• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydın bayanlar

dün yediklerim:
sabah : 1 dilim ekmek + 1 kk kaşar
ara: nescafe+4 kayısı
öğlen: yoğurt+2 kaşık patlıcan oturtma
ara: 1 paket kremalı bisküvi+maden suyu
akşam: meyve + maden suyu

anam ya masallah bu gidisle incecik kalacaksin ,cok guzel besleniyosun ozellikle dikkat ediyorum aksamlari cok az yiyosun
ama spor yapmiyosun heralde

günaydın tüm güzel hanımlar :)

dün yediklerim;
kahvaltı yarım simit, haşlanmış yumurta, domates, kk peynir, salatalık, biber, 1 sosis, çay (biraz kaçırdım)

öğlen 1 tabak bol sütlü sade nesfit

akşam ton balıklı salata, 1 şeftali

Bugünde 1 dilim kepekli kızarmış ekmek ile başladım...

Hepimiz zayıflıcaz çıtır çıtır olucaz opuyorumnanaktan

evet canim aynen hepimiz zayiflicaz
dun kahvaltida evet azcik fazla olmus ama aksamla bunu salata yiyerek telefi etmisin bu guzel,sabahta aslinda iyide o sosisi yemseydin iyi olcakmis

günaydın bonibonlar gününüz aydın ve sağlıklı zayıflamayla geçsin a.s.
sempatiğim çok teşekkür ederim canım bende düşünüyorum şöyle hedefime ulaşimde biraz uzaktan falan çekip koyacam ama hedefe ulaşınca öyle karar aldım ben becerememde ama kıslarımdan yardım isterim artık

23 temmuz da yediklerim cokacimcoookcokacimcoook

sabah - klasik 1 dilim kızartılmış kepekli ekmek,2 kk peynir,domates,şekersiz çay
ara - 1 yeşil elma
öğle - 1.5 kepçe yoğurt,2 kayısı
ara - yeşil çay,1 kayısı
akşam - 2 büyük kase yayla çorbası (dünden kalmıştı)
sen cekte koymaya gelince ben sana yardim ederim orasi kolay:jeyyar:
yine msallahin var ablam hadi guzel gidiyosun sporun yok ama beslenmen super diyebilirim,incecik olacan haaa ,bu hafta yine birinilik sendemi yoksam:hooray:

kararına katılıyorum sempatiğim
bundan sonra kaçıranın kilo vermiyenin kafasına kafasına :))
evet ablamya bundan sonra kim olursa oklavayi gorcek bi kacamak yapsinlar bakalim prensesten basladik ,kendimede tekme tokat gircem kacamak yaparsam:mymeka::oklava:kaydirigubbakcemile3
degilse olmuyo zaten kim kaldik surda guya diyetteyiz kilo veremiyoruz

ohhh sempatiğim sefan olsun gez dolaş eğlen canım gezinin tadını çıkar
bu arada sporunuda yapmış olursun

evet ablam gezdim geldim ilk defa gittik ,eve gelene kadar baya ayagim agridi bide topuklu giydim sorma halimi:kedi:
yeni dogmus yiyenime oyuncak aldim ,kendime bikac ciciler aldim
kaynanamda kasik catal bicak falan aldi 12 li takimdan iste oylece geldik

slm canım hamıle kalan herkesı tebrık edıyorum valla mehay hatırlıyorum cok ıstıyodu ne guzel valla ben de gobegımden rahatsızım bı de boyum kısa :(( sen de 50 kılo olmak ıstıyomussun ben de su an 50 kıloyum arada 51 gosterse de ama ıste boy senın boyun kactı canım benımkınden uzundur ama :))

yok be ne uzunu senden kisa bile :) :) :)
ben 1.55 boydayim anam ne uzunu aslinda benim ideal 48 de 50 olsam bile bana yeter
bence senin boyuna gore kiln cok iyi ,sen vermek istiyomusun
sankim gobek olsa ne kadar olcak azcik biseydir
normalde spora devam ediyosan na devam et, belki diyet yapsan ,yine gobek kalir diger yerlerde incelme olur

