• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

dün yediklerim

sabah:1 dilim ekmek + peynir + nescafe
öğlen: patates oturtma + 1 kaşık pilav + karpuz
ikindi: 1 paket kremalı bisküvi + nescafe
akşam: 1,5 tantuni + ayran
gece:maden suyu+şalgam suyu

günaydın hatunlar, bugün tükanı benden önce açmışsınız ne güzel :) cocostar burdada yarışacağız seninle desene hoşgeldin canım .benim kuzenimin yarım düğünü olduğu için bu aralar evde de çok yoğunum belkide yarın hiç paylaşımda bulunamayabilirim şimdiden rapor vereyim.
16,07,2009 günlük beslenme
sabah:klasik kahvaltı (çavdar ekmekli)
ara:250 ml light süt
öğle: 1 tabak bol sarımsaklı fasülye kavurması
ara:1 büyük nektarin
akşam:2 adet köste
2-3 çatal makarna
ara:yok
4 lt yakın su tükettim herkese kolaylıklar dilerim

gunaydin kizlar ben yeni kaltim simdi spor yapcem 4-5 miles yurucem sonra dus ve kahvalti,

dun yedilerim

kucucuk ekmek
2 kizarmis kofte,salata ve ayran

gunaydin kizlr nasilsiniz, canim hic bisey yazmak istemiyo moralim kotu ama mecbur yazmak zorundayim
bugun hala kilom 57.5 hic kilo verememis gozukuyorum burda, b az veriyorum hemencik aliyorum ve bu hafta hergun en az 1 saat spor yaptim yediklerime yine dikkat ettim ,suan bile acyip sisim,heralde regl olcam oyuzden ,
bide benim korkum hormonlarim yukseldi heralde, cunku oncelerde azda olsa kilo veriyodum
bundan bikac ay oncesinde aayin 6-8 arasinda hep duzenli regl olurken bugun 17 oldu hala olmadim yani cok gec oluyo yada buyuzden veremiyorum
artik beynim yoruldu rejim rejim
bugun lapa yapcam canim hic istemiyo ama yapcam napim
herhes diyo cok kafana takiyosun fazla kilon yok diye, gercekten artik bende takinti oldu ,verebilsemya bide
diyeti biraksam hergun kilo alcam buna adim gibi eminim

günaydın hatunlar, bugün tükanı benden önce açmışsınız ne güzel :) cocostar burdada yarışacağız seninle desene hoşgeldin canım .benim kuzenimin yarım düğünü olduğu için bu aralar evde de çok yoğunum belkide yarın hiç paylaşımda bulunamayabilirim şimdiden rapor vereyim.
16,07,2009 günlük beslenme
sabah:klasik kahvaltı (çavdar ekmekli)
ara:250 ml light süt
öğle: 1 tabak bol sarımsaklı fasülye kavurması
ara:1 büyük nektarin
akşam:2 adet köste
2-3 çatal makarna
ara:yok
4 lt yakın su tükettim herkese kolaylıklar dilerim

aaa selam canım
ne güzel seninle burda da karşılaştık
senin az kalmış 1 kg ne güzel
sonrasında da başarı öykünü okuruz İnş senin

bambaşkaben belki tatile çıkmıştırda unutmuştur söylemeyi sonuçda çocuk daha bizler bile çok şeyi unutuyoruz yani inşallah öyledir diyorum :uhm:
sempatiğim yok canım ya fazla yememişsin çok gibi görünüyorda deil sporda yapmışsınya iyi olmuş işte hadi bakalım sende başladın spora devamı gelsin inşallah bide merakımdan soruyorum yanlış anlama :sinifsinif: dikkatimi çekti siz ne çok mangal yapıyosunuz ailecek seviyosunuz herhalde ama mangalda insan kendini kaybeder ya kafamçokkarıştı ben öyleyim yani kaydirigubbakcemile3

