- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #56.581
Merhaba hanımlar :)
Mehay kusura bakma canım ama benim internet çalışmıyor. Yamulduğundan beri bir hoş. Bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Perşembe günü öğlende bir gitti daha bugün şu saatte çalıştı yani( Yoksa ben kilo bildirimlerimi hep düzenli yaparım ama oldu bi aksilik, yenisini de alacak param yok malesef : (
Böyle çalıştıkça girebiliyorum. Sana da zahmet veriyorum biliyorum.
Benim geçen hafta 101 di, bu hafta tam 100. Sadece 1 kilo vermişim. Sporu yapmadım nasıl da hemen az gitti. Bu hafta salmamam lazım kendimi..
Merhaba!
Ben 20 yaşındayım.Kilom 59 boyum da 1.59.Şöyle bi 52 kilo olsam hiç fena olmazdı ama kendimi gaza getiremiyorum bi türlü.Ne zaman diyet yapayım desem akşama birisi elinde baklava börekle geliyo ya :) Ha bugün ha yarın diyet yapıcam dediğim günleri (gün değil ay) toplasam ohooo o süre zarfında şimdiye çoktan vermiştim istediğim kiloları yahu.Herşey kafada başlıyo aslında.
Ama yooooook bugün farklı.An itibariyle bişeyler yapmalıyım.Okul açıldığında arkadaşlarım beni zayıflamış görmeli."Aaa sen ne kadr zayıflmışsın öyle" demeleri lazım.O sihirli sözcükleri duymaya ihtiyacım vaaar!!!
slm kızlar deneyimlerimizi paylaşıp şu kilo derdindsen birbirimizi kurtarabiliriz bence.. ben spor yaptım bir ay mesela düzenli diyet 4 kilo vermiştim ramazan girdi bıraktımşunu söyleyebilirim yürüyüş sadece bacaklarda işe yarıyo göbek bölgemden şikayetçiydim orada hiç bir etkisini göremedim mesela sanırım egzersiz de şart bunun için bayaa yemek tarifi buldum kendimce zamanla onları da paylaşmaya çalışacağım sizinle umarım faydalı olurum
oncelikle hos geldiniz aramiza kizlarinsallah el birligiyle birbirimize destek olarak zayiflayacagiz burda...birkaç sene once ne kilolar vermistik bazi arkadaslarla bu topikte...ben yine basarabileceimize inaniyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?