Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

benimki diyet yapmıyo sağolsun diyetimi bozmak için elinden geleni yapıyo (
ben diyete başlayalı pilav ve makarna yapmıyorum, ve yemeklerin yanına ayran yapıyorum genelde ayran şişirdiğinden o da ekmeği az yemeye başladı, otomatikman o da kilo verdi, kıştan bu yana ikimizde kilo verdik
Ah şu 60 ı bi görsem (

Son düzenleme:
Merhaba kızlar ...

Bebeğim bilgisayarımın üzerine oturdu ve yan tarafında takılı olan modem kıvrılarak soket kısmından yamuldu. Allah tan tamamen kırılmadı da biraz tamir oldu. Şimdi geldi hemen taktım çalıştı. Yamuk duruyor havaya doğru ama en azından nete giriyor O yüzden yazamadım 3 gündür..

Neyse bende bu sabah tartıldım. 101 kilo ile başladım, inşallah haftaya cuma 2 rakamlı bir şey görmeyi başarırım sizlerle. 99 bile razıyım, yeter ki 2 rakam olsun

görürsün canım sen yeter ki iste
bebeğin ne kadarlık??
vaktin varsa yürüyüş yap, hareketli ol, merdiven in çık, canın bişeyi çok isterse (kalorisi bol olan) 1 tabak değilde yarım tabak ye
ne kadar yediklerimize dikkat edersek edelim hareket çok önemli

Dediklerini yapmaya çalışıcam canım, yarın bir spor merkezi ile görüşmeye gitmeyi planlıyordum.

15 aylık bir kızım var, yaşını yeni geçti :)

selammm:)

[1]Yürümek (Asfalt) 150 dak 780
[2]Yürümek (Hafif Eğim - yokuş) 60 dak 319.8
[3]Pınar Light Yoğurt 150 GRAM 74.55
[4]Urfa Kebap 1 PORSİYON 897
[5]Beyaz Light Peynir 1 PORS.(25 GR) 50
[6]Kızarmış Ekmek 35 GRAM 81.655
[7]Yumurta (haşlanmış) 120 GRAM 189.6
[8]Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[9]Domates 1 ADET 14
Toplam : 218.005 kal.

birdeb seftalim var 60 kalori bide sodam var 100 kalori benim bugünlük bu kadar herkese ii geceler:))

İyi akşamlar. Bugün sabah tartıldım 1 kilo eksik çıktım yani şu an 54 kiloyum. Öğleden sonra da regl oldum spora da gidemedim o yüzden. Artık yarın telafi ederim bir şekilde. Bugün yediklerim:

[1] Coca Cola Zero 1 KUTU 0.66
[2] Armut 1 ADET 70
[3] Yoğurt (tam yağlı) 150 GRAM 102
[4] Uno Tost Ekmeği 2 DİLİM) 116
[5] Zeytinyağlı Barbunya 1.5 PORSİYON 492
[6] sek tam yağlı süt 1.5 100 ml 86.1
[7] Nesfit Çikolatalı (sütsüz) 50 GRAM 58
Toplam : 924.76 kal.

Dediklerini yapmaya çalışıcam canım, yarın bir spor merkezi ile görüşmeye gitmeyi planlıyordum.

15 aylık bir kızım var, yaşını yeni geçti :)

kizlar kilo bildiriminin cuma sabahi oldugunu soylemistim hatirlarsaniz ...
elifangel senin çocugun bilgisayarini bozmus mecburiyetten girememissin anliyorum seni....ama bundan sonra mutlaka her hafta cuma saat en gec 13.00 a kadar bildir mutlaka kilonu cunku liste yapildi....
theraven arkadasim madem dun sabah tartildin neden hemen yazmadin kilonu ?ben burda her gun farkli kisileri ekleyememki listeye...belki gormemissindir yazimi tekrarlayayim senin için bir kez daha kilo bildirimleri cuma sabahi yapilacak en geç 13.00 ve bu saatten sonrakileri kabul etmiyecegim bundan sonra daha disiplinli olun lutfen...

Meraba arkadaslar sizlere daha önce söyledigim seyi görmeyen arkadaslar için son kez burdan tekrarlamak istiyorum...
Biliyorsunuzki listeyi ben yapiyorum ve bir gün ve saat araliklari belirledim kilo bildirimleriniz için...çünkü daha öncede söyledim küçük bir bebegim var ve onla ilgilenmem lazim ,forumda fazla vaktim olmayabilir liste için...o yüzden lütfen kilo bildirimini size önerdigim gun ve saatlerde yapin, herkesin bildirimini farkli farkli sayfalarda, gunlerde ve saatlerde arayamam....madem bir yola baskoyduk birlikte ben size yardimci olmak , sizleri diyetlerinize daha çok motive edebilmek için çabaliyorsam sizde bana yardimci olun , çok zor degil sizden istedigim....

Liste konusunda çok hassasim , kafasina gore hareket eden olunca sinirleniyorum , kimseyi kirmakta istemiyorum...o yuzden herkes uzerine duseni yerine getirsin lutfen...
Kosullara uymayanlari birdaha listeye almayacagimida bildireyim burdan, veya geç bildiren o haftaki yarismaya katilamayacak malesef....sonradan kirilmaca darilmaca olmasin ....

Son düzenleme:

31 agustos 7 eylul zayiflama yarismasinda bulunanlarin listesi

mehay.........................64.5
minyatur......................63.5
sympathique................68
mnskc..........................62.6
hersey-mumkun............65.7
elifangel......................101
theraven.....................54

Listemiz hayirli ugurlu olsun, herkese basarilar diliyorum arkadaslar.....

Son düzenleme:
bugun bu saate kadar tukettiklerim biraz fazla oldu evet arkadas vardi kahvaltida konusurken çok yemisim sanirim... :))

[1] Şeker (küp) 2 ADET 39
[2] Kahve 1 ADET 4
[3] Ekmek 1 DİLİM 65
[4] Doygun Tam Çavdar Ekmeği 1 DİLİM 60
[5] siyah zeytin 3 adet (3gr) 24
[6] nutella 0.1 100 gr 53
[7] Şeker (küp) 4 ADET 78
[8] Çay 2 ADET 10
[9] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[10] Ayçiçek Yağı 1 YEMEK KAŞIĞI 84
[11] yumurta 1 adet 80

Toplam : 547 kal.

kizlar kalori sepetinde normalde ki gunluk kalori ihtiyacim bolumunu az hareketli olarak degistiremiyorum neden acaba??bilen varmi nasil oldugunu???kilomu guncelliyorum olmuyor degistirme yeri yok!!!!:44::44:

Yarışmaya filan katılmak için bildirim yapmadım ki ben? Bu yöntemle kilo vermeye çalışanlara moral olsun diye belirttim verdiğim kiloyu. