Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

amannn sende korktugun seye bak kaydirigubbakcemile3,ne var be korkcak kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
canim kendini kasma okadarda korkulcak bisey degil sen dugunune adapte ol ,tabi ilk gun normal heyecan korku olabilir ama yinede fazla kasma kendini ozaman dha kotu olur

erkekelr oyle yasarmi ts catlasa 1 ay laelaelaelaelaehayat bu canim ne yapcaksin:jeyyar:

her ne kadar güzel çıkmasada size yeni fotolar atıcam bu arada o buz mavısı kot 33 beden ve ben aynı marka kotta 36 gıyıyordum ve bu kot erkek kardeşimin kotu içine giremezdim şimdi ise oluo hatta bacak kısımları bol bıle gelıyor.

Eklentiler

• $01-07-09 005.jpg
    $01-07-09 005.jpg
    95,2 KB · Görüntüleme: 20
amannn sende korktugun seye bak kaydirigubbakcemile3,ne var be korkcak kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
canim kendini kasma okadarda korkulcak bisey degil sen dugunune adapte ol ,tabi ilk gun normal heyecan korku olabilir ama yinede fazla kasma kendini ozaman dha kotu olur

erkekelr oyle yasarmi ts catlasa 1 ay laelaelaelaelaehayat bu canim ne yapcaksin:jeyyar:

gülmem geldi şimdi valla benimki 1 ay beklerse iyi 5 yıldır yazıkkk sabrediooo ama yinede anlayışlı olacağını biliyorum ve çokta kasmıyorum sadece hafıf bır korku tedırgınlık ama tabıkı buda gecer herkesın yaşadığı bırşey sonuçta.ama moralın için sağol tatlım

her ne kadar güzel çıkmasada size yeni fotolar atıcam bu arada o buz mavısı kot 33 beden ve ben aynı marka kotta 36 gıyıyordum ve bu kot erkek kardeşimin kotu içine giremezdim şimdi ise oluo hatta bacak kısımları bol bıle gelıyor.

evet kiz uzerinde bol duruyo biaraza ama tabi onceki halini cok nete bilmedigim icin cok kilo vermisin demiyorum ,ama cok kilo verdin biliyorum hehehe
guzel cikmisin burda tabi bide boy var ,allahim mutlulugunu daim etsin insallah

gülmem geldi şimdi valla benimki 1 ay beklerse iyi 5 yıldır yazıkkk sabrediooo ama yinede anlayışlı olacağını biliyorum ve çokta kasmıyorum sadece hafıf bır korku tedırgınlık ama tabıkı buda gecer herkesın yaşadığı bırşey sonuçta.ama moralın için sağol tatlım

yzik be baya beklemis iyi iste surda ne kaldi kavusuyo sanakaydirigubbakcemile3
e canim normal hepimiz o yollardan gectik icinde hem korku hem sevinc hem heyecan hepsi karisik olur, inan evelendikten sonra bizim gibi aman ne var korkacak dersin ,hic korkma herkes gecti bu yoldan de

evet kiz uzerinde bol duruyo biaraza ama tabi onceki halini cok nete bilmedigim icin cok kilo vermisin demiyorum ,ama cok kilo verdin biliyorum hehehe
guzel cikmisin burda tabi bide boy var ,allahim mutlulugunu daim etsin insallah

he du önceki halımıde atıcam sana tatlım başardım net atmayı şimdi bulayım atayım

sempatikçiğim senin için eskiden yeniye doğru sıraladım ama bakalım

Eklentiler

• $47.JPG
    $47.JPG
    29,2 KB · Görüntüleme: 23
  • $Resim 221.jpg
    $Resim 221.jpg
    75,3 KB · Görüntüleme: 24
  • $01-07-09 005.jpg
    $01-07-09 005.jpg
    60,1 KB · Görüntüleme: 21
ilk koydugun resimle son koydudugun arasinda gercekten baya bi fak var ozellikle bacaklarin gitmiis
normalde snein ustte fazla degilde altta daha fazla
ve bide normalde kemiklisin benim gibi ,cok incecik durmazsin
ama gercekten cok hos olmusun ,patronunda normal sasirmasi ,baya verdin cunku, bide insanin kendine guveni artiyo ,daha yuzu havada oluyo

ilk koydugun resimle son koydudugun arasinda gercekten baya bi fak var ozellikle bacaklarin gitmiis
normalde snein ustte fazla degilde altta daha fazla
ve bide normalde kemiklisin benim gibi ,cok incecik durmazsin
ama gercekten cok hos olmusun ,patronunda normal sasirmasi ,baya verdin cunku, bide insanin kendine guveni artiyo ,daha yuzu havada oluyo

aynen canım kemık yapım benım alt kısımda basende genış erisemde oradakı potluk kalıo o kadar bacak ındı meme bıle ındı :D zaten küçüktü :D o basen maşallah her fotoda ben burdayım dıyıverıyo adıbatasıca bıle .)) canım şimdilik iyi akşamlar çıkıcam ben yorgunum öpüyorum seni

gunaydin kizlar sempatimden sonra ben ikinciyim nihulik masallah canim baya kilo vermissin ayrica hic heyecen yapma arkadaslarin dedigi gibi ani yasa ben cok korktum hic birsey yasayamadim simdi durup dusunuyorum niye o kadar korkmusum diye hem gulum hem kiziyorum kendime herseyi akisina birak su yolunu bulurkaydirigubbakcemile3

bu arada kizlar 1 kilo verdim kaydirigubbakcemile2dun lapa gunumdu sporla beraber gitti 1 kilo allahim hadi devamida gelsin simdi 3 mile yuruyecem sonra gorusuruz

prensescim ne guzelya 1 kilomu verduin sadece dunku lapadan dolayimi
ya ben yukledim sizin sporu ,ama acamadim acilmiyo
yada bi program falanmi gerekki acilmasi icin

evet canim 1 kilo verdim lapadanmi spordanmi bilmiyorum ama cok mutluyum lapa sisligimi aldi spruda hic birakmiyorum bu yuruyus hosuma gitti hemde usenmiyorum yaparken cok zevkli valla bende bir sorun olmadi ordaki 2 linkin hepsini indirdinmi?eger indirdiysen rar dosyasindan cikar mediayla ac canim topraksuu ablamda yapamisti ama dun oda yapti ve cok sevdi.

Back