• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

merhaba kızlar ben geldim ama kimse yok herkes tatilde herhalde benimde henüz bitmedi tatil orada cafeden giriyorum hepinizi çok özledim kızlar burda ipin ucu kaçtı :çok üzgünüm: inşallah fazla uzaklaşmadan yakalayabilirim a.s
sizler nasılsınız tatile çıkan arkadaşlara bende iyi tatiller diliyorum çıkmışken tadını çıkarın şimdilik çıkıyorum denize girecem kızlar dönünce bol bol konuşuruz görüşürüz hoşçakalın
hepinizi kocaman öpüyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhaba 1,55 boyundayım ve 6yıldır 67 ,70arasında geziniyorum 72 yi görünce telaşa kapıldım artık birşeyleri değiştiştirmek istiyorum.Zayıflayacağıma inancımı yitirdim çünkü

yani bi gittik burasi yine terkedilmis ,buraya bilgisayari getircektik unuttuk esim ben alir zannetmis bende o alir zannettimbi ciktik yola almamisiz ,dedim neysem olsun ,simdi annemlerinknden az bakim dedim
esimle kayinvalide turkiyede simdi ,bende annemlerleyim ,ohhh yiyip icip yatiyorum,arada bisiklet suruyorum ,keyfim keyifte kilolara gelince yine aldim ,artik zaten diyet bitti ,baya sonra baslarim ,biz tam eve dondugumuzde ramazan basliyo ,ramazandada diyet olmaz ,ama sonrasinda yine buralarda olurum

mrb herkese
bende tatilden geldim topraksu ablam gibi ucunu kaçırdım :utangac:
57,5 tim detoksla 1,5 kilo vermiştim ama şimdi 59,5 oldum...

detoks işe yarıyor kızlar ama bence geri alınıyor kilolar yine... çünkü hemen ertesi günü geri aldım o kiloyu ama belki benden kaynaklıdır.. tekrar denemeyi düşünüyorum açıkçası tabi 1 ay geçmesi lazım.. ayda 1 kez öneriliyormuş..

fitness a yazılıyorum şimdi, iş çıkışlarında giderim, kilo veremesmde en azından fitleşirim..

aynen valla almak kolay vermek zor cok dikkat ediyorum yesil cay tuketiyorumda iste biraz ekmek fazla yedim ondan bide susamli simidi cok ozlemistim ,burda yapiyolarondan yiyince boyle ldu anlicagin

merhaba kıslar nasılsınız kilolar okuduğum kadarıyla uçmuş ama yalnız deilsiniz bendede durumlar aynı mafoldumben sabah tartılıp ne kadar aldığımı yazarım
tatil çok güzel geçti taaki son güne kadar idrar yollarında enfeksiyon kapmışım yanma var ilaç içmeye başladım inşallah kısa sürede geçer
sempatiğim peluşcum sıkmayın canınızı aldıysak aldık ne yapalım zemuszemus ramazandan sonra bomba gibi döneceğiz inşallah vereceğiz fazlalıklarımızı hatta şimdiden başlasak yavaş yavaş hiç fena olmıyacak iyice yerleşmeden atalım şu pis yağları kaydirigubbakcemile2
iyi akşamlar diliyorum kıslar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhaba kıslar nasılsınız kilolar okuduğum kadarıyla uçmuş ama yalnız deilsiniz bendede durumlar aynı mafoldumben sabah tartılıp ne kadar aldığımı yazarım
tatil çok güzel geçti taaki son güne kadar idrar yollarında enfeksiyon kapmışım yanma var ilaç içmeye başladım inşallah kısa sürede geçer
sempatiğim peluşcum sıkmayın canınızı aldıysak aldık ne yapalım zemuszemus ramazandan sonra bomba gibi döneceğiz inşallah vereceğiz fazlalıklarımızı hatta şimdiden başlasak yavaş yavaş hiç fena olmıyacak iyice yerleşmeden atalım şu pis yağları kaydirigubbakcemile2
iyi akşamlar diliyorum kıslar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

