Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

anam walk at home yaptim ama nasil terledim birde sicakmi sormayin sempatim burda yaniyor valla ayrica bir o kadarda nem mahvoldum ya off hemen dusa gircem valla sonrada lapami yicem bugun evdeyim bir yere gitmicem lapa yapim dedim.sempatim yarim saat suruyir bu program hayatim oyle agir birseyde yapmiyorsun yani evde kimse rahatsiz olmaz ben apartmanda oturuyorum rahatlikla yaparsin hayatim evde

allahhhhhh tam sicak ve nemli olan bi sehirdesin ,anam orasi felaket yaniyodurya, ben sonbaharda mersine gittim ,kuzen adanadan geldi yaniyo diyodu, alah sabir versin baya bi sicak olur be oralar nem olunca bide hep yapis yapis oluyo :)

anam kimse rahatsiz olmazda nerde yapcam bi buyuk salon var zaten herkes salonda kaynanamin yanindami kosturum ben ,yani o anlamda raha olamam dedim ,degilse kimse yokken ben ip bile atliyorum 4. kattayiz bisey olmuyo ,allahtan tam alt katimiz bos :)

ah ah valla bambaskabenin dedigi yarami desme anam
offff
benim kaynan calisiyodu hastaliktan ayrildi,, iste sigorta su bu ugrasiyolar ,simdi hastalik maaasi aldi ,sonra git gel sigortay, patron cikis vermesi gerekti vermiyodu yine git sigortanin doktoru mecbur cikis vrcek dedi ,iste patronun cikis vermesini bekliyoruz, ondan sonra issizlik maasina yazilcak o baslayinca gitcek tukiyeye ,2 sene sonra insallah emekli olcak
gicik patron cikis vermis olsaydi dun sabah gitmis ve ben bugun rahat etmis olcaktim ,dun gorumcemler arabayla izine gitti, kaynanamda goturceklerdi iste kaldi ,bakalim 1 ay daha burda heralde
taaa mayista gitcekti temmuz oldu daha gitcek
napim anam gozune baktikca bi is cikiyo offfff :) :)

allahhhhhh tam sicak ve nemli olan bi sehirdesin ,anam orasi felaket yaniyodurya, ben sonbaharda mersine gittim ,kuzen adanadan geldi yaniyo diyodu, alah sabir versin baya bi sicak olur be oralar nem olunca bide hep yapis yapis oluyo :)

mafoldumbenmafoldumben
tam burayı anlattın canım :roflol::roflol:
ben mersini daha sıcak buluyom her sene gideriz biz oraya 1-2 hafta denize orası bana daha sıcak gelir

sempatiğim Allah başka dert vermesin senin kaynana nasıl bilmiyom tabii
benimkisi tam bir diktatör 1 hafta kaldı bizde ben kendimi askeri kampında zannettim valla bu yaştayım yani demekki beraber otursaydık çoktan beni gömmüşlerdi :roflol::roflol:

kızlar 22 yaşındayım 12 yaşımdan beri diyet yapıyorum inanınki bıktım aşırıda kilom hiç olmadı ama yaşıtlarımdan hep 5 10 kilo fazla olmuşumdur.şuanda 1.58 boy 58 kiloyum acilen 1 ay içerisinde 5 6 kilo vermeliyim ama nasıl diyetisyenin verdiği diyeti yapsam tamam sağlıklı ama ayda en fazla 2 kilo verebiliyorum günde 2 saat spor yapıyorum biliyorsunuz diyeti az ve sık yiyorum ama kilo veremiyorum herşeyime bakıldı sağlıklıyım aranızda bu tipte olupta ayda 5 6 kilo veren olduysa bana bi yazsın yediklerini.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
alah seni ablam ya demek askeri kampta gibi hisssettin iyiki birlikte degilsin ,bi hafta ne ki benim tam 5.5 sene oldu
ben yine kaynanm varken rahtimda kayinpeder olunca ayni senin gubi olurum oda allahtan cogunlukla turkiyede simdi karisini bekliyo ,bakalim insallah gitcek bigin
benim kaynana okadar kotu biri degilde iste bazi anlasmazliklar oluyo ,ben 20 li yaslarda o 50 li yaslarda aradaki farka bak, o biz zamninda soyle yaptik boyle yaptik ,gelinler soyle olur diye bekliyo, tabi simdiki zaman veya ben onlar gibi olamam

Son düzenleme:

canim aramizda yok ayda 5-6 kilo veren ,ama sen belki verebilirsin ,cok su ic spor yap ,ozellikle aksamlari fazla yememeye dikkat et, haftada bir onerebilcegim lapa diyeti yap ,o sana kilo veremekte yardimci olur hemde motive eder, iste bizde hep birlikte burda birbirimize desterk olarak vermeye calisiyoruz
hatta cok zaman ben gibi veremiyoruzkaydirigubbakcemile3

kızlar merhaba bugün resmen spor günümdü leslie bacımla hem 3 mili hem de 4 mili yaptım sabah birini şimdi birini kendimi super hissediyorum lesli bacımız 60 yasında falanmış biliyormusunuz maşallah ona birde callanetics diye bişey var oda egzersiz şimdide onu indiriyorum 10 satte 10 yaş genleşin diyorlar resimleri gördüm 10 saatte müthiş değişiklikler var deneyelim bakalım

dilekcim ne guzel sporunu yaptin geldin hihoyyythihoyyytohh insallah faydasini gorceksin ,sen bu hirsla bi deri bi kemik kalcan ha yakinda:lepi:

dilek yavarum masallah sana bende yapiyorum hergun simdide 3millik ve hizli kilo verme programini indirmekle mesgulum callentisi ben indirdim cok oldu indireli ama daha yapamadim once yuruyus sonra callentisi yapcem.leslie gacisi harbi o yastamiymis gorende 30 luk zanneder sok oldum baya arastirma yapmissin looo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…