Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

sempatikciğim bildiğim kadarıyla bambaşkaben trabzon merkezde oturuyor,trabzonda selden bir hasar yok bizde de yok çok şükür ama artvinin ilçeleri vahim durumda.ALLAH yardımcıları olsun hepsinin...

merhabalar kıslar anca girebildim yani bilgisayar ancak elime geçti
evetya artvin çok felaket olmuş Allah yardımcıları olsun zor bir durum

dünkü yediklerim
sabah klasik kahvaltı
nescafe sade
yoğurlu patlıcan küçük bir kase makarna
akşam diyet bisküviyle çay

sempatiğim üzülme ya hiç olmazsa almamışın işte bu bile sevindirmeli bence
kafana çok taktığın için belki veremiyosundur ha biraz rahat ol stres insanı mahvediyor
bizde piknikte mangal yaptığımız zaman bende etten çok közlenmiş biberi patlıcanı domatesi soğanı yerim et benim için hiçç önemli deil hiç aramam benimde eşim et düşkünü :))

gunaydin kizlarr nasilsiiz, dunden beri hic gelen gelmemis gittikce az kisi kliyoruz zaten ka kisi kaldikki
dun kkilom ayni diyodum bugun 58 oldum daha hizla kilo aliyorum hala reglden dolayi diyorum bakalim haftaya ne olcak

dunku yediklerim
sabah :bir tabak haslanmis bugdayin uzerine yogurt dokup yedim
oglen :2 cay,2 avuc beyaz leblebi
ara: 1 bardak neskafe,4 biskui
aksam:1 kepce kuru fasulye
ara:1 bardak cay,2avuc leblebi
1kucuk salatalik,1 avuc kiraz,2 dilim karpuz
ne spor yaptim neden su ictim
cok sis karnm su icinde cok rahatsiz oluyorum
spora gelince aksam karnim agriyodu ayozden yapamadim

merhabalar ben geldim ama kimsecikler yok sahiden sempatiğim çok az kişiyiz yaz gelince herkesde bir rehavet durumu oldu bende aynı durumdayım yerimden kalkmak istemiyorum fisfisfis
dünkü yediklerim
sabah diyet bisküvi + şekersiz çay
2 tane yeşil elma
nescafe sade
2 salatalık
yayla çorbası,3 kaşık patates kavurma

kızLar kusura bakmayın uzun zamandır gıremıyorum korkarım bır uzun zaman daha gıremem benı selın falan alıp göturdugu yok korkmayın sapasaglamın sel yanı benı alabılır mı bu kılomla :lepi: :roflol: sempatıgım ıstersen cıkar benı cok yogunum gıremıyorum en son tartıldım 57.6ydım :kedi: hepınızı öpuyorum kızLar

canı myaa bu kadar yemeyle nasıl dayandın akşama kadar

canı myaa bu kadar yemeyle nasıl dayandın akşama kadar

sorun zaten burdaya canım kaydirigubbakcemile3 akşama kadar duruyorumda bide akşam durabilsem olacak ama kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

18 temmuz yediklerim :lepi:
kahvaltı-diyet bisküvi+şekersiz çay
karpuz
öğle-salatalık,domates,peynir
yeşil elma
yeşilçay
akşam-haşlama pirinç pilavı(lapa),4parça kuşbaşı et,koca bir tabak yağsız salata
şekersiz çay
karpuz

canım iyi olmana sevindim opuyorumnanaktan kendine iyi bak Şeniz

gunaydin kizlar iyi pazaralar hepinizin kandili mubarek olsun
ben hala regl olmadim moralim cok bozuk ,kilom 58 oldu ,bu hafta nerdeyse hep spor yaptim ,dikkat etim sonuc boyle cok sisim hala
3 gundur az az karnim agriyo bekliyorum hala olmadim ,ne kotu oluyoya insanin regl olmamasi

bambaskaben canim ya evet seni merak ettik hani sel alip gioturceginden degilde, belki nette falan sorun olabilir diye,iyi olduguna sevindim
evet hic giremiyosun, bilmem yogunlugunun sebebi ne, zaten bikac kisi kaldik iyi baklim sende cik listeden yarin kilonu yazim yeni haftaya eeklemem atik seni