geçmiş olsun ablacm inş uzun sürmez rahatsızlığın...
tatiller hiç bitmese keşke dimi kaydirigubbakcemile3
dün 59,5 dum bugün sabah 58,9 çıktım... 600 gr gitmiş
hepsi gitsin hepsi, bütün yağlar fazlalıklar... özellikle de şu belimdeki simit gitsin :)
göbekle başlayıp yanlardan fışkıran ve suda bile beni batırmayan simidim :sinifsinif:

vericez kiloları hadi..! :teytey::dance::dance::dance::dance::dance::teytey:

a.s. günaydın peluşcum
saol canımya inşallah çabuk iyileşirim opuyorumnanaktan
keşke bitmeseydi tatil sahiden çok güzeldi :smiley-cool: en güzel tarafıda benim açımdan ne yemekle nede temizlikle uğraştım oooohh mis gibiydi herşey kaydirigubbakcemile3
tek korkum ordan dönerken kıyafetlerimin içine girememekti ama şükür korktuğum gibi olmadı
orda kendimi çok şiş hissediyordum yemeklerden sonra ama kalıcı değilmiş şişliğim az önce tartıldım 60 kiloyum 1 kilo almışım :teytey::teytey: bunun sebebi galiba yediklerimin farkında olmamdı bide bişe söyleyimmi ama gülmeyin bana :utangac: orda bağırsaklarım felaket çalışıyodu eşime dedim kabızlık sorunu olana deniz tatilini tavsiye edecem diye gülüyor et et diye sahi söylüyorum belkide o nedenle fazla almamışımdır
yoksa ben yediklerime göre en az 2.5-3 kg diyodum şükür 1kiloyla kurtardım :teytey:
kahvaltımı edecem şimdi cokacimcoookcokacimcoook

Günaydın hanımlarrrr...Nasılsınız bugün, daha sıkı, daha hafif hissediyormusunuz kendinizi??
(Ebru Şallı'nın pilates dersi başlangıcı gibi oldu kaydirigubbakcemile2 )

Ben sadece 100 gr cık daha hafifim bugün :sinifsinif: Bebek adımlarıyla devam napalım... Yerleşti kilolar kolay gitmiyor...

Topraksu ablam dediğin doğru, bende ne zaman bağırsakların dengesini bozsam bir - iki kilo kaybediyorum... Ama tabi sağlık gibisi yok :) Bu arada simide gülmemek elde değil, çok tuhaf bişi kendisi ööyle duruyo kilo versem de alsam da kaydirigubbakcemile3 spor akademisinden arkadaşa sordum nolcak bu simit diye, en zor eritilen şey o dedi, ancak streç filmle sarcan o bölgeyi sonra koşu yapcan fln dedi ama o da sıkıyor beni...

Neysem :)

Öpüyorum herkesi ;)

kaydirigubbakcemile2Göbek eritmek zor değil

'Eyvah, göbeğim var bikini bile giyemiyorum' diyorsanız bu önerileri mutlaka uygulayın!

Deniz mevsimi açılmadan...
Yaz geldi! Siz hâlâ göbeğinizi eritemediğinizi düşünüp, bikini giymeye cesaret edemiyorsunuz. Halbuki şimdi başlayıp uygulayacağınız basit önerilerle, birkaç gün içinde sonuç vermeye başlayacak ve tatil günlerinizde kendinize daha çok güven duyacaksınız.

Göbeği eritmenin yolları

• Yaz geldi! Siz hâlâ göbeğinizi eritemediğinizi düşünüp, bikini giymeye cesaret edemiyor musunuz?..

• Hemen uygulamaya başlayacağınız basit önerilerle, birkaç gün içinde göbeğinizi kontrol altına alabilir ve tatil günlerinizde kendinize daha çok güven duyabilirsiniz.

İşe az yemekten başlayın

• Akşam yemeklerini bol mineral alabileceğiniz sebze ağırlıklı mönülerle oluşturun. Böylelikle vücudunuz depoladığınız yağları yakmaya başlar.

• Sık sık küçük öğünler yiyin. Şekeri mümkün olduğunca kesin. Vücudunuzun şeker ihtiyacını meyvelerle karşılayın.

• Ancak meyveyi mutlaka bir proteinle birlikte alın ki hemen kana karışıp daha sonra da yağa çevrilmesin!

Egzersizleri ihmal etmeyin

• Egzersizlerinizi sabah kahvaltısından önce yaparsanız gece boyu harcayamadığınız enerji açığını kapatacak ve depolandığınız yağı eriteceksiniz.

