonuda verirsin

mooncum canim sende hosgeldin valla bende sizi ozledim,anam sende pek az almisin ilo ama senbir haftami gittin tatile belki daha fazla gitmis olsaydin daha fazla kilomu alirdin ,baksana bana iki haftada 2 kilo aldim ,ramazandan sonra yine donus yapcaz diyete anlicaginverdiklerimi aldim ,sen bu hafta kalan kilou verip ramazana rahat bi sekilde girceksin dimi

pelushh sen nasilsin canim gorusmeyeli diyettemisin sende

canım hoşgeldinnnn... yeni 2 kilon hayırlı olsun :)))))
bende tatilde 1 kilo aldım, daha yolum çok uzun cnm ya..
yavaş yavaş veriyorum işte, stepper aldım evde onla ter atıyorum, abur cuburu kestim, gram gram gidiyo kilolar bakalım...

sende verirsin boşver kilolar bizi korkutmaz :)) ramazanda dikkatli olmak lazım..

günaydın şekerler,sağolasın pelushh cuğum,azim ,devamlılık la seninde hedefine ulaşacağına eminim .sempatikciğim inşallah dediğin gibi ramazana rahat bir şekilde girmeyi planlıyorum ama ben senin gibi diyeti ramazan sonrasına bırakmak istemiyorum.ramazanda da dikkat edeceğim.verdiklerimi geri almakdan çok korkuyorum çünkü ...

19,08,2009 günlük beslenme
sabah:klasik kahvaltı(çavdar ekmekli)
ara:1 adet büyük erik
öğle:1 tabak taze fasülye kavurması
ara: 6-7 adet taze fındık
akşam: 4 kaşık mantarlı tavuk sote
ara:yok

3,5 lt su tükettim,akşam 45 dak. tempolu yürüdüm

herkese kolaylıklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…