Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlar bende zyıflamak isteynlerdenim 1 ayda 5 kilo verdim çok şükür doktor kontrolünde tabiki banada bu yolda yoldaş olurmısunuz 10 kilo daha vermem gerekiyor 85 dim şimdi 80 oldum hedefim 70 olmak :Saruboceq:

aramıza hoş geldin sen başlamışsın zaten vermeye burdada devamını getirirsin inşallah hepimizin amacı bu birlikte dahada güçleneceğiz opuyorumnanaktan

gunaydın hanımlar bugun acılısı bn yapıyorum zemuszemus dun gıremedım valla coluk cocuk vardı :roflol: ama dun sabah callen bacıya bır baktım ancak 20 dk falan yaptım yanlıs hatırlamıyorsam cok zordu kapadım leslıe bacının express serısınden 4 mılı ındırdım onun 2 mılını yapabıldım ama yorgunluktan falan ddegıl babam geldıgı ıcın bugunde babam gıdınce yapacam 4 mılı de yapmayı dusunuyorum yanı dun 3.2 km yurudum anam leslıe ne kadar genc

Son düzenleme:
herkese günaydın
sabak eşofmanımı giydim leslie bacının karşısına geçtim 3 mili yürüdüm hihoyyyt duşumu aldım ancak şimdi yorgunluğumun farkına vardım delikafadulden
bugün lapa yapacaktım ama kendimi çok halsiz hissediyom ondan yapamıyacam birazdan klasik kahvaltımı yapacam çavdar ekmeğiyle cokacimcoook

ya kılo bıldırım gunu geldı ben halada dıyetıme konsantre olamıyorum ya bugun 2 kuru kayısı ve bıraz kuru uzum yedım sabah kahvaltısı mı yapım artık onu ne yapım bılemıyorum delikafadulden

ya kılo bıldırım gunu geldı ben halada dıyetıme konsantre olamıyorum ya bugun 2 kuru kayısı ve bıraz kuru uzum yedım sabah kahvaltısı mı yapım artık onu ne yapım bılemıyorum delikafadulden

bağırsaklarını çalıştırsın diye bir kenarda unut onu şimdi hafif bir kahvaltı et bende şimdi kalkıyorum çayım konulmuş bile hemde öğle yemeği olmuş olur bir öğün kaardayız değilmi ben kalkıyorum sanada afiyet olsun kilo olmasın şeker opuyorumnanaktan

merhaba topraksu ablam ve bambaşkaben nasılsınız? ben iyiyim çok şükür bu hafta dehşet yoğunum ve çok yoruluyorum,pazarı iple çekiyorum.sizler ne alemdesiniz?

merhaba moonserosecim hoş geldin bende iyiyim canım
benimde bu hafta misafir yönünden oldukça yoğun geçti eee tabii böyle olunca kaçamaklarda oldu haliyle
neyse bugünden başladım sporla devam etmeye bari aldıklarım yerleşmez vermesemde almamış olurum
önümüzdeki haftada vermeye başlarım inşallah :))

slm kizlar nasilsiniz bugun
ben simdi isteyim pazara gittim ordan geldim ,bugun lapa yapcam nakalim fayda orcekmiyim
kilo veremiyorum oncelerde bu sekilde yaptigimda veriyodum bilmem neden
ve zannediyorumki benim hormon yine yukseldi ozaman kilo aliyorum ve veremiyorum akilima bi o geliyo malesef

gunaydin kizlar masallah hepinimizde spor yapar olduk hadi bakalim boyle devam edelim insallah bozmadan bende simdi arkadasa kahvaltiya gidicem insallah fazla kacirmam hepinizi optu bugun buralarda olamicam yarin gorusuruz

sempatim olabilir canim benimde o sorunum var biliyorsun tiroid hastasiyim ustelik az calisani yani kilo vermekte zorluyor bakalim hakkimizda hayirlisi

mrb kızlar bende spor yapmayanlardanım zaten yapamamda belfıtığından ameliyatlıyım sadece yürüyüş onuda arada yapıyorum doktorumun lstesi işe yaradı bende bide kızlar şu lapa neyin nesi onu merak ettim :kedi:

vücuttan ödemi atmak için yapılıyor günde 3 öğün her öğünde 1 çaybardağı pirinci 3 çaybardağı suyla tuzsuz yağsız haşlıyosun biraz sulu bırakıyosun öyle yiyosun içine domates istediğin bahararları koyabiliyorsun aralarda abartmamak şartıyla meyvede yiyebiliyosun günde 3 çaybardağını geçmiyecek hepsi bu kadar

geçmiş olsun canım opuyorumnanaktan

sempatiğim moralini bozma evet seninki hormanlara bağlı olabilir canım zaten çok bir kilon yok ama geri kalanlarıda vereceksin inşallah opuyorumnanaktanŞeniz

geri kalanlari vermeyi birak ,verdiklerimi geri aliyorum
58 e dogru gidiyorum

üzüldüm bak şimdi ya yediklerimizdemi bir anormallik var acaba hiçbirimiz düzenli yazmıyoruz halbuki yazsak belki fazla kaçamakta yapmıyacağız yada yanlışımızda yapılan eleştirilerden dersimizi alacağız ben başlayım şu ana kadar yediklerimi yazmaya

sabah leslienin yürüyüşü
öğle gibi klasik kahvaltı 2 küçük dilim çavdar ekmeği, salatalık, domates, 1kk kadar peynir ,az şekerli çay
az öncede fırında tavuk budu,1 kase semizotu cacığı
akşama yemek yemiyecem belki meyve
bu kadar zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

akşama bide dışarıda yürüyüş düşünüyorum zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…