• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

zaten onceki verdigim kiloda biraz morasizliktendi
yok canim moralim iyi degil ama kotu degilim ,dikkat ediyorum her zamanki gibi sadece aksamlari yemiyorum ,bide spor yapmiyorum
annemlerin yanina gitmeye az klaldi, ozaman keyfim yerine gelir, kocada gidiyo rahatlarim bikac hafta
insallah ozamanda kilo almam

gunaydin kizlar nasilsiniz hepinizde sempatim moralini havada tut canim bosver ya zaten gitcek rahatlarsin biraz

gelelim bana rejimdi diyetti dusuncek hal kalmadi bende dun doktora gittik testlerin sonuclari hem esimin hem benim iyi ama bende rahimde 1 adet miyom bulundu 1.5 cmlik ne yapcam ben ya cocugum olmadan miyomum oldu Allahim yardim et ne olur.gelecek ay rahim filmi cekilcem bakalim ne olucak yumurataliklarim nasilmis ona bakilcak miyom icinse hic birsey soylemedi doktor bana zarari yokmu ama cocuk sahibi olmani engelleyebilir dedi of of dert hic bitmiyor hic rabbim dert veripte derman aratmasin hic kimseye Allahim hepimizin yardimcisi olsun.

iste benden haberler boyle

merhaba hanımlar 2009 sabahı dıyet yapmaya ve kılolarımdan kurtulmaya karar verdım ve 7 ayda 16 kılo verdım aslında bu sÜrede daha cok verenler tanıyorum ama ahh ahhh su ıÇmek zorunda oldugum hormon ılacım vrya mahvedıyo benı ama olsun bende yavas yavas emın adımlarla ılerlıyorum yolumda

[ı]merhabalar ben grupta degilim ama yazmak istedim sakincasi yoksa:)
benimde maglum kilo problemim var bu hafta 3. Haftam 6 kilo verdim ama bende affedersiniz wc sorunu var bunu halletmek isiyorm ama olmuyor sanirim iyice yemem gerekiyor:) birde ben birseyi merak ediyorum aksamlari yürüyüs yapiyorum 1.30 saat 7 km yürüyorum cok terliyorum fakat ben hep sirtimdan terliyorum ve gögüs kismindan benim büyük problem karin ama oradan hic terleme olmuyor acaba ora terlemiyor kilo daha mi az gider yoksa genle olrak mi gider kafayi takmis durumdayim buna :) insallah herkes istedigi sekilde kilo verir cok can skici bi durum kurtuluruz hepimiz insallah
[/ı]

cnm bunu bence kafana takma ben yürürken hiç terlemiyorum baslarda bende sorun yaptım ama baktımki kilolar gidiyo demekki terlemek önemli değil

günaydın hnmlar
ben bugün detoksa başladım, bakalım işe yarıcakmı...

bu arada sabah 58 çıktım tam.. Yani 200 gr vermişim..

bebek adımları :)

ikizannesi masallah canim daha ne olsun 16 kilo vermissin ben bir senedir 68 asagiya inemiyorum neredeyse bende hormon hapi aliyorum tiroidim cunku bende kilo veremiyorum ama en azindanda almiyorum canim tebrik ederim seni cok basarilisin seninde tebrik ederim pelusum sende hizli girdin kilo vermeye hadi bakalim kolay gelsin hepimize

gunaydin kizlar nasilsiniz masallah herkes bir yerlere gidi bi ben kaliyom burada offf topraksuu ablam sana iyi tatiller merak etme seni listeden cikarmam sabit tutarim zaten herkes tatilde olunca listedede pek degisiklik olmicak.

mehaycim kiz bi veriyoruz bir aliyoruz bacim ya ne yapalim boyle devam ediyoruz iste seni bekliyoruz bir an once dogurda hayirlisiyla melegimizi bize destek ol loooo

ne destegi loo gelip sizi sollayip en zayif ben olcemnaniknanik basinizin caresine bakin diyetlerinize siki siki tutunun birkac kilo daha verin savas baslayacak yakinda ..savulunn ben geliyorummm az kaldiii.......kaydirigubbakcemile4
bu arada pasta tariflerine azcik ara verirseniz zayiflarsiniz ikinizde siskolar sizi-tatlicadiarzu-

mehay mehay :oklava:geliiii he saga suna bak hele otur azcuk once sen cucugunu dogur emzir emzirirken bir suru bisiler yeee sonrada sisko tombalak ol bizde zayif cita olalim olmami giiiii

kiz pasta filan yapayrum amma ben yimeyrum herufum yigiii

bekliyoruz anam seni gel

mehay mehay :oklava:geliiii he saga suna bak hele otur azcuk once sen cucugunu dogur emzir emzirirken bir suru bisiler yeee sonrada sisko tombalak ol bizde zayif cita olalim olmami giiiii

