- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #56.621
canım gonlunden ne gecerse onu bul ama
ben sana ne sorcam ya dr la tam olarak ne konustun ılacı bırakmak dısında folık asıt falan ver dı mı bende bırakayım yavaş yavaş
tamam canım bende o zaman bırakayım senın gıbı 22 sınde adet olcam ondan sonra ıcmın esım korunsun 1 2 aycanım ben doktora gittim ve dedimki
adetim çok azaldı neredeyse 1-2 gün sürüyor ve çok az geliyor bikaç aydır bu böyle
erken menopozdan endişelendim dedim
o da bana menopoz olamaz dedi
doğum kontrol hapını bırak düzene girer spiral kullanabilirsin dedi
ben 6 ay kadar sora bebek düşünüyoruz diyince
ozaman spiralda takma madem bebek düşünüyosun dedi
başka hiçbi ilaç vermedi
muayene etti herşey temiz dedi o kadar
tamam canım bende o zaman bırakayım senın gıbı 22 sınde adet olcam ondan sonra ıcmın esım korunsun 1 2 ay
bence sen doktora git
doktorunla görüş herşey yolunda mı bi muayene etsin
sanada tavsıye edrım ıyı bı dr
beraber gıderıs oraya
pazartesı baslıorz
Mrb kizlar Yeni konu açılmış herkes oraya gitmis heraldeartik kimse görmez ama ben dun toplamda 1057 kalori almisim , aksam bur tabak kuru fasulye cok az salata ve ara olarak 2 butuk sekersiz cay ictim. Bu sabah ise 2dilim kepek ekmek , 2 dilim peynir , 1 haslanmis yumurta, 1 buyuk bardak sekersiz cay ara olarak sür tozu ile neskafe. Birde benim tartım beni bir kilo eksik gösteriyormuş , dun doktora gittim orda 69 ciktim pek fena moralim bozuldu
Tamam canim istedigim topikte yaz s'en biliyosun ben sohbete katilamiyorum gunde bir iki kez ancak giriyorum, bende zaman bulursam yazarim
Bilgisayar biraz zor tamirine 200 Euro demisler esimde ben yaptırmam diyor yeni alsa.500 Euro onuda almaz artik baya bı bilgisayarsuz kalirim, o degilde Simay'in dogdugundan beri okadar resimleri vardi o gitti ona yanıyorumyada parasını ben kendim verip yaptircam, yani yine uzun zaman bilgisayarsizim, diger tarafa gelenek isterim ama aktif olmadigindan pek giremem diye gelmİyorum, degilse kendim iyi guzel devam ediyorum, dun 67 kıloydum, tabi bilgisayar olunca yeni konu acma fikri cok guzel nasil olsa senle benim kilo derdimiz bitmez :)
Bu kiloyu verelim 2. Cocuk baslicak onun kilosu onlar büyürken aman biraz fazla kacirdim sukadar kilo aldim, belki 3. Cocuk :) onun kilosu, sinrasinda yas aldi basını gidiyor bakmışin 40 a yaklasmisin yada olmuşun, aman benim dikkat etmem lazim bundan sonra kiloda vermek zor olur , iste oyle boyle hep burdayiz onumuz baya uzun , anlatırken bile ılerde daha ne cok diyetler yapacakmisiz onu farkettim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?