• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

slm kizlarrr
ben tartilmadim kilom kac bilmiyorum tartilmakta istemiyorum cok kotuyum
bugunden itibaren listeyi birakiyorum ,hem biraz diyete ara vercem hemde bu hafta almanyaya gidiyorum bikac hafta kalcam,orda net var ama fazla giremeyebilirim,orda diyet yapmamada insallah kilo almam cunku her seferinde gitmemde kilo aliyorum korkuyorum insallah almam
ama en son ayran asinda 57 kiloydum ,belki dun hamur isi yedim almis olabilirim 57.5 olsun ,suan zaten onemli dgeil
egerki biz listeye devam ederiz diyosaniz, birinizz listeyi duzenlesin ,zaten kac kisiyizki surda

20-27 temmuz arası zayıflama yarışmasınin sonuclari

sympathique.............................58.................57.5.................500 gr vermis:sm_cool:

moonserose0………..................54.7...............54.5.................200 gr vermis:teytey:

princess of rain…………….….....68.................67.7..................300 gr vermis:teytey:

topraksu....................................59.5..............59....................500 gr vermis:sm_cool:

cocostar....................................57.5..............56.5.................1 kilo vermis:hooray:

kilo veren arkadaslarim hepinizi tebrik ederima.s.:nazar:

listeyi sen gelene kadar ben alabilirim sepatim ama gelince sana teslim ederim geri cunku ben fazla ilgilenemem biliyorsun eger surekli baska biri ben tutarim dersede ona ver varmi icimizde boyle biri?

tamam prensesim ben gelene kadar sen ilgilen ,gelince rahat olcam nasil olsa, kaynan gitmis olcam ,ozaman daha fazla ilgilenebilirim burayala
donusumde zaten yine diyete baslicam sonucta

kizlarya moralim cok bozuk buraya yazmak istedim
yine aksam felaket kaynanmla tartistik gorumcem yuzunden,
dun ne guzel bahceden gelirken ,gorumcemin evi kutlanmis, copu kapatmamislar giderken bunklarda ugrasiyo biliyosunuz ben onunla konusmuyorum
iste gelirken esim dedi, bi gidip bakmadin eve diye, bende ben niye bakicam siz gidiyounuzya dedim, iste biz gidiyoruz, sen niye gitmiyosunun, madem bizde gitmeyiz gisinden ,bende dedim senin bacin anneyin kizi benim biseyim olmaz siz gitmiceksinizde kim gitcek
neysemm bu medivende oldu, eve geldim birsuru is guc yaptim ,kaynan geldi oturdu, esime bagirarak dedi, bu bizim kizimizin evine gitmiyosa tanimiyosa bizde bunun ailesinin yanina gitmeyiz konusmayiz, biletimizi burdan al burdan gideriz, buda ne hali varsa gorsun dedi bana
benvarya bu sozden sozde cildirdim
onun kizi beni bu evden kovdu dovemeye kalkti kac ay oldu hic sesimi cikarmadim yine gecindim ,gidecek sabir sabir diye, bana soylemedigini brakmadi, esimtabi bana sus diye anasina sus diyo, dedim tamam gelmeyin ,esime dedim teren biletini al ben burdan giderim sizde kendiniz gidin dedim ,esim hayir diyo
simdi biz anlamayay gitcez, herkes birbirine sahte gulcek, benim ailemin sucu ne yani ben kizinizla konusmuyorum diye neden onlari katiyosunn,oysa ben senle hala gecinmeye calisiyorum sesimi cikarmiyorum, esime aksamdan beri diyorum biletimi al ben gidim diye, oda yok diyo, simdi hepimiz yuzunu bin karic gitcez almanyaya bunlar ordan turkiuyeye gitcekler hic istemiyorum

ve suan bi komsu telefon acti bize oturmaya gelin diye, kizinin evine gitti ,yine aradim anne boyle boyle diye, oda iyi tamma gideiz dedi, yani suan yine onun yanina takilip gitcem iste ben bukadr kotuym allahim sabir diyorum surda bikac gun kaldi turkiyeye gitmesine, bi gitseydi onlarda bende esimde rahatlasaydik
okadar seyler soyluyoki cok zoruma gidiyo sanki dunyanin en kotu geliniyim gibi, ya ben ukadr kotu biri olsam 5 seneyi gecti seninle nasil gecinim, veya kizin kovdu evden uzerime yurudu yine ben geldim sizinle gecindim anne nne diye

