- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #7.661
kizlar bunu indirdikten sonra illaki bilgisayar karsisindami olmaniz gerekir yani bilgisayardan izliyerek yapiyosunuz dilmi
bide sadece yurume yada kosumu, normal sporda varmi
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
alah seni ablam ya demek askeri kampta gibi hisssettin iyiki birlikte degilsin ,bi hafta ne ki benim tam 5.5 sene oldu
ben yine kaynanm varken rahtimda kayinpeder olunca ayni senin gubi olurum oda allahtan cogunlukla turkiyede simdi karisini bekliyo ,bakalim insallah gitcek bigin
benim kaynana okadar kotu biri degilde iste bazi anlasmazliklar oluyo ,ben 20 li yaslarda o 50 li yaslarda aradaki farka bak, o biz zamninda soyle yaptik boyle yaptik ,gelinler soyle olur diye bekliyo, tabi simdiki zaman veya ben onlar gibi olamam
allahhhhhh tam sicak ve nemli olan bi sehirdesin ,anam orasi felaket yaniyodurya, ben sonbaharda mersine gittim ,kuzen adanadan geldi yaniyo diyodu, alah sabir versin baya bi sicak olur be oralar nem olunca bide hep yapis yapis oluyo :)
:dance::dance::dance:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr nihayet oldu
daha önce laptopta yüklemiştim olmadı hemde iki defa
bu sefer masa üstünde yükledim oldu birazdan sauna eşofmanımı giyip karşısına geçecem zemuszemuszemuszemuskaydirigubbakcemile3
hepinize yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aayyyyyyy nihayet ablam ya bak yap cok memnu olcaksin oooo birde sauna esofman giyersen terden olursun zaten cok terletiyor program hadi besmele cek bakem 2 milden 5 millere insallah hep beraber
kolay gelsin ablam valla bayılacaksın suppppeeer
ikindi rehavetimi çöktü üstünüze kızlar nerdesiniz????
ben callanetics ındırıyorum su an bunu herkes yapıyor ve ınternette öncesı sonrası hallerı var bomba bır sey kızlar ben bunu yapacam yuruyusu ındırdım belkı onu da yaparım yarın baslıyorum buna 21 saat yanı 21 gun yapıyorsun bunu resımlerı görunce dırek ındırdımm ya
yap canım hangisini istiyorsan onu yap yeterki spor olsun zemuszemus
netten baktım 21 günde tabii doğruysa büyük değişiklik olmuş yapılmaya değer hareketlere bakmadım ama neyse sen indir bir bak faydalıysa bizde yaparız opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?