gunaydin kizlarr nasilsiniz,
ben iste maluim yazdim
sizin dediginiz gibi evet sabrediyorum ,suan benimle konusuyo, tabi aramizda sogukluk var,ben aslinda normal bi zamanda olsam asla konusmazdim ,ama surda bikac gunu kaldi turkiyeye kotu gitmesin ,nasil olsa gidiyo zaten biraz gecte gelir bu durumda
ablam evet akrabayiz, ,annem onu gorumcesi oluyo, annemi hic cekemezdi onceden beri ,simdide hemen belli ediyoama, benim ailem hicmi hic biseye karismaz, annem der ev icnde halledin aileler karisinca kotu olur unutulmaz, tabi iyice kotu durum olursa karisim der ,simdi haberleri bile yok, aksam esim aradi bugun onlara bilet alcaklar,
pazartesi gitcez almanyaya bunlar sali gunu gitcek turkiyeye
dun esim seviniyo bunlar konusuyo kus degil diye, tabi anneyla kari arasinda kalmak kolay degil
bendende annesindende gecemez
dun gittik misafirlige hic bisey yok kaynana gelin gibi, bugunda birazdan yine bi komsuya gitcem, o daha onceden gitti, iste o gidene kadar sesimi keskem idare etcem
amakizlar asla ve asla kendimi ezditmem, hic igneli lafim olmaz, hic bi konu acmam, sinirlensem etsem hersey icimde kalir, icimden kirilir gecerim ,ama biri bi konu acsin beni cildirticak ozaman bende susmam ,
ben kizlariyla 5 sene cok cok iyiydim ,bana bunu yapti artik konusmadim bunlarin istedigi yine eskisi gibi olun asla eskisi gibi olmama, ama gorursem konusurum
neyse kizlar uzatmayim ya
dun hic bisey yemedim hala karnim gurul gurul ediyo canim istemiyo, dun bide felaket basim agridi, sinirimi icime atinca midem agrir mlidem kotuydu, yuzum hemen coktu bi gunden ,ama kimseye belli etmiyorum ,yine millet cok iyi geciniyolar zannetsin diye
bu hafta yine burdayim pazartesiye kadar ,daha sonrasinda yokum, yada arada yine girerim ordan
ama gelince kesin yine diyete baslicam