• Akşam yemeği sonrası yapacağınız egzersiz ise bütün gün boyunca biriktirdiğiniz şekeri eritecek. Hatta uyuduğunuz sırada da vücuttaki yağ depolarından yakmaya başlayacak.

İp atlayın

• Bacaklar, kasların en çok biriktiği yerdir. Onları güçlendirmek, kalorileri daha iyi yakabilmek ve metabolizmayı hızlandırmak anlamına gelecektir.

????: Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu /genel-saglik/193673-gobek-eritmek-zor-degil.html
• Kalça kaslarınızı güçlendirecek egzersiz yapmak da yararınıza. Hiçbir şey yapamıyorsanız, günde en az 15 dakika ip atlayın. Böylelikle 100 kaloriden fazlasını harcayacaksınız!

• Tüm bunları kendinizi sıkmadan yapın. Unutmayın uzmanlar haftada bir kilo ve 6 haftada bir beden incelmenin ideal olduğunu söylüyor.

2. Kaba tuzla banyo

• Kaba tuz terletir ve vücuttaki fazla suyun vücut dışına atılmasına, derinin metabolizmasının hızlanmasına yardımcı olur.

• Süpermarketten veya bakkaldan birkaç torba kaba tuz alıp, banyodan önce bir bardak kaba tuzu biraz sıcak suyla karıştırarak, karnınızın üstüne sürün. 10 dakika ellerinizle masaj yapın. Daha sonra sıcak suyla durulayıp banyonuzu yapın.

1. Ev işleri

• Yerleri temizlerken elektrikli süpürge yerine bez veya normal süpürgeyi tercih edin. Hava sıcaklığının arttığı öğle saatlerinde çamaşır yıkamayı ve ütü yapın.

• Acıktığınızda, kendinize bir diet yemek hazırlayın. "Aşçı" genellikle kendi pişirdiği yemekleri yemeyi sevmez, böylece az yemek yemiş olacaksınız.

3. Masaj

• Masaj, karın bölgesini eritmek için en çok kullanılan yöntemlerden biridir. Masaj kremiyle karnınızı ovalayın. Bu uygulama, karın bölgesindeki yağın giderilmesi için etkilidir.

• Masaj, derinin ısısını yükselterek enerji tüketimini artırmanın yanı sıra bağırsakların hareketlerini de hızlandırır. Kan dolaşımını hızlandıran masaj fazla suyun da vücuttan atılmasına yardımcı olur. Her gün bir masaj yapmayı ihmal etmeyin.

4. Diyet

Normal öğünden önce biraz atıştırın. Bu uygulama iştahınızı kapatarak normal öğünde daha az yemek yemenizi sağlar. Ayrıca her gün 15-20 mililitre sirke içerseniz, bir ay içinde sevindirici bir sonuç görebilirsiniz.

5. Beyni çalıştırma

• Eski Sovyetler Birliği'nden bir fizyolog, beyin ne kadar çok çalışıyorsa, vücudun o kadar çok enerji tükettiğini öne sürdü.

• Bu teoriye dayanarak, beyni çalıştırma yoluyla zayıflama yöntemi ortaya çıktı. Bu yöntemde, şişman insanlara kitap okumak, resim yapmak, yazı yazmak, matematik soruları çözmek ve teknik beceri öğrenmek gibi çalışmalar yapmaları öneriliyor.

Otomobil kullanırken de göbek eritebilirsiniz

• Herkes otururken, otomobil kullanırken karın kaslarını sıkılı tutup bırakabilir... Sıkmak, beklemek ve gevşemek önemli.

• Oturduğunuz yerden çapraz karın kaslarını çalıştırmak adına çapraz yönde sağ elinizi sol dizinizi geçecek yönde çevirerek ve sonra aksi yönde tekrarlayarak kasları sıkıp bırakarak çalıştırabilirsiniz.

• Üst karın kaslarını otururken çalıştırmak zordur, otururken en fazla yapabileceğiniz boynunuzu iyice öne doğru eğip çenenizi göğsünüze yaslayıp bir miktar çalıştırmaktır. Karın kasları gerçekten çok önemlidir; insanın duruşunu, bel sağlığını ve bütün olarak da omurga sağlığını etkiler.