ablam ya hani karadenizde sel falan varya oyuzden merak ettim yada evde net falnmi gitti ,neysem insallah girdigide yazar bize
mangala geince ,esim bu sene bhce kiraladi o mangali eti cok seviyo ,e bizde pazar gunleri bahceye gidince yapiyoruz
ben et duskunu degilim ,evde kendime biber icine peynir doldururum ,kirmizi biber falan kozlerim ben cocunlukla onlari yerim tabi azda et yerimde fazla yemem ,anlicagin buyuzden fazl yapiliyo esim cok et duskunu bende sebze

ozaman senin kilon suan gayet iyidir
benim boy 155 falandirancak kisa oldugumdan kiloluyum canim
bencede senen fazla 2 kilo ver ,zaten cok fazla iyi olmaz

sempatikciğim bildiğim kadarıyla bambaşkaben trabzon merkezde oturuyor,trabzonda selden bir hasar yok bizde de yok çok şükür ama artvinin ilçeleri vahim durumda.ALLAH yardımcıları olsun hepsinin...

sempatikciğim bildiğim kadarıyla bambaşkaben trabzon merkezde oturuyor,trabzonda selden bir hasar yok bizde de yok çok şükür ama artvinin ilçeleri vahim durumda.ALLAH yardımcıları olsun hepsinin...

canım sen de samsundasın gördüğüm kadarıyla

önceki sene samsundan sarp sınır kapısına kadar gezdim
muhteşem yerler.. hele rize artvin... bayıldım yaaa:nazar:

canım sen de samsundasın gördüğüm kadarıyla

önceki sene samsundan sarp sınır kapısına kadar gezdim
muhteşem yerler.. hele rize artvin... bayıldım yaaa:nazar:

evet şekerim ben samsunda yaşıyorum ama aslen trabzonlu olduğum için doğu karadenize her fırsatta gitmeye çalışırım.burdan sarpa doğru gittikçe daha da güzelleşiyor doğa,gezmene çok sevindim bir karadeniz hayranı olarak :))

amin canim ,ne bileyim iste girmeyince aklima geldi
iyi sizin oralardad yokmus bisey
yazikca cok kotu olmus o artvin taraflari falan

çok şükür bizim buralarda mal ve can kaybı olmadı canım.artvinin doğası farklıdır,çok dağlık ve erezyona yatkın olduğu için orda sel ve taşkın çok oluyor malesef.bambaşkaben tatile samsuna gelecekdi haber veririm demişti ama sessiz sedasız gittı sanırım

iyi canim ya cok sevindim bisey olmadigina
belkide dogru tatile cikmistir, cunku hic girmedigine gore baska sehirdedir
bende karadenizi cok merk ediyorum ,cok gitmek istiyorum ,burdaki komsularin yaridan cogu karadenizli, htta bi akrabamizda var ,bakalim bigun nasip olur insallah iine geldigimizde

giresundalar onlar
hatta bizimkiler gitti giresuna gecen sene heryer daglik falan
du bi tane resim vardi koyum sana

pic0033a.jpg

nasil karaladim ama sanki hayalet gibi oldular :)

güzel karalamışsın aferin sana :)) giresun da çok güzeldir yaa 3 saatlik bir mesafe var giresunla aramızda,bu taraflara gelirsen muhakkak haberim olsun şekerim ben bulurum seni karadenizin neresinde olursan ol :)

onlar bizi cagiriyolar esim cok heveleniyo bende gitcem etcem diye
iste ordaki akrabamizin tayini falan cikcak ,baska dogu ulkelerine ege cikmazsa gideriz, seneye
cikarsada ,belki yine gideriz belli olmaz
e canim zaten nasil olsa gelirsek arabayl gelcez, sizin orayada ugramazmiyiz hic
giresuna giderken geciymus sizin ordan,
onlar giresun espiyede kaliyolar

bende hastayim ya karadenize esim ve ben cok istiyoruz gitmeyi insallah allah nasip eder gitmeyi

kizlar sporumu yaptim dusumu aldim yemegimi yapip carsiya gidecem bugun kendimi cok hizli gordum hadi gorusuruz.

ayrica sel olayini yasayanlara allah yardimcisi oldun.rabbim daha kotusunden sakinsin.Amin.

Back