kiz pasta filan yapayrum amma ben yimeyrum herufum yigiii

bekliyoruz anam seni gel

olduuuu dedigini yaparimmnaniknanik cok beklersin pehh:dilcikar:
siz sempatikle hem yemek tarifleri hem siskoluk konusunda yarisadurun ben cubuk kraker gibi olcem yakinda bak gor:lepi:
herifini bahane edip yap pastalari borekleri sonrada dayanama yee sonra yine zayiflayamadim de pis bogazli karilar sizi:mymeka:

sempatim altan bakip durma yaz bisiler kac gundur gelmedi zaten iyice saldin sende he benim gibi

zor veririk biz bu kilolari daha zor

bencede sana katiliyorum hehehhedelikafadulden
acelesi yok zaten yavas yavas verinsırnaşık şey
ne yedin bugun mesela princesim??yaz bakayim durustce..Çok üzgünüm çoook

prensescim valla bakip gidiyorum zamanim yok yazmaya
pasta borek demisken bende pasta borek yapiyodum tam :)
birazdan komsularla bizim bahceye gitcez, oraya hazirladim biseyler,
ama ben
kendimi salmis durumda degilim aksamlari yemiyorum
bugunde salata turu seyler yerim zaten agir seyler yok
ne yaptigimizi saymayim caniniz istemesin
bu hafta yine 500 gr vermis durumdayim ,
annemlere gidiyorum kilo alcam ondan korkuyorum her seferinde alip geliyorum
insallah bunda dikkat etcem

mehayim sormaya buranin eski nesesi yok, ben bi topluyorum geri dagiliyom ,bu hafta zaten cok fazla ilgilenemeedim malum canim hic bisey istemiyo
kilo vermeye gelince prensesin dedigi gibi bi hafta al bi hafta ver, oyle SIKI bi rejimde degiliz ,ama yinede dikkat ediyoruz yediklerimize sahsen ben dikkat etmesen coktan amistim tum verdigimi ,cok kotu huyum var

prensescim valla bakip gidiyorum zamanim yok yazmaya
pasta borek demisken bende pasta borek yapiyodum tam :)
birazdan komsularla bizim bahceye gitcez, oraya hazirladim biseyler,
ama ben
kendimi salmis durumda degilim aksamlari yemiyorum
bugunde salata turu seyler yerim zaten agir seyler yok
ne yaptigimizi saymayim caniniz istemesin
bu hafta yine 500 gr vermis durumdayim ,
annemlere gidiyorum kilo alcam ondan korkuyorum her seferinde alip geliyorum
insallah bunda dikkat etcem

mehayim sormaya buranin eski nesesi yok, ben bi topluyorum geri dagiliyom ,bu hafta zaten cok fazla ilgilenemeedim malum canim hic bisey istemiyo
kilo vermeye gelince prensesin dedigi gibi bi hafta al bi hafta ver, oyle SIKI bi rejimde degiliz ,ama yinede dikkat ediyoruz yediklerimize sahsen ben dikkat etmesen coktan amistim tum verdigimi ,cok kotu huyum var

bence buranin degilde sanki senin eski nesen pek yok gibi canim yaa iyimisin??

bu aralar evet nesem yok ama iyim ,annemin yanina gidiyorum az kaldi insallah nesem gelir yerine
sen nasilsin gorusmeyeli bebisimiz nasil iyi bakiyosun dimi
iyice buyumustur karnin
gerci buyumus hali biz kadar olmustur simdi :)

bu aralar evet nesem yok ama iyim ,annemin yanina gidiyorum az kaldi insallah nesem gelir yerine
sen nasilsin gorusmeyeli bebisimiz nasil iyi bakiyosun dimi
iyice buyumustur karnin
gerci buyumus hali biz kadar olmustur simdi :)

yok canim yaa seninkinin 2-3 misli kadardir olurmu hic o kadar olmasi imkansiz artik 7 aylik olduk...bak sana link vereyim bak ordan son halime...

ooooooo baya buyutmusuz karnini
ben saka dedim canim , seninde az kaldi ,insallah tez zamanda alcaksin bebegini kucagini
neysem ben acil cikmam gerek optum sizi yine konusuruz ok

mehay supersin kizim ya bizde hamis olsakta bizde koysak ama yok iste bu gidislede hic olmicak sanki miyom bulundu rahmimde bir adet bakalim ne olcak

ooooooo baya buyutmusuz karnini
ben saka dedim canim , seninde az kaldi ,insallah tez zamanda alcaksin bebegini kucagini
neysem ben acil cikmam gerek optum sizi yine konusuruz ok
cokmu sisko olmusum yanikaydirigubbakcemile3
mehay supersin kizim ya bizde hamis olsakta bizde koysak ama yok iste bu gidislede hic olmicak sanki miyom bulundu rahmimde bir adet bakalim ne olcak

insallah sizinde olacak canim ..tek sorun miyom olsun o gecince olur insallah...:Saruboceq:

Back