of kizlar ya basinizi agritmayim okadr kotuyum ve bikac saat icinde misafirlige gidip hic bisey olmais gibi davrancaz:gitme:

sempatim ya off ne diyeyim guzel bacim ya allah sabir versin be gulum be yapcan iste herzaman karsindaki senin gibi olmuyor .sen gitmeyince aileni on plana soktu iste seni zora sokacak ya bu yerden vuruyor sana iste belki ozaman kizimla barisir diye sakina taviz verme canim sabret gitsin trye sende esinde kafa dinlersiniz ay emekli olsalarda bir an evvel gitseler ya

bizimkilerde trde iki hafta olcak arabayla gittiler kayinbabam ev alcak bizde onunla ugrasiyoruz 3 katli bir apartman yada mustakil bakiyor nevsehirden oyle istedgimiz gibid epek bulamiyor bakalim ne yapacak 1 tane daire bulus kocacayda bilirsin orayi yeni yapilmis ici hazir driplex alimi diyor bana 2 kat daire diyor herseyi var diyor alt katta ust katta bende dedim baska yer bulamassan al dedim ama bulursan dedim ayri alin dedim kapimiz ayri olsun dedim daha iyiolur dedim onlarda oyle dusunuyior bulurlarsa alcaklar bulamassa bunu alcakmis izini gittimi beraber oturuzu ust kat senin olur diyor daha sonra ikinci oglan evlenince sizede bir daire alirim diyor burdada biz otururuk diyor bende olur dedim of kafam karisik benimde nasil yapsak bilmiyorumki ben alistim simdi onlardan ayri yasamaya izindede olsa artik katlanamam ben ya allah sana sabir versin balim benimkiler seninki gibide degil her istedigimi yaparlar cok memnunum allah razi olsun onlardan.

esim tuturdu ,onlar gelsin ben seni baristirmasini biliyom bi konusma etme
canimya anlatilmiyoki iste yasamak gerekli, esim aksam dedi sen baslattin ben iceri gittim duydum hemen agliyo tabi ben baslatirm ben ederim diyo, tabi oglu kiyamaz tabi sen halisin dedi, geldi bana sen niye bagirdin sen niye soyle aptin ettin,
dunyaya gelsem bidaha ne akraba evlilig yararim ne ayni otururum
sen bence dunyanin en sanslisinin, esinin huyu cok iyi sana sahip cikar ailesi dersen baksana ne iyi insanlar, bizimkiler birak ev almayi, ayni evde durcaz birbirimzi yicez idyolar, ha gidersenizde tehdit ediyolar, isi elinizden laisir sizle konusmayiz, ne haliniz varsa gorun ,iste sizinkilere aile bizimkilerde ,ne diyim canim
hala soyluyorum kotu insanlar degil ama yeri geliyo anasi kizi hic gecinemezler, ama iste biz gelin olunca mecbur gecincen, kadin 50 yaslari gecmis ben 20 yaslarda ,bu bile yetiyo insanin huylainin birbirine tutmasi onlarla ben br degilim
usundukce nefret ediyorum ,iste hep kin duyuyorum, kimseyle konusamiyosun edemiyosun ,kendi kendinle konustukca, insan kendini doldurum o kisiye karsi kin duyuyo
allahim hala sabir diyourm
canim ya sen aten izine gittikce birlikte olaksin ,sizde ne sorun cikabilirki, herkes yine evine doncek
tabi onlar kabul ediolasa ayri ev almayi ne guzel insanlar, herkes keni vinde mutlu olsun
bana diyolar sen neden turkiyey gitmiyoun esin gidiyo, simdi ben yine gitcem kaynanmn evine, yine ayni yuz yine ayni hu ,ne yapimki gidip burda durmak en iyisi

prensesim bugun 3 yilmi oldu evleneli, maslalah bitanm
allahim bi omr boyu hep boyle mutlu etsin sizi, insallah bide beginiz olunca hep birlikte mutlu mesut bi aile olursunuz

kim kim gidiyorlar trye esindmei gidiyor sende annenlerde almanyada kalcan yani esin donene kadarmi ben oyle anladim yaniliyormuyum yoksa

hayatim benimkiler iyi cok sukur ama ayni evde otursak eminimki bizimde atismalarimiz olur her evde olur bu olaylar olmaz diyen yalan soyler valla
ama benim esim cok sukur yarabbim gonlume gore verdi harika bir insan hep beni kollar ama hatali oldugum zamandada sen hatalisin diye guzle bir dille soyler bana seninkiler zivanadan cikmis anam valla seni sahipsiz mi saniyorlar ne annen var abin var sende ezdirme kendini sakin taviz verme ah keske bastan ayri evde otursaydiniz ya keske

