• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

anammm bu ne:1shok::1shok:
canim ya cok guzel olmusun kirmizilarda akismista makyajin kiyafetine gore cok acik olmaismi ,yada resimden falanmi oyleydi, hani koyu bi makyaj falan olsaydi sana daha guzel olurdu sankimCADIARZU
dans ettigin kim babanmi yoksam
ya su yan tarafta beyaz kiyafetli biri varya o kumasa bayildim ne guzel bi kumasmis oyle:jeyyar::jeyyar:kaydirigubbakcemile3
bide masallah sayfayi doldurdun resimi baya buyuk eklemisin

he yaa şekerim biraz büyük oldu ancak bukadar becerebildim.makyajım daha koyuda flaşdan parlamışım çok.oda benim kuzenim canım saten üstüne şifon desenli kumaşdı onun elbiseside benim modele yakındı.ben şimdi çıkmalıyım canlarım biraz ibadet edeyim,yarın görüşürüz tekrar kandiliniz mübarek olsun

kandiliniz mubarek olsun kizlar rabbim bu gece tum gunahlarimizi bagislasin!Amin!

11564356232&

günaydın bonibonlar a.s.
dün girmedim ne sohbetler olmuş öyle :1shok:
hepinizin geçmiş kandili kutlu olsun şekerler
sempatiğim dediklerine aynen katılıyorum bir hafta sıkı tutuyoruz işi sonra kaçamaklar geliyor ve niye veremiyoruz diyoruz verdiğimizden daha fazlasını alıyoruz ben babam geldiğinde 8 gün yedim canım babam gidince başladım ama işte önceki yediklerim tek sorumlu onlar işte sırnaşık şey canım seninde ne kıymetli kaynanan varmış kaydirigubbakcemile3 benimkide önceleri öyleydi ama şimdi ben aralarını bulmasam sürekli çatışma halindeler biraraya geldiklerinde hep küs gezecekler ana-oğul ama ben kıyamıyorum işte yaşlıdır diye sürekli eşimi kontrol etmek durumunda kalıyorum kaşla-gözle susturuyorum yoksa durum vahim
ama üzüldüğüm bir durum var şakadanda olsa kaynanamın yanında eşimle tartıştığımızda ben haklıda olsam o oğlunu tutuyor işte ozaman kendime kızıyorum bırak birbirlerini yesinler diye ama yapamıyorum :çok üzgünüm:
moonserosecim kuzeninin düğünü hayırlı olsun-uğurlu olsun darısı sana olsun canım Allah mutlu etsin sen resimlerde ne güzel çıkmışsın diğer resimlerden daha ince çıkmışsın kırmızıda çok yakışmış eminim çok kişinin gözü senin üstündeydi :nazar: yerimseniben

Son düzenleme:
gunaydin kizlar valla sempatim topraksuu ablam dediklerinizde yerden goge kadar haklisiniz ipin ucunu kaciriyoruz hemde cok bakalim bu hafta ne olcak kilom 68 bir degisiklik yok yani ay cildircam artik vallahi ya cildircam.

merhaba hatunlar bugün ödeme günüm dehşet yoğunum,topraksuu ablacığım teşekkür ederim.sempatikciğim 54,7 kg mım canım .itiraf edeyim düğündü misafirdi bende ipin ucunu kaçırdım yeme düzenim feleğini şaşdı ama bu hafta kesin mezunum kesinnn ...!

Son düzenleme:
kizlar benim kilom 58 oldu:gitme::gitme: biliyosunuz regl olmadim sistimde sistim dikkat ettim sporda yaptim al iste gittikce aldim
kimsenin benim kadar morali bozuk degildir, dsunun bi zamanlar 55 ken 58 oldum guya zayiflamadayim ,gerci kilo almam benim elimde bisey degil hormonla alakali bise, adet duzensiz olunca boyl eoluyo, bikac ay oncesinde ayin 6-8 arasi olurkn hep duzenliyken simdi 20 oldu ,ve bugun allaha sukur oluyorum galiba felaket karnim agriyo:çok üzgünüm:
ne moral na saglik karnim felaket sis ve agriyo insallah bu haftayi atlatirim biarza rahatlarim

mooncum canim senin adina cok sevindim ne guzel yine vermisin ,bi yandan seviniyorum bi yandanda seni gorunce bozuluyorum nedenini biliyossun ben kactim kac oldum sen kactin kac oldun
hadi insallah seni bu hafta mezun ederizde sende gitsen ,biz ne yapcaz bilmiyorum