yok be ne uzunu senden kisa bile :) :) :)
ben 1.55 boydayim anam ne uzunu aslinda benim ideal 48 de 50 olsam bile bana yeter
bence senin boyuna gore kiln cok iyi ,sen vermek istiyomusun
sankim gobek olsa ne kadar olcak azcik biseydir
normalde spora devam ediyosan na devam et, belki diyet yapsan ,yine gobek kalir diger yerlerde incelme olur

canım ben pek vermek ıstemıyorum sankı ama bı aklımda bır ıkı kılo dıyo ben bılmıyorum ya ne dedıgımı :uhm::roflol: ama soyle yapmaya basladım sabah kalkınca ac karnına detox ıcecegı ıcıyorum bazen de sıcak su lımon bu detox ıcecegını gun boyu ıcıyorum onun dısında bu aralar aksatsam da spor yapmaya calısıyorum dıyet yapmam ama aslında saglık ıcın aksam bellı bı saatten sonra yememek en guzelı ama ıste :utangac:a.s.

arkadaşlarım ablalarım hepinize merhaba,
forumun bu sayfasına hiç uğramamıştım bende size bir başarı öyküsü anlatmak istiyorum umarım başarılı olursunuz annemde benden görerek baya yol katetti:)
ben şu an 21 yaşındayım eskiden çok zayıftım.ergenlkten sonra sınav fln derken baya bi kilo alıp 73 kilo kadar oldum boyum 1.60 ancak vardır.tabi o zaman küçük olduğum için içime kapanık bir çocuk oldum.e büyüyorum yemem lazım onu geçtim ne bulsam yemek istiyorum boğa burcuyum bide çikolata düşkünüyüm.annem o ara yeni doğum yapmıştı kardeşim küçüktü,evde spor yapıyordu pek sonuç alamadı.bende kiloluyum o da tabi.düşündük kendimize bi diyet programı yaptık.annem zaten balıkesirli zeytinyağlı yemek pişir de başka bişey söyleme.neyse biz zeytinyağlılar ağırlıklı olmak üzere şöyle yaptık herşeyi yedik ama yarım yedik.mesela 1 porsiyonsa yarım porsiyon yedik ama istediğimiz herşeyi..bu arada şekeride ben 3 tane atıyodum 2yaptım sonra 1 şeker attım tamam oldu..bu söylediklerime çok dikkat edin mesela yarım yiyeceksiniz ama abur cubur değil tabi..vitamin ve minerallerinizi almaya özen gösterin.et mesela metabolizma arttırıcı olduğunu duydum.yani temel gıdalardan kesmeyin kısaca.ilk başladığımızda önce mesela zayıf mıymıntı:) tipler vardır ya onun gibi yiyelim dedik.birbirimizi sürekli motive ettik tabi.bolbol güldük.geceleyin karnımız acıkınca maden suyu içtik.vücuttan çok çabuk atıldığı için antitoksin görevi gördü..7den sonra yememek,beyaz ekmek yememek işte ne bileyim şekeri kesmek fln hiç öyle bişey yapmadık.şimdi 1.65 annem 65 kilo bende 47 kiloyum.inş denersiniz ve sizde başarılı olursunuz.
not:bunlar benim kişisel deneyimlerim,sadece paylaşmak istedim..

sempatikciğim saol canım ayagımı burkmadımda galiba spora
fazla agırlık verince incindi biraz şimdi hiç yapamıyorum
neyse birazda yegen sevelim ilk defa teyze oldum çok güzl bir duygu
allah herkese çocuk nasip eder inşallah

mrwe canım hosgeldin maşallah sana nasıl verdin bu kadar kiloyu
nekadar zamanda verdin canım benimde hala vermem gereken 8-9 kilom var
kıstan beri 7-8 kilo verdim bende

ben 10 ay gibi bi sürede verdim.kilomu hergün ölçmedim.ama annem ölçüyordu.önce haftada 1 kilo veriyordu.2.5 aydan sonra daha da yavaş vermeye başladı.ilk 10 gün kilosu sabitti sonra vermeye başladı.78 kiloydu başladığında..şimdi kilosu sabit metabolizma hızlandı heralde ondan..bizim aileden biraz yavaştır metabolizma da..bu arada bol bol salatalık yiyordu acıkınca fln.yada elma fln da iyi oluyor o daha çok tokluk hissi veriyordu bana.bide şuna inanın kendinizi hayal edin istediğiniz kiloda aynalara küsmeyin benim gibi.düşünün küçük sayılacak bir yaşta denize bile giremiyodum yazları.sonra annemle birlikte onu da başardık.kardeşim abla saçını kızıla boyat duba gibi açılıyosun zaten diyodu:)neyse ben atlattıysam herkes atlatır bence.kendinize iyi bakın

merhaba kıslar
mrwe seni ve anneni çok tebrik ediyorum alkisalkisalkis ne güzel birbirinize destek olmuşsunuz

