• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

didemss_23 tarifini deneyeceğim.canım patates çektiği zaman fırınlıyorum bende.patatesleri kesip baharatlarla karıştırıyorum iiyice.sonra yağlı kağıdın üzerine koyuyorum.yallah fırına.yanına yoğurt koyup yiyorum :56::56:

benim uydurma tarifim ama güzel oluyo tavsiye ederim
patatesler kararmıyo mu fırınlayınca ben bi kez denedim de öyle yiyemedim çok karardılar

Aksamki yediklerim 1 kepçe eriste corbasi, 2 tane kucuk biber dolması , kırmızı lahana salatası, bikac tursu ve ara olarak sekersiz cay, tam gunu boyle bitirmisken gorumcem kurabiye getirdi un ve Hindistan cevizli kurabiye, hemde siacaktı gözüm dondü 2 tane yedim :(

Bu sabah pek bişey yemedim.Saat 9da kahvaltı yaptım.Hiç ekmek yemedim.Közlenmiş biber yiyorum yanınada salatalık domates falan.2 tane sultani büskivi yedim Ha bi tanede zeytin yedim :):) Muhtemelen bi kaç saat sonra acıkırım.Bi elma yerim artık.Sabahları erken kalkıyorum ama yemek yiyesim pek gelmiyo.İki gündür saat 18:00 den sonra bişey yemiyorum.Dün kendime 38 beden bi pantolon aldım.Basenlerimi eritmem lazımmmm.Acı yok Rocky acı yoook :20::20:

Aksamki yediklerim 1 kepçe eriste corbasi, 2 tane kucuk biber dolması , kırmızı lahana salatası, bikac tursu ve ara olarak sekersiz cay, tam gunu boyle bitirmisken gorumcem kurabiye getirdi un ve Hindistan cevizli kurabiye, hemde siacaktı gözüm dondü 2 tane yedim :(

Hep böyle oluyo ya.Bizim komşuda patatesli börek getirmişti.Bayağıda yağlıydı.Bi dilim yedim bende.Dünkü hatalarımızı bugün telafi edelim.:34:

selam kizlar nasilsiniz? nasil gidiyor diyetler???ben 2 gun buraya girmedim , kimse yoktu ugramak bile istemedim kendim yazip kendim okuyorum çunku bazen SIKILIYORUM...bu 2 gun girmeme verdigim 1 kiloyu almama neden oldu iste buranin onemi!!!motivasyon , istek hiçbisey kalmiyor topikten ayrilinca...2000 lere çikmis aldigim kaloriler, yedigim abur cuburlarin da hatti hesabi yok :50:yalniz birakiyorsunuz beni:19: SIKINTIDAN abur cuburara saldirdim hep sizin yuzunuzden:63:
bundan sonra boslamayalim burayi kizlar bakin herkes salmis diyetleri 2 gundur...nerde birlik beraberlik orda basari bunu unutmayalim...:74::65:

merhaba mehay
bende arada giriyorum ama kimsenin buraya ugradıgı yok oyüzden bende boşladım
aynı dediğin gibi diyeti bozdum bende, bu aralar badana boya temizlik işlerine daldık oyüzden diyette spor da yalan oldu şimdilik
pazartesi günü tekrar sıkıyönetime giricem ama
kendime günlük açmayı düşünüyorum canım pazartesi sende bana katıl
kendimize sağlam bir ekip kurup sağlam bir motivasyonla diyete başlayalım

merhaba mehay
bende arada giriyorum ama kimsenin buraya ugradıgı yok oyüzden bende boşladım
aynı dediğin gibi diyeti bozdum bende, bu aralar badana boya temizlik işlerine daldık oyüzden diyette spor da yalan oldu şimdilik
pazartesi günü tekrar sıkıyönetime giricem ama
kendime günlük açmayı düşünüyorum canım pazartesi sende bana katıl
kendimize sağlam bir ekip kurup sağlam bir motivasyonla diyete başlayalım
evet yaa ne bu boyle ? eskiden burayi çok severdim çok kalabaliklik herkes hergun girerdi ve giren çikamazdi, o kadar hos sohbet paylasimdi yani dusun...ama simdi nerdeeee:31:millete girinde bir selam verin bari diye yalvariyoruz...:19:valla bende baska topiklere kaymayi dusunuyordum bu yuzden ..sen gunluk aç ben varim senle canim...madem kimse yok bizde birlikte zayiflariz o zaman:7:

evet yaa ne bu boyle ? eskiden burayi çok severdim çok kalabaliklik herkes hergun girerdi ve giren çikamazdi, o kadar hos sohbet paylasimdi yani dusun...ama simdi nerdeeee:31:millete girinde bir selam verin bari diye yalvariyoruz...:19:valla bende baska topiklere kaymayi dusunuyordum bu yuzden ..sen gunluk aç ben varim senle canim...madem kimse yok bizde birlikte zayiflariz o zaman:7:

tamam başka bir arkadaşım daha var o da katılacak gruba
kendimize sağlam bir ekip kuralım ve beraber zayıflayalım

Selam kizlar bugun gec kaldim benim kiz dogru durust uyumadi , birazdanda hazirlanip gidecez randovumuz var, bugun yediklerimi yazayım ben. Sabah 2 dilim kepek ekmek , 1 kucuk dilim sucuk, bikac çatal peynir, yine bikac çatal patates kızartması , kucuk kase yogurt,sekersiz cay. Öğle dunden kalan 2 kucuk dolma yaninda bir tabak buharda haslanmis beyaz lahana ve karnibahar, üzeri biraz zeytin yağ döktüm. Ara olarak daha içmedim ama birazdan sut tozu ile neskafe icecem. Telefonuma kalorimetre yukledim onla bu yediklerimi hesapladim 650 kalori cikti, kaçamak olmadan gunu kapatırım insallah. Az once gözümün onunde pogaca vardi yemedim tadını biliyorum diye :)) Kizlar bir pogacanin kalorisi kac mis bana soylermisiniz , onu ekleyim programa

Back