- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #7.981
sempatikciğim bildiğim kadarıyla bambaşkaben trabzon merkezde oturuyor,trabzonda selden bir hasar yok bizde de yok çok şükür ama artvinin ilçeleri vahim durumda.ALLAH yardımcıları olsun hepsinin...
merhabalar ben geldim ama kimsecikler yok sahiden sempatiğim çok az kişiyiz yaz gelince herkesde bir rehavet durumu oldu bende aynı durumdayım yerimden kalkmak istemiyorum fisfisfis
dünkü yediklerim
sabah diyet bisküvi + şekersiz çay
2 tane yeşil elma
nescafe sade
2 salatalık
yayla çorbası,3 kaşık patates kavurma
canı myaa bu kadar yemeyle nasıl dayandın akşama kadar
kızLar kusura bakmayın uzun zamandır gıremıyorum korkarım bır uzun zaman daha gıremem benı selın falan alıp göturdugu yok korkmayın sapasaglamın sel yanı benı alabılır mı bu kılomla :lepi: :roflol: sempatıgım ıstersen cıkar benı cok yogunum gıremıyorum en son tartıldım 57.6ydım :kedi: hepınızı öpuyorum kızLar
gunaydin kizlar ben hafta sonu giremedim ya dun misafirim vardi cok yogundum bugunde temizlik yapcam.dun baya kacirdim onlarka beraber of bu haftada veremiyecem allahim artik biktim ya bu kilolardan neden veremiyoruz kizlar ya neden
ayy şekerim öyle olmuş kusra kalmayın :)) sempatikciğim oynamakdan resme vaktim pek kalmadı ama dans ederken var onları eklerim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?