- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #7.601
dogum gunun kutlu olsun dilek
günaydın hanımlar
sempatikcim sanada annenede maşallah canım süper görünüyosunuz
misafirimin olmadığı güne denk gelmezse lapa diyetini bende yaparım haftada bir hiç fena deil zorda deil
moonserosecim tekrar geçmiş olsun canım adaçayı ıhlamur falan içseydin iyi gelirdi
kızlar aslında bugün moralim çok bozuk senağlama dun doğum günümdü ve sadece küçük kızım hatırladı akşama kadar belki 50 defa sarılıp kutladı
ama ne eşim ne büyük kızım nede oğlum hatırlamadılar
bende gece saat 12,01 de hani gün dönüyorya işte o zaman eşime doğumgünün kutlu olsun dedim kalkıp hemen yattım tabii birazda senağlamasenağlama
hemen çocuklara bağırmaya başladı neden hatırlatmadınız diye neyse şu anda küsüm çok kırıldım çocuklar neysede onlar sonuçta genç ya eşim :çok üzgünüm:
bu arada yaşım 43 bitti
gunaydin kizlar lapa diyetiyle birazcik kilo vermistim ama benim su bogazim var ya of of illallah getirtti bana hafta sonu iki gun arladaslarla gezmedigimiz yer kalmadi piknikti cilke tarlalariydi eeeeee tabi neler yedik neler sayamiyorum utancimdan cilek tarlalarindan cilek topladik mis gibi recel yaptim simdi kilom ayni azalma yok olsada 69 dan devam bu hafta yine lapa yapicam uygun bir gunumde cuma gunu yapmicam bu sefer
topraksuu ablam uzulme canim bazen erkekler boyle yapiyor iste sonrada sucu baskalarinda ararlar kendi sucunu kapatmak icin ama emin ol gonlunu alicaktir esin demedi deme ayrica yeni yasin kutlu olsun rabbim hayirli saglikli omur versin cumlemize
sempatim annenide gonderdin he hadi gecmis olsun kac gun kaldilar ayrica resilerde cok guzelsiniz ana kiz masallah
KIZLAAAR BUGÜN BENİM DOĞUMGÜNÜM alkisalkisalkis benimkinide henüz alışveriş yaptığım mağzalar hatırladı msj gönderdi bakalım daha erken topraksu ablacım seninde geçmiş doğumgünün kutlu olsun
masallh bugun iki kisinin dogum gununu kutluyoruz iyiki dogdun canim nice yillara insallah hep boyle
benimde kimse hatirlamaz, ayni senin gibi magzalar kutlar indirim kuponlari gonderirlerdi dogum gunu icinkaydirigubbakcemile3
ha bide kk ve diger uye oldugum yerlerde saolsun kutlar kocalardan hayir yok malesef
al buda benden sana hediye olsun canim
KIZLAAAR BUGÜN BENİM DOĞUMGÜNÜM alkisalkisalkis benimkinide henüz alışveriş yaptığım mağzalar hatırladı msj gönderdi bakalım daha erken topraksu ablacım seninde geçmiş doğumgünün kutlu olsun
[ı][color="ındigo"]kızlaaar bugün benim doğumgünüm alkisalkisalkis benimkinide henüz alışveriş yaptığım mağzalar hatırladı msj gönderdi bakalım daha erken topraksu ablacım seninde geçmiş doğumgünün kutlu olsun[/color][/ı]
merhaba kıslar
dilekcim yeni yaşın kutlu olsun sağlıklı ve sevdiklerinde bir ömür boyu mutlu ol opuyorumnanaktan
sempatikcim pasta için çok teşekkür ederim saol canım opuyorumnanaktan
kutlayan herkese çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan
veeeeeeeeeee kilo veren vermeyen herkesi kutluyorum vermeyenlerde haftaya verirler inşallah
günaydın hatunlar,nasılsınız? heeehhh işde böyle bambaşkabenciğim,senin bizin desteğimizden çok kendi motivasyonuna ihtiyacın vardı,onuda kazandığına göre kim tutar seni beee , çok yakında 48 lik çıtır olacaksın eminim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?