topraksu ablam 4 kisi kaldik gittikce bitiyoruz, sanki kiloda verdigimiz var takiliyoruz balimm
korler sagirlar birbirini agirlar hesabi :)
ablam ya yediklerini yazdin fazla yemedin neden kilo almis gozukuyosunki, sen
onceden aldigim kilo dedinya sanki cok bi kilo almamistin
benimde cok zamanuykum kaciyoda malesef nete giremiyorum,kaynan oldugundan dolayi, bide kanan bilgisayarin oldugu odada kaliyo kendi odasini birakiyo,oglu nerdeyse yaninda yatircak anneme bisey olcak diye :)
oyuzden giremiyorum ,izine gittin diye bekledik daha gitcegi yok

gunaydin kizlar ben hafta sonu giremedim ya dun misafirim vardi cok yogundum bugunde temizlik yapcam.dun baya kacirdim onlarka beraber of bu haftada veremiyecem allahim artik biktim ya bu kilolardan neden veremiyoruz kizlar ya neden

merhaba hatunlar nasılsınız? ayy ayy ben çok yorgunum,dün akşam kuzenimin düğünü vardı işden koştur kuaföre ordan koştur düğüne eee düğünde de oturmayınca pestilim çıktı valla.horonu nteperken çok iyide sonradan çıkıyor acısı hoşgeldin birdilimpasta, neler yapıyorsun zayıflamak adına? hepinizin kandilini kutlar,dualarınızın kabul olmasını dilerim...

birdilimpasta, neler yapıyorsun zayıflamak adına?kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
mooncum anam bu ne diger topikten aynen alip eklemisin ,bu yazida yanlislikla gelmis buraya
bende diyorum bidilim padtada neymiski diyekaydirigubbakcemile3
senin masallah pazarlar cok guzel geciyo ,demekdugununuz vardi
kiz resimlerde cekinmisindir sen iki koyda gozlerimiz guzel gorsun bide kuafore falan gitmisin ,tabi inceciksin oh keyif senindi heralde

ayy şekerim öyle olmuş kusra kalmayın :)) sempatikciğim oynamakdan resme vaktim pek kalmadı ama dans ederken var onları eklerim şimdi

gunaydin kizlar ben hafta sonu giremedim ya dun misafirim vardi cok yogundum bugunde temizlik yapcam.dun baya kacirdim onlarka beraber of bu haftada veremiyecem allahim artik biktim ya bu kilolardan neden veremiyoruz kizlar ya neden

canim ya bak kendin de yaziyosun baya kacamak yaptim diye ,biz tam diyeti uygulayamiyoruz, ipin ucunu kacirdikmi baya kaciriyoruz
mesela bi hafta iyi bi diyet yapiyosak diger hafta durulup biraz kacamakla verdigimizi aliyoruz, sonra ben kilo aldim hadi yeniden hirsan sonra yine kacamak ve kilo al
iste biz aynen boyle yapiyoruz
ben bu hafta iyidim ama hala regl olmadigimdan ne kilo veriyorum nede kendim rahatim acayip sisim ,heralde bu gidisle regl olmucam ,benim zayiflama iside kalcak:gitme

ayy şekerim öyle olmuş kusra kalmayın :)) sempatikciğim oynamakdan resme vaktim pek kalmadı ama dans ederken var onları eklerim şimdi

yok canim bakmadim zatenkaydirigubbakcemile3
masallah anam ya pek oynakmisin sende benim gibizemuszemuskaydirigubbakcemile2hihoyyytkaydirigubbakcemile3
bende pek oynamayi severimde, karsimda iyi bi arkadas olmasi gerek burdaki gittigimiz dugunlerdekilerini pek tanimayinca otur babam otur satlerce

öyle ben normalde oynamam yaa oynamayı severim ama birtek akraba ve arkadaş düğünlerinde oynarım ama oynadımmıda tam oynar halay,horon çıkmam oyundan yani :))

ya resimler biraz tuhaf oldu ama artık idare edin kızlar
[/URL][/IMG]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…