• O nedenle mutlaka gerekli özen gösterilmelidir. Oturduğunuz yerde bu egzersizleri yapmayı bir alışkanlık haline getirin. Böylece 'spora zamanım yok' diye bahaneniz de kalmaz.

Göbek eritmek için soya sütü

• Göbek bölgesindeki yağlardan kurtulmak isteyenlere müjde. Amerikalı bilim adamları her gün düzenli olarak soya sütü içeren içeçekler tüketmenin, göbek bölgesindeki yağlanmayı ortadan kaldırdığını ortaya çıkardı.
????: Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu Göbek eritmek zor değil

• Alabama Üniversitesi tarafından yapılan araştırmaya göre, soya sütü fazla şekerin yağa dönüşmesini engelleyerek günlük olarak alındığında karın bölgesindeki yağların erimesini sağlıyor.

• Araştırmayı yürüten uzmanlardan Dr. Daniel Christie, soya sütlü içeceklerin karın bölgesindeki yağları engellemesine bağlı olarak kadınların kalp ve diyabet gibi rahatsızlıklara yakalanma riskini de azalttığını belirtti:lepi::sm_cool:

arkadaslar ramazanda kilo vermek istiyorsaniz yada sabit kiloda kalmak bir topik var oraya bakim ben nette arastirma yapmistim bir doktorun yazdiklari vardi buraya kopyalamak istiyorum ramazandada yapmak isteyenler olursa dikkat edildigi sürece insallah geri alinmaz

RAMAZANDA KıLO VERMEK

Aslında Ramazan ayında oruç tuttuğumuz için bunu fırsat bilip zayıflamaya da çalışırız. Genelde bu mümkün olmaz. Çok basit kuralları bile unuturuz. Bu yazımızda sizlere ufak ipuçları verip Ramazan ayında kilo vermenizi sağlayacağız.

1- Oruç tutmasak bile müslüman bir ülkede yaşadığımız için hafif bir çekingenliğimiz olur. Her zaman yaptığımız ufak atıştırmalardan uzak dururuz. Eskiden her ortamda çikolata, kahve, bisküvi gibi diyetimiz yönünden zararlı olan yiyecekleri yerken Ramazan ayında bunlardan daha rahat bir şekilde uzak durabiliriz.

2- Ramazan ayında içkili eğlence yerleri genelde faaliyetine ara verdiği için diyetimizi alkol alarak bozmayız ve böylece bu süreyi iyi değerlendirebiliriz.

3- Oruç tutuyorsak iftar ve sahura dikkat etmeliyiz, mutlaka sahura kalkıp bütün gün kullanacağımız enerjiyi almalıyız. Eğer sadece iftar ve akşam yemeği yiyerek sahuru atlarsak hem sindirim sistemimiz için , hemde metabolizmamız için çok büyük bir kötülük yapmış oluruz. Eğer sahurda yiyeceklerle bir enerji almazsak, vücudumuz kıtlık sendromuna girer ki ozaman metabolizmamız çok yavaşlayacağı için bütün sistemi bozarız ve vücudumuz hızla yağ depolamaya başlar. ışte ozaman kilo almaya başlarız.

4- Sahurda aldığımız enerji öğlene kadar biz idare eder. Öğleden sonra yedek enerji depolarını yakmaya başlarız. Bu yedek enerji depoları depo yağlarımızdır. Fakat dikkat etmemiz gereken bir durum daha vardır depo yağlar yandığında bol miktarda artık madde meydana gelir hele oruç tutuyor ve su içemiyorsak ağır spor yapmaktan mutlak surettte kaçınmalıyız fakat genede iftar öncesi yapacağımız hafif hareketlerin tamamı depo yağlarımızı eriteceği için, iftarı beklerken hafif yürüyüşler bile bize çok iyi gelecektir. O nedenle iftarı oturarak değil hareket ederek bekliyelim. Nasıl olsa birşeyler yiyeceğimiz için bu sorun olmaz sanırım.

