- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #56.461
oyle olucak zaten canimoğlun okula başlayınca yapmaya başlarsın sen de:))
selam canim hosgeldin...Hiiiii
Günaydın kizlar nasilsiniz bakiyirumda hepiniz cok guzel gidiyosunuz , yarin bildirim gunu bakalim kim birinci olcak ben dun hic gelemedim ama dunku yediklerimi yazayım sabah :domatesi ve biberi sosis kavurma,bir tane hazir lavas, azcik peynir, bikac zeytin ve domates salatalık , cay Ogle:koca bı tabak buharda haslanmis lahana,brokoli ve karnibahar, bikac dilim salatalık turşu ,birazcikya cacik , bir dilim ekmek , aksam bir tabak kıymalı soganla mantar kavurma , salata aralarda hep su aksam cay heralde bukadardi unutmadiysam :)
selam arkadaslar benimde bu sabahtan bu saate kadar yediklerim boyle:
1] Kurabiye 20 GRAM 87.4
[2] Şeker (küp) 2 ADET 39
[3] Çay 1 ADET 5
[4] yumurta 1 adet 80
[5] Marul (Kıvırcık) 1 yaprak 2
[6] Çilek reçeli 20 GRAM 57
[7] Beyaz Peynir 50 GRAM 125
[8] siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
[9] Tam Buğday Unlu Galeta 2 ADET 70
[10] Ekmek 1 dilim 65
Toplam : 570.4 kal.
canımmm çok güzel kahvaltı yapmışssın herşeyden var ne güzel:))
merhaba kıslar nasılsınız
kaç gündür giremedim şimdi geçmişi okuyup neler yaptığınızı öğrenecem
sempatik son sayfadan anladığım kadarıyla sen karatay yapmıyorsun galiba
canım kiloyu verde sağlıklı şekilde hangisini uygularsan uygula kolay gelsin
oyle olucak zaten canim
selam canim hosgeldin...
canim bugun bildirim gunu degil bugun yarisma basliyor yani herkes bugun bildirecek ilk kilosunu gecen hafta liste yapmadim cunku arkadaslar pazartesi degil cuma baslamami istedi yarismaya.....ben hesaplarim simdi hemen senin dun aldigin kaloriyi...
arkadaslar bugun cuma ve yarisma bugun basliyor ama hala kimse kilo bildirimi yapmamis bu nedenle listeyi hazirlayamiyorum bu haftada sanirim....oglene kadar bildirin listeyi hazirlayacagim demistim çok isim vardi halada var gittim geldim listeyi hazirlamak için girdim ama kimse kilosunu yazmamis....:26::26:
arkadaslar bugun cuma ve yarisma bugun basliyor ama hala kimse kilo bildirimi yapmamis bu nedenle listeyi hazirlayamiyorum bu haftada sanirim....oglene kadar bildirin listeyi hazirlayacagim demistim çok isim vardi halada var gittim geldim listeyi hazirlamak için girdim ama kimse kilosunu yazmamis....:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?