• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

hadiyin kizlar hareketlendirelim topigimizi yarismalar yapalim eskisi gibi hepbirlikte hirsla azimle zayiflayalim....[/Qe
,

evet ya kızlar bıraz hareket ben kendı başıma bırşeyler yapmaya calışıyorum ama yanıma arkadaş ıstıyorum burası yada başka bır topık farketmez bır bırımıze destek olalım mehay sende ben gıbı duşunuyorsun kurallar belırlıyelım bırşeyler yapalım verelım şu kiloları yaw çook uzun benım yolum arkadaşsız cıkılmaz=)))))

meraba kızlar bende yeni katıldım aranıza boyum 167 kilom 81.4 :14: baktım olmuyo böle gittikçe şişiyorum diyete grdim bende bugün 3.günüm 3 gündür aklımı çelmeye çalışan herkese direndim:1: umarım böle devam edebilirim:44:

hadiyin kizlar hareketlendirelim topigimizi yarismalar yapalim eskisi gibi hepbirlikte hirsla azimle zayiflayalim....[/Qe
,

evet ya kızlar bıraz hareket ben kendı başıma bırşeyler yapmaya calışıyorum ama yanıma arkadaş ıstıyorum burası yada başka bır topık farketmez bır bırımıze destek olalım mehay sende ben gıbı duşunuyorsun kurallar belırlıyelım bırşeyler yapalım verelım şu kiloları yaw çook uzun benım yolum arkadaşsız cıkılmaz=)))))

meraba kızlar bende yeni katıldım aranıza boyum 167 kilom 81.4 :14: baktım olmuyo böle gittikçe şişiyorum diyete grdim bende bugün 3.günüm 3 gündür aklımı çelmeye çalışan herkese direndim:1: umarım böle devam edebilirim:44:

kizlar ben aksam 18.00 dan sonra yemeyerek ve kalori hesabi yaparak zayiflamaya calisiyorum ya siz??

kizlar ben aksam 18.00 dan sonra yemeyerek ve kalori hesabi yaparak zayiflamaya calisiyorum ya siz??

canım ben diyette yapıyorum çok düzenli olmuyo ama elimden geldiğinceişte :34: genelde 2 öğn yemeye vakit buluyorum onlarıda protein ağrlıklı secmeye çalışıyorum spor yapmıyorumhiç ama günlerim yorucu geciyo baya 81.4le basladım ben diyete 25gün falan oldu 76.8im şuan sporada baslasam süper olcak:1:

boyum 1.58 ve 79 kiloyum bebek istiyorum ama bu kiloya bide hamilelik eklenirse Allah ım hipotiroit hastasıyım kolayda veremiyorum eşimde pek memnun değil bu durumdan çok mutsuzum :(

kızlar ben 83ten 64e indim hedefim 50. boyum 155. motivasyonum iyi her gün spor yapıyorum ama bazen mesela stresli oldugumda makarna fazla kaçırabiliyorum. neyseki tatlıya düşkünlüğüm yok. ögrenciyim. yardım +motivasyon

kızlar, uzun zamandır forumu takip ediyorum, fakat üyeliğim yeni.. soluğu bu konuda aldım diyebilirim. benim de boyum 1.55 ve acilen ama a-ci-len zayıflamam gerek, 63 kiloyum:(
nasıl yapacağım ne yapacağım bilemiyorum,, kendime büyük hedefler koymak yerine 3 er 5 er kiloluk hedefler koyup öylece 45-50 lere kadar inmek istiyorum, bi süredir uğraşıyorum birkaç kilo verdim diyebilirim ama hak vereceksiniz ki yeterli değil:/
kilo verebilmeyi başarmış olanlar, ama bunu sıkıcı listelerle değil de yaşam tarzını değiştirerek yapmış olanlarınızın desteğine ve motivasyonuna ihtiyacım var :(

kızlar ben 83ten 64e indim hedefim 50. boyum 155. motivasyonum iyi her gün spor yapıyorum ama bazen mesela stresli oldugumda makarna fazla kaçırabiliyorum. neyseki tatlıya düşkünlüğüm yok. ögrenciyim. yardım +motivasyon

canım aynı durumdayız,, 83 ten 64e ne kadar sürede ve nasıl indin anlatabilir misin

merhaba bende yarın spor salonuna başlıyorum 85 kiloyum 1.75 boyum var bende bebek istiyorum ve acilen zayıflamam lazım yardımlarınızı gelişmelerimide paylaşırım

2011 1 hazirandan 2011 15 agustosa kadar 81den 74e indim canım. diyetisyenimin verdigi diyet artı sporla. ama cok fazla sıkmadım kendimi baskılamadım. yaz tatiliydi biraz kacırdıgımda oldu. sonra 74ten 68e 1 eylülden 20 kasım arası indim. sona baya rahat takıldım daha çok sabitlemek için ugrastım yani acıkcası çok kasmadım. sonra 1 haziran 2012den 20 temmuza kadarda yaptıgım diyetle 64 indim. ama baya rahat takıldım yani çok fazlada uğraşmadım.. hatta geçtigmiz aylarda inanılmaz oburluk yaptım ama yinede bişi olmadı çok şükür galiba bu kilo benim sabitlenme kilom çünkü şu anda altına inmek için ugrasıyorum ama biraz zorluyo açıkçası canım sıkkın. eger baska sorun varsa mesaj at canım burdan her dakika görmüyorum yazılanları ama mesajlarıma bakıyorum. birbirimizi motive edebiliriz

canım aynı durumdayız,, 83 ten 64e ne kadar sürede ve nasıl indin anlatabilir misin

arkadaşlar size bişey sormak istiyorum cumartesi 56.300 iken bugün tartıya çıktığımda 58.400 olmuşum bu nasıl oldu anlayamadım bana bu konuda yardımcı olabilecek biri varmı

arkadaşlar ben kilolu değilim hatta zayıfım ama bulduğum bir yöntemle bundan 2 sene önce eşime 1 ayda 4-5 kilo verdirdim.Sadece 1 tür yemek ve salata veya yoğurt koydum önüne ve bol bol yürüttüm özellikle de sevmediği yemekleri pişirdim eti ve tavuğuda haşlama ya da ızgara olarak verdim çok güzelkilo verdi.gerçi şimdi yine kayınvalde ve görümce unsurundan dolayı kilosu tavan yaptı

arkadaşlar size bişey sormak istiyorum cumartesi 56.300 iken bugün tartıya çıktığımda 58.400 olmuşum bu nasıl oldu anlayamadım bana bu konuda yardımcı olabilecek biri varmı

arkadaşım bende de oluyor o biz tartıyı yeni aldık bozuk değil yani. benim bağırsaklarım çok tembel afedersiniz ama haftada 1 gidiyorum tuvalete sende böyle bişey varsa ondan olabilir

Back