- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #8.161
[ı]merhabalar ben grupta degilim ama yazmak istedim sakincasi yoksa:)
benimde maglum kilo problemim var bu hafta 3. Haftam 6 kilo verdim ama bende affedersiniz wc sorunu var bunu halletmek isiyorm ama olmuyor sanirim iyice yemem gerekiyor:) birde ben birseyi merak ediyorum aksamlari yürüyüs yapiyorum 1.30 saat 7 km yürüyorum cok terliyorum fakat ben hep sirtimdan terliyorum ve gögüs kismindan benim büyük problem karin ama oradan hic terleme olmuyor acaba ora terlemiyor kilo daha mi az gider yoksa genle olrak mi gider kafayi takmis durumdayim buna :) insallah herkes istedigi sekilde kilo verir cok can skici bi durum kurtuluruz hepimiz insallah[/ı]
gunaydin kizlar nasilsiniz masallah herkes bir yerlere gidi bi ben kaliyom burada offf topraksuu ablam sana iyi tatiller merak etme seni listeden cikarmam sabit tutarim zaten herkes tatilde olunca listedede pek degisiklik olmicak.
mehaycim kiz bi veriyoruz bir aliyoruz bacim ya ne yapalim boyle devam ediyoruz iste seni bekliyoruz bir an once dogurda hayirlisiyla melegimizi bize destek ol loooo
mehay mehayklava:geliiii he saga suna bak hele otur azcuk once sen cucugunu dogur emzir emzirirken bir suru bisiler yeee sonrada sisko tombalak ol bizde zayif cita olalim olmami giiiii
kiz pasta filan yapayrum amma ben yimeyrum herufum yigiii
bekliyoruz anam seni gel
sempatim altan bakip durma yaz bisiler kac gundur gelmedi zaten iyice saldin sende he benim gibi
zor veririk biz bu kilolari daha zor
prensescim valla bakip gidiyorum zamanim yok yazmaya
pasta borek demisken bende pasta borek yapiyodum tam :)
birazdan komsularla bizim bahceye gitcez, oraya hazirladim biseyler,
ama ben
kendimi salmis durumda degilim aksamlari yemiyorum
bugunde salata turu seyler yerim zaten agir seyler yok
ne yaptigimizi saymayim caniniz istemesin
bu hafta yine 500 gr vermis durumdayim ,
annemlere gidiyorum kilo alcam ondan korkuyorum her seferinde alip geliyorum
insallah bunda dikkat etcem
mehayim sormaya buranin eski nesesi yok, ben bi topluyorum geri dagiliyom ,bu hafta zaten cok fazla ilgilenemeedim malum canim hic bisey istemiyo
kilo vermeye gelince prensesin dedigi gibi bi hafta al bi hafta ver, oyle SIKI bi rejimde degiliz ,ama yinede dikkat ediyoruz yediklerimize sahsen ben dikkat etmesen coktan amistim tum verdigimi ,cok kotu huyum var
bu aralar evet nesem yok ama iyim ,annemin yanina gidiyorum az kaldi insallah nesem gelir yerine
sen nasilsin gorusmeyeli bebisimiz nasil iyi bakiyosun dimi
iyice buyumustur karnin
gerci buyumus hali biz kadar olmustur simdi :)
cokmu sisko olmusum yanikaydirigubbakcemile3ooooooo baya buyutmusuz karnini
ben saka dedim canim , seninde az kaldi ,insallah tez zamanda alcaksin bebegini kucagini
neysem ben acil cikmam gerek optum sizi yine konusuruz ok
mehay supersin kizim ya bizde hamis olsakta bizde koysak ama yok iste bu gidislede hic olmicak sanki miyom bulundu rahmimde bir adet bakalim ne olcak
mehay supersin kizim ya bizde hamis olsakta bizde koysak ama yok iste bu gidislede hic olmicak sanki miyom bulundu rahmimde bir adet bakalim ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?