evet canim sagol 3.yilimiz ne cabuk gecti ya 3 yil once bugun nikahimiz kiyildi agustosun 6 da dugun olmustu daha dun gibi sagol canim rabbim sanada bana da istegen herkese nasip eder insallah bebek o zaman tam aile olcaz iste

esimle annesi turkieyey gitcek esim bikac hafta kalcak, iste burdan almanyaya rabayla gitcez, beni koycaklar onlar ordan ucakla gitckler, esim tekrar oraya gelip beni alip gelcez
iste annemlerde bilete baktilr bekliyolar bizim
dun boyle etmesi, hala diyorum esime ben trenle giderim diye, od atuturdu hayir diye
ah canim iste bastan bize dediler, biz zaten emekli olcaz donce turkiyey ev size kalcak, goruyosun 5 snemizi gecti hala emekli olcaklar, ama kayinpeder cok zaman turkiyede zaten ordan emekli, iste buda bu persembe patrnu cikis veriyo, sonra issizlik maasi alcak, bikac sene icinde emekli olur artik rahatladi yani gitseler istedigi kadar giderler
hele aksamki tartismadan sonra kaynanm gider biraz gelmez,
tabi kayin peder 3 ayidr turkiyede o hadi gidelim demzse
ne bilim canim her insan ayni omuyo
bide en kotusu akrabayiz, benim annem kayinvalidemin gormcesi oluyo, yani hep ic ice olunca bu alilecek kotu olunuyo, en iyisi ayri olcn mutlu olcan
allahim hayirlisini versin insallah

bizde agustos 10 da evlendik aramiz az sayilir tabi benim nikah mecbur sonra olmustu ,nerdeyse arada 1 sene fark var

anladim canim Allahim hakkinda hayirlisini versin evet akrabalik cok zor bilmemmi biz sizdende ic iceyiz ama cok sukur su anda daha bir sorunumuz olmadi daha yeni ve biz onlarla hic beraber oturmadikki ben velendim bir yil trde kaldim sonra ingiltereye geldim onlar hollandada ama bir 3-4 yil sonra belki dahada erken olabilir geri doncez hollandaya bende esimde gitmek istiyoruz ama ayri ev olcak tabiki bir arada olamayiz artik alistik boyle rahatliga olmaz bundan sonra ayni evde oturmak hem onlar icin hem bizim icin iyi olmaz.

sempatik yaşadıkların hiç kolay değil gerçekten cnm, nedense hep böyle hayatı zorlaştıran birileri oluyor etrafımızda.. bunlarında sanırım %90 kaynanalar...
sizin durumunuzu düzeltmek sanırım artık imkansız çünkü aradaki saygı yitirilirse geri tamiri olmuyor. ama aynı zamanda bu insanlarla yüzyüze olmak ve eşinle olan ilişkini de korumak zorundasın. bence mantıkla yaklaş olaya duygularınla değil, eşinin aranızda köprü olmasına göz yumma, annesinin gazıyla sana konuşmasın senin de laflarını annesine taşımasın, pasif kalsın bu konularda en doğrusu bu...
sen de daha duyarsız ol gülüm başka türlü çok yıpranırsın, kadının dedikleri bi kulağından girsin diğerinden çıksın hiiiiç sallama.. kafana takma ve sakın ama sakın kendini yıpratma...
yarın hala yaşıyor olacağımızın garantisi yok ve kısa hayatta böyle konularla günlerini geçirme cnm...
yani boşveeeeeer gitsin, hadi hadi hadi hadiiiiiiiiiii hihoyyyt

günaydın hatunlar,sempatikciğim yazdıklarını dehşetle okudum canım,ne diyeyim ALLAH sana sabır versin aile içi tartışmalar eminim çok zordur.inşallah annenin yanında huzurlu günler geçirip kafanı toparlarsın.
prenses 3. yılınız ve diğer yıllarınızda mutlu ve huzurlu bir ömür geçirmenizi dilerim .

bana gelinceeeeeee dün işden çok geç çıktığım ve perişan halde olduğum için spor yapamadım :((