topraksu ablamya iste aynen oyle yapiyoruz, bi hafta dikkat etmeyip aliyoruz, diger afta hirslanip aldigimizi veriyoruz, obur hafta yine birak ,diger hafta aldigini ver ,kac haftadir boyle boyle devam ediyo ,su reglimi atlatim kesin yapicam artik ,cunku benden sonra baslayan arkadaslar mutlu sona ulaspta bana rep gonderiyolar sen daha vermedinmi niye vermedin diye,ozaman benim moral falan kalmiyo:gitme:

prensesim biz niye boyleyiz iste olan ortada kacamak yaptigimizdan

lutfen kizlar yani prenses topraksu ve ben bu hafta ne olur dikkat edelim kilo verelim hadi birbirimize destek olalim ,bak kendimize vercez kiloyu bi baskasinadegil
ben yine bikac gun reglden dolayi spor yapamam ama dikkat tcem
tamam kizlar

13-20 temmuz arası zayıflama yarışmasınin sonuclari

sympathique.............................57.5..........58.................500 gr almis:mymeka:

moonserose0………..................55.............54.7...............300 gr vermis:sm_cool:

princess of rain…………….….....68.............68.................kilo verememis:çok üzgünüm:

dilek1.......................................68.4..........izinli

topraksu....................................59............59.5...............500 gr almis:mymeka:

bambaskaben............................58.............57.6..............400 vermis:hooray:

cocostar....................................57.5..........57.5..............kilo verememis:çok üzgünüm:
:

sempatim ayni gun mu adet oluyoruz anam benimd ebugun oldu karnimda nasil agriyor sicak birseyler iciyorum durmadan spor yapamadim bugun insallah yarina yaparim karnimin agrisi gecer hayatim ya benimde hormonlardan veremiyorum bu ayin 23 doktorum var tiroidimle ilgili doktora anlatcam bu durumu bakalim neler soylicek ya evet balim bu hafta lutfen SIKI tutalim su rejimi ya fire vermeyelim ya bu hafta olsun artik birseyler lutfen

maşallah ablacığım yaa şu spor yapma işine bayılıyorum senin,bende burda sporsuz terliyorum hava dehşet sıcak klimayıda açmıyorum çarpıyor edepsiz hasta ediyor sonra :))

kizlar ya karnim cok agriyodu yatarak geziniyorum kkde yazmayi canim istemiyo
belim agriyo ayagima kadar hereyerim agriyo ,bugunu atlasam rahatlicam
aksam kaynana$ yine lahmacun yapti 2 tane yedim bitane emem gerekliydi ama erken saatteydi oyuzden yedim
spor malesef bugun yapamam
yarin baslarim insallah bende
az once liseden arkadasimla onustum ,bana diyo buhalin ne ruh gibi olmusun diyo, yuzunden belli hasta oldugun dedi ,iste malum her ay olcak agri bu

Son düzenleme:
20-27 temmuz arası zayıflama yarışmasında olanlar​

sympathique.............................58

moonserose0………..................54.7

princess of rain…………….….....68

dilek1.......................................68.4..izinli

topraksu....................................59.5

cocostar....................................57.5​

günaydın kızlar

dün yediklerim :
sabah:
1 dilim ekmek + 1 kk peynir
öğlen:
1 porsiyon tirit + maden suyu
akşam:
yoğurt + maden suyu

günaydın kıslar sempatiğim geçmiş olsun canım inşallah bugün tamamen iyileşirsin Şeniz
moonserosecim klima benide çarpıyor dediğin gibi edepsiz kaydirigubbakcemile3 akşam ütü yaptım mecburen açmak zorunda kaldım yatana kadar açıktı ama şimdi heryanım tutuk mafoldumben
kıslar ben dün gece bir karar aldım bu haftada kilo veremezsem burdan ayrılacağım biraz ara vereceğim okullar açılana kadar ya kilo almış olarak dönerimki bu daha büyük ihtimal yada en azından bu kiloyla dönerim bilmiyorum böyle olmuyor biraz uzaklaşmam gerekiyor herşey bu hafta belli olur

günaydın kızlar

dün yediklerim :
sabah:
1 dilim ekmek + 1 kk peynir
öğlen:
1 porsiyon tirit + maden suyu
akşam:
yoğurt + maden suyu

bana diyenede bak kaydirigubbakcemile3 sende çok az yemişsin kayda değer bir tirit var
ama iyidir yoksa verilmiyor eferin sana :1hug:

Back