5- ıftar öncesi mutlaka kilomuza bakalım. ıftar yemeginden sonrada tartılıp kendi kendimize kritik yapalım. ıftar yemeginden sonra yaklaşık 2 kilo civarında bile kilo farkı görebiliriz, korkmayın bu aldığınız kilonun büyük çoğunluğu su dur. Eğer mümkünse iftarda içtiğimiz suyu hesaplayıp onu fark kilosundan çıkaralım.

6- ıftarımızı kesinlikle bir bardak su ve bir zeytin tanesi ile açalım ve sanki bu zeytin tanesinin yiyebileceğimiz tek gıda olduğunu düşünelim ve en azından 10 dakika bekleyelim. Bu arada su içmek serbesttir.

7- ıftar sofrasında ilk bir iki lokma yedikten sonra durup biraz diyet yapabileceğimizi düşünelim. Nede olsa bütün gün yemek yemedik ve su içmedik. Kimse bunu zorla bize yaptırmadı. Öyle ise biz nefsimize hakim olabildik. O zaman ilk bir iki lokmadan sonrada durup tekrar nefsimize hakim olabileceğimizi kendimize kanıtlayalım ve bununla gurur duyalım. Bunu başarabilirsek zaten herşeyi başarabilirz. 10 dakika geçtikten sonra tekrar, fakat azar, azar yemeye devam edelim. ıftardan 2 saat sonra tekrar hafif birşeyler atıştıralım. Bu meyve olabilir veya yoğurt olabilir. Bunu ara gıda olarak düşünelim ve eğer mümkünse 2 saatte bir tekrarlayalım. Ama tekrarlarda asla abartmayalım hep azar azar yiyelim.

8- Yemekten sonra hafif hareket etmemizde yarar var, bu metabolizmamızı çalıştırmakta bize yardımcı olacaktır.

9- Gece yatmadan önce de hafif bir yoğurt , peynir veya ayran içelim.

10- Sahurda mümkün olduğu kadar kahvaltı şeklinde yemek yiyelim. Ağır yemeklerden uzak duralım.

11- ıftar öncesi ve sonrası kilo farkını her gün daha da azaltmaya bakalım. ıftar öncesi ölçtüğünüz kilonuzun, her gün 100 gr kadar düşük olmasına çalışalım. Eğer düşmediyse iftar öncesi biraz hareket ederek bunu sağlayabiliriz.

Bu dediklerimizi uygularsanız. Kilo verip zayıflayacağınızı garanti ederim. Hepinize iyi Ramazanlar dilerim.

Dr. Fevzi Özgönül

kaba tuz ve soya sütü... bunları nerden bulabiliriz acaba?

denemekte fayda var yerimseniben

bu arada bugğn 58,4 üm...

Herkes nerdeeee?

merhabalar
peluşcum tebrik ederim canım güzel gidiyosun maşallah :nazar: darısı bana :Saruboceq:
nerden alındığını bilmiyorum hiç kullanmadım

artık herkes dönse çok sevineceğim canım çok sıkılıyor :sinifsinif:

merhabalar
peluşcum tebrik ederim canım güzel gidiyosun maşallah :nazar: darısı bana :Saruboceq:
nerden alındığını bilmiyorum hiç kullanmadım

artık herkes dönse çok sevineceğim canım çok sıkılıyor :sinifsinif:

saol ablacım senin de kaldı 3 kilocuk.. zaten süper istikrarlı gidiyosun eminim kısa sürede verirsin
bu siteye iyiki üye olmuşum diyorum
Normalde olsa kaçıncı tatlımı yemiştim şirkette ama kk sayesinde kendimi tutuyorum, özellikle zayıfladığını yazanları okumak inanılmaz kamçılıyor insanı
:enbuyukkk:

:enbuyukkk: burası banada çok iyi geliyor
inşallah canım hepimiz vereceğiz
bende birkaç gün elma diyetini yapmaya karar verdim
tatilde yediğim mamaların kötü dönüşümünü engellemek için kaydirigubbakcemile3 dayanabilirsem tabii

elma diyeti zor yaa :(
sadece elmayla yapılan diyet dimi?

1.gün 1 kilo
2.gün 1,5 kilo
3.gün 2 kilo
4.gün 2 kilo
5.gün 1,5 kilo
6.gün 1 kilo elma yersen 6 günde 5 kilo verdiriyormuş... Şok şok şok diyet...

Back