- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #7.641
anam walk at home yaptim ama nasil terledim birde sicakmi sormayin sempatim burda yaniyor valla ayrica bir o kadarda nem mahvoldum ya off hemen dusa gircem valla sonrada lapami yicem bugun evdeyim bir yere gitmicem lapa yapim dedim.sempatim yarim saat suruyir bu program hayatim oyle agir birseyde yapmiyorsun yani evde kimse rahatsiz olmaz ben apartmanda oturuyorum rahatlikla yaparsin hayatim evde
valla burası sabahları öglelerı acayıp sıcak oluyor aksam bır yagmur bır sımsek felaket yanı CADIARZU
sempatim senin kaynana daha gitmiyormu turkiyeye?
sempatıgın yarasını desme canım delikafadulden
allahhhhhh tam sicak ve nemli olan bi sehirdesin ,anam orasi felaket yaniyodurya, ben sonbaharda mersine gittim ,kuzen adanadan geldi yaniyo diyodu, alah sabir versin baya bi sicak olur be oralar nem olunca bide hep yapis yapis oluyo :)
sabret az daha sempatim sabret sabrin sonu selamet:teselli:
sempatiğim Allah başka dert vermesin senin kaynana nasıl bilmiyom tabii
benimkisi tam bir diktatör 1 hafta kaldı bizde ben kendimi askeri kampında zannettim valla bu yaştayım yani demekki beraber otursaydık çoktan beni gömmüşlerdi :roflol::roflol:
kızlar 22 yaşındayım 12 yaşımdan beri diyet yapıyorum inanınki bıktım aşırıda kilom hiç olmadı ama yaşıtlarımdan hep 5 10 kilo fazla olmuşumdur.şuanda 1.58 boy 58 kiloyum acilen 1 ay içerisinde 5 6 kilo vermeliyim ama nasıl diyetisyenin verdiği diyeti yapsam tamam sağlıklı ama ayda en fazla 2 kilo verebiliyorum günde 2 saat spor yapıyorum biliyorsunuz diyeti az ve sık yiyorum ama kilo veremiyorum herşeyime bakıldı sağlıklıyım aranızda bu tipte olupta ayda 5 6 kilo veren olduysa bana bi yazsın yediklerini.
kızlar merhaba bugün resmen spor günümdü leslie bacımla hem 3 mili hem de 4 mili yaptım sabah birini şimdi birini kendimi super hissediyorum lesli bacımız 60 yasında falanmış biliyormusunuz maşallah onabirde callanetics diye bişey var oda egzersiz şimdide onu indiriyorum 10 satte 10 yaş genleşin diyorlar resimleri gördüm 10 saatte müthiş değişiklikler var deneyelim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?