Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

topraksu ablam dogum gunun kutlu olsun dmek esin hatirlamadi, benimkide bildigi halde kesinlikle kutlu olsun dmez ne alir ne kutlar,bende ona yapmiyorum artik,ne guzel bak kizin kutlamis, bizde burdan kutluyoruz, iyiki dogdun iyiki varsin niye mutlu yillara, annemle yasitsin san anne diyebilirmiyim dermisimkaydirigubbakcemile3 ama ben seni abla olarak gordumya sanki seni cok gec gibi zannediyorum zaten kilondan oylesinde masallah
al buda benden sana dogum gunu hediyesi

prensescim sorma anam bende lapayla kilo vedim az sonra annemler geldi ne ydim ictim bilmiyorum kilom hala ayni
bende bu haft iki gun lapa yapmayi dusunuyorum ,bigun pirincle bigunde bulgurla yapacam bakalim ne kadr faydasini gorcem
resimler icin cok saol canim

masallh bugun iki kisinin dogum gununu kutluyoruz iyiki dogdun canim nice yillara insallah hep boyle
benimde kimse hatirlamaz, ayni senin gibi magzalar kutlar indirim kuponlari gonderirlerdi dogum gunu icinkaydirigubbakcemile3
ha bide kk ve diger uye oldugum yerlerde saolsun kutlar kocalardan hayir yok malesef

al buda benden sana hediye olsun canim

22-29 haziran arası zayıflama yarışmasınin sonuclari

sympathique............................57.................57...................kilo verememis:çok üzgünüm:

moonserose0………..................56................55.6................400 gr vermis:teytey:

princess of rain…………….….....69................69....................kilo verememis:çok üzgünüm:

dilek1.......................................72.4..............71.8................600 gr vermis:teytey:

topraksu....................................60.5.............59.5.................1 kilo vermis:sm_cool::dance:

akrep33.....................................68.5..............66.7.................1.8 kilo vermis:hooray::sm_cool::dance:

bambaskaben............................57.4...............56.8................600 gr vermis:teytey:

kilo veren arkadaslar tekrik ederim ,masallah bu hafta guzel kilo verdiniza.s.

Son düzenleme:

smpatik saolasın canım mesajlar geliyor bakalım düşünenler saolsun

ALLAH huzurlu ve mutlu ömür versin dilekciğim.55,6 kg olmuşum sempatikciğim 400 gr gitmiş

doğum gününüz kutlu olsun yeni yaşınız yeni güzellikler doğursun

merhaba kıslar
dilekcim yeni yaşın kutlu olsun sağlıklı ve sevdiklerinde bir ömür boyu mutlu ol opuyorumnanaktan
sempatikcim pasta için çok teşekkür ederim saol canım opuyorumnanaktan
kutlayan herkese çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan

veeeeeeeeeee kilo veren vermeyen herkesi kutluyorum vermeyenlerde haftaya verirler inşallah

ay bisi degil ablam ,yiyemesende resimden doymus oldun
bende senin bugun hindistan cevizli kurabiyeyi yaptim cok guzel kitir kitir oldu, yarisini kakaolu yarinda normal yaptim ,bi ondan bi ondan yedim tamma baska yiyemedim
artik yarin saah kursa goturrum biraz,kalanda dolaba falan koyari ,bizim ev fazla tatli sevmez

29 haziran 6 temmuz arası zayıflama yarışmasında olanlar

sympathique.............................57

moonserose0………..................55.6

princess of rain…………….….....69

dilek1.......................................71.8

topraksu....................................59.5

akrep33.....................................66.7

bambaskaben............................56.8

merhaba kızlar bugun gıremedım fazla valla söyle sıkı bır dıyete baslamaya karar verdım bugun desteklerınızı beklıyorum yarın mezura alacam ölcecem her yerımı delikafadulden spor elımden geldıgınce yapacam yılmak yok :lepi:

günaydın hatunlar,nasılsınız? heeehhh işde böyle bambaşkabenciğim,senin bizin desteğimizden çok kendi motivasyonuna ihtiyacın vardı,onuda kazandığına göre kim tutar seni beee , çok yakında 48 lik çıtır olacaksın eminim :))

gunaydin kizlar nasilsiniz bende iyim tam gaz gidiyorum bu hafta bakalim kilo verecemmi offf

sabah yediklerim

2 ince dilim ve kucuk ekmek
1 domtis
1 cup cay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…