27,07,2009 günlük beslenme

sabah:klasik kahvaltı(çavdar ekmekli)
ara: 250 ml light süt
öğle:1 tabak taze fasülye yemeği
ara: çayın yanında 3 adet light bizküvi
akşam: 1 tabak sebzeli tavuk yemeği
ara:4 erik

3,5 lt su tükettim

herkese kolaylıklar dilerim

arkadaşlar rejim yaptığnız zaman vücudunuzda sarkma olmamas için vücudunuza banyodan sonra soğuk suyla masaj yapın selülütede çok iyi geliyor ikbal gülpnardan duymuştum ayrıca ikbal gülpınar keten tohumu kullanıp zayıflanmaya çalışmş acayip selülüt oluşmuş selülütü sonradan soğuk suyla tamamen yok etmiş bilginize:)

sedacığım soğuk duş şok etkisi oluşturduğu için toparrlayıcı özelliği olduğunu bende duydum ama keten tohumu selülit yapar mı bilmiyorum

günaydın kıslar
sempatiğim Allah dayanma gücü versin canım çokda yakın akrabaymışsınız sen dayının oğlunu almışsın deilmi yanlış anlamadım canım bende zamanında çok çektim anlatmaya kalksam bu topiğin sadece bana ayrılması lazım sana tek diyeceğim sabır sabret bak göreceksin yıllar seni haklı çıkaracak ve onlar yaptıklarından utanacaklar kadın seninle tartışıyor annenleri niye ortaya atıyor annem kaynanamın görümcesi dedinya herhalde bir kuyruk acısı var ben öyle sanıyorum onunda zamanında yaşadığı bişeyler olmalı acısını senden çıkarmaya çalışıyor
peluşun sana söylediklerine aynen katılıyorum kendini sakın yıpratma içine atma tavizde verme anneciğinede hiç yansıtma bence yazık oda üzülmesin kocaman öpüyorum canım

prensesim evlilik yıldönümün hayırılı uğurlu olsun Allah bozmasın hep mutlu etsin en yakın zamanda bebekle taçlandırdırsın inşallah sempatiği ve istiyen herkese versin Yarabbim :Saruboceq::Saruboceq:

sempatiğim bende bu hafta cumadan sonra yokum tatile çıkıyorum inşallah kilo almadan dönerim

gunaydin kizlarr nasilsiniz,

ben iste maluim yazdim
sizin dediginiz gibi evet sabrediyorum ,suan benimle konusuyo, tabi aramizda sogukluk var,ben aslinda normal bi zamanda olsam asla konusmazdim ,ama surda bikac gunu kaldi turkiyeye kotu gitmesin ,nasil olsa gidiyo zaten biraz gecte gelir bu durumda

ablam evet akrabayiz, ,annem onu gorumcesi oluyo, annemi hic cekemezdi onceden beri ,simdide hemen belli ediyoama, benim ailem hicmi hic biseye karismaz, annem der ev icnde halledin aileler karisinca kotu olur unutulmaz, tabi iyice kotu durum olursa karisim der ,simdi haberleri bile yok, aksam esim aradi bugun onlara bilet alcaklar,
pazartesi gitcez almanyaya bunlar sali gunu gitcek turkiyeye
dun esim seviniyo bunlar konusuyo kus degil diye, tabi anneyla kari arasinda kalmak kolay degil
bendende annesindende gecemez
dun gittik misafirlige hic bisey yok kaynana gelin gibi, bugunda birazdan yine bi komsuya gitcem, o daha onceden gitti, iste o gidene kadar sesimi keskem idare etcem
amakizlar asla ve asla kendimi ezditmem, hic igneli lafim olmaz, hic bi konu acmam, sinirlensem etsem hersey icimde kalir, icimden kirilir gecerim ,ama biri bi konu acsin beni cildirticak ozaman bende susmam ,
ben kizlariyla 5 sene cok cok iyiydim ,bana bunu yapti artik konusmadim bunlarin istedigi yine eskisi gibi olun asla eskisi gibi olmama, ama gorursem konusurum
neyse kizlar uzatmayim ya
dun hic bisey yemedim hala karnim gurul gurul ediyo canim istemiyo, dun bide felaket basim agridi, sinirimi icime atinca midem agrir mlidem kotuydu, yuzum hemen coktu bi gunden ,ama kimseye belli etmiyorum ,yine millet cok iyi geciniyolar zannetsin diye

bu hafta yine burdayim pazartesiye kadar ,daha sonrasinda yokum, yada arada yine girerim ordan
ama gelince kesin yine diyete baslicam

Back