- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #7.701
belki bilgisayarinda sorun vardir canim topraksuu ablada once leptopa indirmis calismamis sonra masa ustu bilgisayarina indirmis orada calismis bilemiyorum artik nasil bir sorunsa ben bugun 3miles yurudum ama bittim bundada plates lastigiyle calisiliyor plates lastigim yoktu kacmis kilotlu corabim vardi onunla calistim ayni sonucu aldim hehe:kedi:kaydirigubbakcemile3
kızlar bende zyıflamak isteynlerdenim 1 ayda 5 kilo verdim çok şükür doktor kontrolünde tabiki banada bu yolda yoldaş olurmısunuz 10 kilo daha vermem gerekiyor 85 dim şimdi 80 oldum hedefim 70 olmak :Saruboceq:
saol canım inşallah vericezne guzel canim bak 5 kilo vermisin ,bide doktor kontrolunde ,e ozamn sen bikac ay kalmaz bitirirsin kilolari desene
tabiki sana destek oluruz biz burda birbirimize destek olmak icin burdayiz, insallah sonunda veririz kilolarimizi
hosgeldin huzeyfe ne demek tabiki yoldas oluruz burda hepimiz bir tek amac icin mucadele ediyoruz kilo vermek insallah hep beraber istedigimiz kiloya geliriz canim
hoşbuldum canım desdekleriniz için çok teşekkürler
sempatim ben yarin yapamicam carsi isim felan var o yuzden zaten ben dun yaptim haftada bir kere yapcam yada ayda iki kere bakalim olmazsa sen yarin yap bundan sonrada persembe gunlerinemi alsak cuma olmasinda cuma gunleri esimle is cikisi alisveris yapiyoruz yani bozuyorum ozaman lapa diyetini hepimizin yapabilecegi bir gun olsun he denersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?