Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

MERHABA ARKADAŞLARRR
UZUN ZAMANDIR GİREMİYORUM KUSURUMA BAKMAYIN AMA NE SİZLERİ NEDE DİYETİMİ UNUTTUM NEDE FİRE VERDİM.SADEDE ÇOK YOĞUNDUM VE YORGUNLUKTAN YEMEK YEMEYI BIRAKIN GECE YATAĞIMDA UYKU BİLE UYUYAMADIM.DÜĞÜNE KALDI 23 GÜN.TÜM EV ELİMDEN GEÇTİ HANİ BİR KONTROLÖR GELSE HİJYEN ADINA PES YANİ DER AMA ÖLDÜM ÖLDÜM.

BU HAFTA SONUDA BİNGÖLE EVİMİ YERLEŞTİRMEYE GİDİCEM ALLAHIN İZNİYLE AYYY BİDE ORDA TEMİZLİK VS VS SORA DÜĞÜN OYYY NE YORUCUYMUŞŞŞ.

SEMPATİKÇİĞİM VAZGEÇMEDİM AMA HALİYLE YAZMADIĞIM İÇİN SEN TABLOYA BENİ KOYMAMIŞSIN HAKLISINDA.SIK GİREMEM ZATEN ÇIKARMAN IYI OLMUŞ BU AÇIDAN AMA BEN YİNEDE KILO VERDIM DIE SİZE YAZAR TABLODA ATARIM.
HEPİNİZİ ÖPÜYORUM
BANA DUA EDİN ARKADAŞLARIMMM

merhaba fıstıklar nasılsınız
kıslar eşim dün öğle yemeğe geldiğinde etrafımda kıvranıp durdu ama benden yüz bulamadı tabi öylece çıkıp gitti :ecrin_bebek: akşama bir buket kırmızı gülle geldi yezit beni nerden vuracağını iyi biliyor kırmızı gülleri görünce tabi benim vidalar tamamen gevşedi binbir defa özürlerinden sonra neyse kabul ettim bir daha kesinlikle unutmıyacağını söylüyor pek inanmadımya neyse yerimseniben
nihulik canım gelinmi oluyorsun sen kuğu gelinim Allah daima mutluluk huzur versin tebrik ediyorum canım hayırlı uğurlu olsun yakın değilizki yardıma gelelim ne kadar heyecanlı olduğunu tahmin ediyorum Allah yardımcın olsun tatlım sana kolay gelsin ŞenizŞeniz
kızlar hepinize verdiğiniz destek için çok teşekkür ediyorum ŞenizŞeniz iyiki varsınız hepinizi ayrı ayrı öpüyorum

slm kizlar nasilsiniz ,bende sabah yemek kursunda toplantuimiz vardi oraya gittim simdi isteyim ,bi bakayim dedim napiyosunuzsengözlerimebaksanab

nihulik canim benim seni sildim zaten yogun oldugunu biliyodum ,sen zaten yarismayi takip edemiyosun ,kendi basina veriyosun kilolarini, yani gaza ihtiyacin yok ,bide cok zamandir girmeyinde cikardim ,iyiki cikardim ,bundan sonrada bu telasla zaten giremezsin ,canim demek evleniyosun az kaldi ha dugune,tam olark dugun gunu ne zaman ,resimlerini bekliyorum prenses gibi olcaksin insallahopuyorumnanaktan ,ozamana kadarda kalan kilonu verirsin masallah ya imreniyorum sana cok guzel kilo verdin ,az zamanda
biz buralardayiz, zamnin olursa yine gel yazŞeniz

topraksu ablam iyi naz ettin ha valla ne guzel esin ,bak yine sana gul almis gelmis, a.s.benimkinin bu yasta aklina gelmez ne yapcan der :)
esine ders olmustur bi daha insallah unutmazyerimseniben

bambaskaben guzelim hadi bakalim ,ne guzel tam karar verdin ha kilo vermeye,:lepi: seni kim tutar yakinda gorcez insallah 48 lik citiri :):jeyyar:

prensescim hadi canim insallah veririz hep birlikte:Saruboceq:

mooncum ve dilekcim sizlerede merhabaaaaavereliniortak

merhaba kızlar sabah domates ve yumurta yedım 11 gıbı sımdı de saat 3 te pılav ve fasulye yedım ay evı topladım cok yoruldum aksam yemek yerıne meyve yemeyı dusunuyorum zemuszemus

slm fıstıklar
bambaşkaben maşallah tam gaz devam Allah bozmasın
sempatikciğim vallahi naz deilde çok kızdığımdan küstüm ben ya insan 20 senede öğrenmezmi eşinin doğumgününü her yıl tamam bidahaki seneye hatırlar diyorum ama yok adamın bir sürünmesi gerekiyormuş bişe beklediğimden deil oda biliyor dilde kutlaması bu kadar zormu
ama dedim ben son kez affediyorum birdaha unutursa değil gül gülbahçesi alsa yinede mahvederim onu
artık gerisi ona kalmış keşke daha önceki yıllarda burnunu sürtseydim
demek senin eşinde hınzırlığından söylemiyor ha benimki diyorumya tam 20 senedir kutlamıyordu
ilk yıllarda bende pek sesimi çıkaramazdım ama benim yaşlarıma gelince öyle olmuyor durumlar neyse fazla uzatmayım canım pasta için tekrar çok teşekkür ederim çok güzelmiş saol tatlım Şeniz

