- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #7.681
amannn sende korktugun seye bak kaydirigubbakcemile3,ne var be korkcak kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
canim kendini kasma okadarda korkulcak bisey degil sen dugunune adapte ol ,tabi ilk gun normal heyecan korku olabilir ama yinede fazla kasma kendini ozaman dha kotu olur
erkekelr oyle yasarmi ts catlasa 1 ay laelaelaelaelaehayat bu canim ne yapcaksin:jeyyar:
her ne kadar güzel çıkmasada size yeni fotolar atıcam bu arada o buz mavısı kot 33 beden ve ben aynı marka kotta 36 gıyıyordum ve bu kot erkek kardeşimin kotu içine giremezdim şimdi ise oluo hatta bacak kısımları bol bıle gelıyor.
nihulik canım hiç korkma kendini akışına bırak anı yaşa sonra şimdiki hallerini düşünüp güleceksin eminim
gülmem geldi şimdi valla benimki 1 ay beklerse iyi 5 yıldır yazıkkk sabrediooo ama yinede anlayışlı olacağını biliyorum ve çokta kasmıyorum sadece hafıf bır korku tedırgınlık ama tabıkı buda gecer herkesın yaşadığı bırşey sonuçta.ama moralın için sağol tatlım
evet kiz uzerinde bol duruyo biaraza ama tabi onceki halini cok nete bilmedigim icin cok kilo vermisin demiyorum ,ama cok kilo verdin biliyorum hehehe
guzel cikmisin burda tabi bide boy var ,allahim mutlulugunu daim etsin insallah
he du önceki halımıde atıcam sana tatlım başardım net atmayı şimdi bulayım atayım
temem ekle bakalim cunku baya bi verdin anam sen ,cok belli oldu sende ,oncede koydunda cok kucuktu ekranin icine girip bakiyodum ancakkaydirigubbakcemile3
ilk koydugun resimle son koydudugun arasinda gercekten baya bi fak var ozellikle bacaklarin gitmiis
normalde snein ustte fazla degilde altta daha fazla
ve bide normalde kemiklisin benim gibi ,cok incecik durmazsin
ama gercekten cok hos olmusun ,patronunda normal sasirmasi ,baya verdin cunku, bide insanin kendine guveni artiyo ,daha yuzu havada oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?