24 temmuzda yediklerim
kahvaltı-1 dilim kepekli ekmek,1 kk peynir,domates,salatalık,şekersiz çay
1 avuç kiraz
2 kepçe yoğurt
öğle+akşam-salata,4 tane küçük dolma

günaydın kızlar dün ben yazmışım en son bugünde ben başlıyorum lülülülülülülülülülülülü
herkes nerde bakem kötükedihüso
sempatiğim aldığın cicileri güle güie giy hayrını gör canım opuyorumnanaktan

25 temmuz yediklerim hihoyyythihoyyyt
kahvaltı-klasik
1 yeşil elma
limonlu yeşilçay
5-6 tane incir (yerken kendimi frenleyemediğim tek meyve :utangac:)(öğle yemeğim yerine geçti)
akşam-2 zeytinyağlı biber dolması
şekersiz çay

hepinize iyi pazarlar diliyorum :1hug:a.s.

slm kizlar nasilsiniz
kusura bakmayin yazmadim buraya ,aslinda girdimde canim yazmak istemedi, burdan birine cok kotu moralim bozuldu burdan derken kkde biri, canim istemedi bakim cikiyodum
ne yedigime gelince bilmiyorum bile
bugunde birazdan bahceye gitcez, bizimkiler boreklik yufka falan yapcaklarmis
haftaya almanyaya gidiyorum 2 hafta kalcam, kaynanmla esim turkiyeye gitcek bende anamin yaninda klcam bu hafta iyi bi diyet yapim orda geri alcam diye korkuyorum
malum ana evi
bugun insallah hamur isi fazla yemem ,bide midembaya kotu yin
e

günaydın hatunlar,nasılsınız görüşmeyeli bakalım? ben yoğun bir hafta ve haftasonu sonunda yine pestili çıkmış bir vaziyetteyim işe dinlenmeye geldim bugün kaydirigubbakcemile3 herkese kolaylıklar dilerim

günaydın herkese
sempatiğim geçmiş olsun canım şimdi iyisindir inşallah demek annenin yanına gideceksin kaynanan artık Türkiye demi kalacak
26 temmuz yediklerim
kahvaltı klasik
sade nescafe
5 tane kayısı
öğle+akşam-1 haşlanmış tavuk butu
şekersiz çay

spor düzenli yapamadım ama ara ara yaptım yinede yinede çok az kilo vermişim
sempatiğim kilom 59 canım
bu kadar çabaya sadece yarım kilo ama yesem hemen kiloyu alıyorum bu nasıl iş anlamadım :((

günaydın herkese buyrunnnnnnnnn
dün yediklerim;
klasik kahvaltı,
öğlen; 4 erik, 1 salkım üzüm, birkaç ufacıkcıkcık rulokat :çok üzgünüm:
akşam; 1 adet kumru + ayran
üstüne de bir külah dondurma...

zaten hemen yaradı bunlar, cumadan verdiğim 1 kiloyu geri alıvermişim o kadar yüzmeye rağmen :tomato:

aç kalınca kilo vermek tamam da ufacık kaçırıverince hemen de geri gelmesin bu kilolar yaaa :umursamaz:

gunaydin kizlar nasilsiniz hepiniz iyimisiniz ben pek giremedim hafta sonu aslinda girdim ama yazamadim girdigimle ciktigim bir oldu cunku hep disardaydik eve bir yatmaya geldik arkadaslardaydik.

kiloma gelince 67.7 gramlar oynamis sadece fazla bir kilo kaybim olmamis bunada sukur diyorum.insallah bu hafta bol bol kilovercem.

Back