topraksu ablam cok haklisin ,heralde inanin yasi ilerledikce daha alingan oluyo
gecken herey affediliyo umursamlazdan geliniyo
dile kolay 20 sene az buz degil
demek erkeklere boyle yapmak gerekmis
anam benimkine 40 yil kussem nedenni bilmez yada dogum gunumu hatirlmadi diye haklina gelmez
sendeye hatirlamasin ozaman hic konusma :)

of kızlar pazartesı ve salı dıyetıme hıc adapte olamadım ama bugun umarım bozmam dun aksam annem patates haslamıstı bırde kaygana yaptı ( yöresel) ooff yedım valla :kedi: bugun 2 kuru kayısı ve cok az su ıctım su ıcemıyorum ya mafoldumben

günaydı kızlar a.s.
nasılsınız bende kahvaltımı yaptım işte klasik ve şu andada keyif çayımı içiyorum :içelim:
hava çok sıcak insan durduğu yerde terliyor onun için yürüyüş egzersiz yapmak çok zor bakalım bugün kendimde o cesareti bulursam akşama yürüyüşe çıkacam
sempatikcim sen nasılsın artık boşverelim şu eşleri kafamıza takmıyalım artık biz kendimize bakalım sporumuzu diyetimizi yapalım bol bol su içelim genç ve dinç kalalım deilmi :enbuyukkk: hadi öpüyorum canım Şeniz

hadı uyanın ben daha kahvaltımı yapmadım planım söyle bırazdan domates ve salatalık yıcem saat 3 gıbı mercımek corbası ekmek yok saat 5 ten sonra da kıraz yerım ve bugunu kapatırım bır de temızlık yapacam cam falan sılecem bol bol kalorı yakarım :lepi: su an su evde yuruyus var ya onu ındırıyorum express serısı 4 mıl'ı ındırıyorum herkes cok eglencelı dıyo hadı bakalım onu bugun yapamam ama yarın bakarım zemuszemus

sadece birini indirince açılıyormuki
bende şu an indiriyorum yeni başladım ama hepsi indirilmeyince açılmıyormuş diyorlardı
cevaplarsan sevinirim indirip açtıktan sonra boşuna hepsini indirmeyim sonra

sadece birini indirince açılıyormuki
bende şu an indiriyorum yeni başladım ama hepsi indirilmeyince açılmıyormuş diyorlardı
cevaplarsan sevinirim indirip açtıktan sonra boşuna hepsini indirmeyim sonra

hepsını ındırmeden acılmıyor canım hepsını ındırdıkten sonra cıkar falan dıceksın kafamçokkarıştı

hepsını ındırmeden acılmıyor canım hepsını ındırdıkten sonra cıkar falan dıceksın kafamçokkarıştı

tamam canım saol demek doğruymuş ne yapalım bekliyeceğiz
daha önce iki defa hepsini indirdim ama görüntü açılmadı ses vardı
bakalım son kez deniyorum inşallah bu sefer olur

insallah bu sefer olur topraksuu ablam bende simdi walk at home yapcam.bambaskaben 4 mil birden agir gelir canim ben 2 millikle basla ben 2 millikle basladim ve daha sonra 4 milligi indircem

gunaydin kizlarr naislsiniz, bugun hepb burdasiniz ne guzel
bende az once kahvaltimi yaptim
ev toparlayip ,ise gitcem
bende indirmek isterdim ama evde yanliz olmadigim icin istedigim sekilde hareket yapamiyorum ,bu hafta sporda biraktim bos bos oturdum ,bi kicimi kaldiripta spor yapmadim ,topraksu ablam dedigin gibi cok sicak insanin cani istemiyo

inşallah prensesim bu sefer olur
sanada günaydın sempatiğim sizin oralar serindi ne oldu oralardamı yanmaya başladı

of valla sorma 2 gundur yaniyoruz
32 derece
bide buranin 30 derecesi turkiyenin 40 derecesi gibi oluyo ,turkiyede 40 derecede rahat gezilirkn burasi cehennem gibi olur ,yani turkiye derecesi 40 diyebiliriz
ama buraninki cok surmez, bikac gun yanar sonra hassadan bi yagmur felaket gelir, heryer simsek catar hatta dolu falan oluyo ,sonra biraz serinliyo
of cok yazdim :) :)
turkiye geneli hep sicak heralde dimi

nem olan yer dedigin gibi daha kotu oluyoda
sen nerdeydin ablam ya soyledinde ben unuttum
bide profilde yazmayinca mecbur sormak zorunda kaldim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…