Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

belki bilgisayarinda sorun vardir canim topraksuu ablada once leptopa indirmis calismamis sonra masa ustu bilgisayarina indirmis orada calismis bilemiyorum artik nasil bir sorunsa ben bugun 3miles yurudum ama bittim bundada plates lastigiyle calisiliyor plates lastigim yoktu kacmis kilotlu corabim vardi onunla calistim ayni sonucu aldim hehe:kedi:kaydirigubbakcemile3

kızlar bende zyıflamak isteynlerdenim 1 ayda 5 kilo verdim çok şükür doktor kontrolünde tabiki banada bu yolda yoldaş olurmısunuz 10 kilo daha vermem gerekiyor 85 dim şimdi 80 oldum hedefim 70 olmak :Saruboceq:

anam yukledim acamiyorum bile bilgisayar donup kaliyo ,aman kalsin valla simdi bisey olurda basima kalir
plates lastigi bende var almanyadayken almistim hem mavi hem kirmizi,
kiz sende iyi aklina gelmis kilotlu corapla yapmak hee oda iyi olurkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
zaten indirsemde yapamam ,anm kaynana dort dolaniyo evde nasil yapim ben ,neysem o gittikten sonra yine bi tekrar denerim

ha bide yarin lapa yapcakmisin ben yapcam ,aslinda bugun yaprdimda ,komsumuz davet etti oraya gitcez oyuzden ypamam yarin yapcam artik

kızlar bende zyıflamak isteynlerdenim 1 ayda 5 kilo verdim çok şükür doktor kontrolünde tabiki banada bu yolda yoldaş olurmısunuz 10 kilo daha vermem gerekiyor 85 dim şimdi 80 oldum hedefim 70 olmak :Saruboceq:

ne guzel canim bak 5 kilo vermisin ,bide doktor kontrolunde ,e ozamn sen bikac ay kalmaz bitirirsin kilolari desene
tabiki sana destek oluruz biz burda birbirimize destek olmak icin burdayiz, insallah sonunda veririz kilolarimizi

hosgeldin huzeyfe ne demek tabiki yoldas oluruz burda hepimiz bir tek amac icin mucadele ediyoruz kilo vermek insallah hep beraber istedigimiz kiloya geliriz canim

sempatim ben yarin yapamicam carsi isim felan var o yuzden zaten ben dun yaptim haftada bir kere yapcam yada ayda iki kere bakalim olmazsa sen yarin yap bundan sonrada persembe gunlerinemi alsak cuma olmasinda cuma gunleri esimle is cikisi alisveris yapiyoruz yani bozuyorum ozaman lapa diyetini hepimizin yapabilecegi bir gun olsun he denersin?

olabilir canim ,ben genelde evde oldugum gunleri yapiyorum ama benim icin onemli degil gunu ,is yerindede yapabiliyorum
zaten yarin caliscam mecbur iste yapcam
ozaman sen yapma haftaya birlikte yapariz

tamam canim oyle yapalim evde kaldigim zaman daha iyi oluyor bozmuyorsun ama disarda olmuyor gulum

diger arkadaslar nerde ayol hepsi yoruldumu dun ne bugun de ayilamadilar hehekaydirigubbakcemile3

herlde ,valla ben gece burdaydim sabah kalktim burdayim ogle oldu geciyo bile ,senden baska bi slm veren yok ,bizde olmasak buranin halini dusunemem valla

merhaba hatunlar nasılsınız? ben yoğunluktan sizlerle paylaşımda bulunamadım songünlerde iyisinizdir inşallah?

ne guzel canim bak 5 kilo vermisin ,bide doktor kontrolunde ,e ozamn sen bikac ay kalmaz bitirirsin kilolari desene
tabiki sana destek oluruz biz burda birbirimize destek olmak icin burdayiz, insallah sonunda veririz kilolarimizi
saol canım inşallah vericez

huzeyfecim canim sayfa yenilemek icinmi oyle sssssttttt heyyyy ____________

bunlari yapiyorsun yada kimse yokmu diye

burasi bazen cok yogun olur bazen kimse olmaz herkesin isi gucu oluyor olmadigi zamanlar zaten brdayiz birbirimize destek icin

ama lutfen boyle bos mesajlar yaz bir daha cunku yoneticilerden sikayet aliniyor ve forum incelemeye alinir

tamam canim bir dahakine daha dikkatli ola.s.

merhaba kıslar nasılsınız
bugün hiç giremedim misafirim vardı erkenden kalkıp hazırlık yapmaya başladım ama sizleride unutmadım opuyorumnanaktan
geçmişi okuyup geldim
nihulik canım ben yokken nasıl sohbete girmişsin maşallah keşke bende olsaydım diye düşündüm şimdi kuzum ilk gece için bişe söylememe gerek yokmuş zaten diğer arkadaşlar çok güzel anlatmışlar yerimseniben ama resimlerinle ilgili konuşabilirim öncelikle harika görünüyorsun zemuszemus gelinliğin içinde fıstık gibi görüneceksin üst tarafın baya inceymiş kemiklerin çıkmış demekki bayaği vermişsin boyda var maşallah harikasın başka söz bulamıyorum mutluluklar Şeniz
prensesim tebrik ederim 1 kg gitmiş harikasın aynen devam canım Şeniz
sempatiğim bende yarın lapa yapacam sen yürüyüşü laptopamı indirdin onda açılmıyor ses oluyor ama görüntü olmuyor masa üstünde bir sorun çıkmadı bende harika bişe ya ben çok beğendim eminim sende beğenirsin tabii yapman için kayınvalidenin gitmesini beklemelisin çünkü yüksek sesde eğlenceli oluyor Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…