- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #7.961
günaydın hatunlar, bugün tükanı benden önce açmışsınız ne güzel :) cocostar burdada yarışacağız seninle desene hoşgeldin canım .benim kuzenimin yarım düğünü olduğu için bu aralar evde de çok yoğunum belkide yarın hiç paylaşımda bulunamayabilirim şimdiden rapor vereyim.
16,07,2009 günlük beslenme
sabah:klasik kahvaltı (çavdar ekmekli)
ara:250 ml light süt
öğle: 1 tabak bol sarımsaklı fasülye kavurması
ara:1 büyük nektarin
akşam:2 adet köste
2-3 çatal makarna
ara:yok
4 lt yakın su tükettim herkese kolaylıklar dilerim
bambaşkaben belki tatile çıkmıştırda unutmuştur söylemeyi sonuçda çocuk daha bizler bile çok şeyi unutuyoruz yani inşallah öyledir diyorum :uhm:
sempatiğim yok canım ya fazla yememişsin çok gibi görünüyorda deil sporda yapmışsınya iyi olmuş işte hadi bakalım sende başladın spora devamı gelsin inşallah bide merakımdan soruyorum yanlış anlama :sinifsinif: dikkatimi çekti siz ne çok mangal yapıyosunuz ailecek seviyosunuz herhalde ama mangalda insan kendini kaybeder ya kafamçokkarıştı ben öyleyim yani kaydirigubbakcemile3
kızlar pazartesileri mi kilo bildirimi yapılıyor
beni de ekler misiniz listenize
şu anki kilom 57,5
tamam canim seni ekleyim bugun tekrardan hosgeldin aramiza
ayni kilodayiz suan
bide senin boy kac ,uzun zannedersem
sempatikciğim bildiğim kadarıyla bambaşkaben trabzon merkezde oturuyor,trabzonda selden bir hasar yok bizde de yok çok şükür ama artvinin ilçeleri vahim durumda.ALLAH yardımcıları olsun hepsinin...
canım sen de samsundasın gördüğüm kadarıyla
önceki sene samsundan sarp sınır kapısına kadar gezdim
muhteşem yerler.. hele rize artvin... bayıldım yaaa
sempatikciğim bildiğim kadarıyla bambaşkaben trabzon merkezde oturuyor,trabzonda selden bir hasar yok bizde de yok çok şükür ama artvinin ilçeleri vahim durumda.ALLAH yardımcıları olsun hepsinin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?