Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

27 temmuz 3 agustos arası zayıflama yarışmasında olanlar

sympathique.............................57.5

moonserose0………..................54.5

princess of rain…………….….....67.7

topraksu....................................59

cocostar....................................56.5

gunaydin kizlar nasilsiniz ben cok iyim cok mutluyum harika bir gun gecirdim dun askimla Allahim herkesi cok mutlu etsin yarabbim beni kutlayan topraksuu ablama,mooncuguma ve sempatime cok tesekkur ederim rabbim hepimizi yuvalarimizda huzurlu ve mutlu etsin.

rejime gelince dun cok az yemek yedim hatta hic yemedim heyecandan canim hic birsey istemedi simdide iki grisini yedim ve spor yapcam.bu arda herkes gidiyor ya cok az kisi kalcaz he cabuk gelin bak ozlicem hepinizi ben ne yapcam yalniz basima ya

sempatiğim bizimki deniz tatili yani otelde kalacağız inşallah almam ama alırım kesin açık büfe herkes yerken ben onlaramı bakacam zaten insan denizden çıkınca karnı beline yapışıyor yerken ne kadar yediğinide bilmiyor :))
prensesim Allah mutluluğunu daim etsin canım tekrar kutluyorum
canım burda olmadığım süre içinde beni sabit göster sanırım diğer haftaya yetişirim
bakalım kızın leptapı tamirde yetişirse onuda götüreceğiz götürürsek arada girerim ama kilo bildirimi yapamam bende hepinizi özlüyecem iyiki varsınız canlarım benim

Son düzenleme:
topraksu ablacım iyi tatiller şimdiden sana, inş güzel bir tatil geçirirsin rahatlarsın stressiz mutlu arınmış dönersin
tatilin amacı bu bence yerimseniben
bende cumartesi çıkıcam tatile 1 hafta içinde kesin kilo alıcam...

tatilciler dönünce hep beraber yine burda kilo veririz :lepi:

peluşcum çok teşekkür ederim sanada iyi tatiller canım
bu tatile gerçekten ihtiyacım vardı iyi gelecek
umarım kilo almayız alırsakda canımız sağ olsun yine veririz
kiloyu düşünerek tatili zehir edemem kendime yılda bir çıkıyorum
burası iyice sessizleşecek :))

selam sempatigim prensesim nasilsiniz kizlar???nasil gidiyor zayiflama isleri??oldugunuz yerde sayiyormusunuz yoksa banami oyle geliyor :)))

merhaba şekerlerim nasılsınız? ben çok iyiyim 200 gr cık daha vermişim kaldı 300 gr mım.kağnı gibi ilerliyorum anlayacağınız . samsunda bir haftadır uluslararası halk dansları festivali var ve ben dün akşam gittim çok eğlendim ama spovak ve polonyalı kızları görünce zayıflama aşkım daha bir depreşdi.ne fizik var kızlarda bacaklar sütun gibi incecik... hedefime ulaşsam bile onlar gibi olmak için spora asılacağım :))

gunaydin kizlar nasilsiniz masallah herkes bir yerlere gidi bi ben kaliyom burada offf topraksuu ablam sana iyi tatiller merak etme seni listeden cikarmam sabit tutarim zaten herkes tatilde olunca listedede pek degisiklik olmicak.

mehaycim kiz bi veriyoruz bir aliyoruz bacim ya ne yapalim boyle devam ediyoruz iste seni bekliyoruz bir an once dogurda hayirlisiyla melegimizi bize destek ol loooo

merhabalar ben grupta degilim ama yazmak istedim sakincasi yoksa:)
benimde maglum kilo problemim var bu hafta 3. haftam 6 kilo verdim ama bende affedersiniz wc sorunu var bunu halletmek isiyorm ama olmuyor sanirim iyice yemem gerekiyor:) birde ben birseyi merak ediyorum aksamlari yürüyüs yapiyorum 1.30 saat 7 km yürüyorum cok terliyorum fakat ben hep sirtimdan terliyorum ve gögüs kismindan benim büyük problem karin ama oradan hic terleme olmuyor acaba ora terlemiyor kilo daha mi az gider yoksa genle olrak mi gider kafayi takmis durumdayim buna :) insallah herkes istedigi sekilde kilo verir cok can skici bi durum kurtuluruz hepimiz insallah

merhaba canim bence sirtindan yada karin bolgenden terleme olmasi onemli degil onemli olan senin bir sekilde terlemen ve sende zaten terliyormussun bence cok iyi, devam et canim boyle yuruyusun faydasini gorceksin bebem

günaydın bonibonlar
reyyancım öncelikle tebrik ediyorum 3 haftada 6 kg vermişsin bu müthiş bişe hiç endişelenme canım yürürken bilmem vücutta ne kadar kas hareket ediyomuş yürüyüş en faydalı egzersiz eğer düzenli yapılırsa vücudun tamamını çalıştırıyor devam et sen yürüyüşe karın bölgesi içinde biraz daha bölgesel egzersiz yapabilirsin mesela didsin göbek hareketleri harika kolay gelsin canım inşallah en yakın zamanda istediğin kiloya inersin opuyorumnanaktan

kıslar sempatik görünmüyor annesine erkenmi gitti acaba :uhm:

29 temmuzda yediklerim
kahvaltı klasik
5 kayısı
öğle 1 tabak yeşil fasulye
1 elma
akşam közlenmiş patlıcan,kırmızı biber,soğan la yapılmış salata ,2 dilim ekmek
şekersiz çay

günaydınnnn...

dün yediklerim;

sabah; 1 tabak meyveli nesfit

öğlen; 1 kase tavuk suyu çorba

ara kayısılı activia yoğurt
ara 1 tabak meyveli nesfit

akşam; 3 kaşık yoğurt, 1 şeftali, (150 gr kadat mısır cipsi kaçırdım o ara)

ve 600 gr daha gitti, oldum şimdi 58,2...

bu arada stepper ıma kavuştum, bol bol egzersiz yapıcamtv karşısında :)

günaydın hatunlar, hayırlı olsun pelush cuğum benimde stepperim var ve çok faydasını gördüm müthiş terletiyor.

29,07,2009 günlük beslenme
sabah:klasik kahvaltı
ara:yok
öğle:1 adet biber dolması
3-4 kaşık yoğurt
ara:250 ml light süt
akşam: 1 tas mercimek çorbası ve salata yedim

3,5 lt su tükettim ve bolbol yeşilçay içtim

herkese kolaylıklar dilerim

slm kizlar nasilsiniz, canim hic bisey yapmk istemiyo neti bile acmiyorum aciyosam hemen bakip kapatiyorum
daha annemlerin oraya gitmedik heralde haftaya saliya kaldi artik ,daha burdayim yani anlicaginiz
ne yedigimi tek tek yazmayim ama aksamlari yemiyorum ,gunduzde hafif yemeye calisiyorum
spora gelince elim kolum kalkmiyo hic bisey canim istemeyince oda kaliyo
bu aralar yesil cay iciyorum ,insallah fazdasini gorururum
kusura bakmayin hepinizee tek tek cevap yazamadim
sizler iyisiniz nsallah

smpatik merak ettik seni cnm umarım düzelir moralin.. sen bu gidişle keyifsizlikten kilo verceksin ama yapma sıkma kendini cnm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…