- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #56.641
hadiyin kizlar hareketlendirelim topigimizi yarismalar yapalim eskisi gibi hepbirlikte hirsla azimle zayiflayalim....[/Qe
,
evet ya kızlar bıraz hareket ben kendı başıma bırşeyler yapmaya calışıyorum ama yanıma arkadaş ıstıyorum burası yada başka bır topık farketmez bır bırımıze destek olalım mehay sende ben gıbı duşunuyorsun kurallar belırlıyelım bırşeyler yapalım verelım şu kiloları yaw çook uzun benım yolum arkadaşsız cıkılmaz=)))))
hadiyin kizlar hareketlendirelim topigimizi yarismalar yapalim eskisi gibi hepbirlikte hirsla azimle zayiflayalim....[/Qe
,
evet ya kızlar bıraz hareket ben kendı başıma bırşeyler yapmaya calışıyorum ama yanıma arkadaş ıstıyorum burası yada başka bır topık farketmez bır bırımıze destek olalım mehay sende ben gıbı duşunuyorsun kurallar belırlıyelım bırşeyler yapalım verelım şu kiloları yaw çook uzun benım yolum arkadaşsız cıkılmaz=)))))
meraba kızlar bende yeni katıldım aranıza boyum 167 kilom 81.4baktım olmuyo böle gittikçe şişiyorum diyete grdim bende bugün 3.günüm 3 gündür aklımı çelmeye çalışan herkese direndim umarım böle devam edebilirim:44:
kizlar ben aksam 18.00 dan sonra yemeyerek ve kalori hesabi yaparak zayiflamaya calisiyorum ya siz??
Kızlarrrr
NEW FX15 kullananlar diye bir form açtım..
Ben bugün kullanmaya başladım. Bendeki gelişmeleri an an yazacağım.
İlgilenenler gelsin lütfen..
kizlar ben aksam 18.00 dan sonra yemeyerek ve kalori hesabi yaparak zayiflamaya calisiyorum ya siz??
canım ben diyette yapıyorum çok düzenli olmuyo ama elimden geldiğinceiştegenelde 2 öğn yemeye vakit buluyorum onlarıda protein ağrlıklı secmeye çalışıyorum spor yapmıyorumhiç ama günlerim yorucu geciyo baya 81.4le basladım ben diyete 25gün falan oldu 76.8im şuan sporada baslasam süper olcak
kızlar ben 83ten 64e indim hedefim 50. boyum 155. motivasyonum iyi her gün spor yapıyorum ama bazen mesela stresli oldugumda makarna fazla kaçırabiliyorum. neyseki tatlıya düşkünlüğüm yok. ögrenciyim. yardım +motivasyon
canım aynı durumdayız,, 83 ten 64e ne kadar sürede ve nasıl indin anlatabilir misin
arkadaşlar size bişey sormak istiyorum cumartesi 56.300 iken bugün tartıya çıktığımda 58.400 olmuşum bu nasıl oldu anlayamadım bana bu konuda yardımcı olabilecek biri varmı
arkadaşlar size bişey sormak istiyorum cumartesi 56.300 iken bugün tartıya çıktığımda 58.400 olmuşum bu nasıl oldu anlayamadım bana bu konuda yardımcı olabilecek biri varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?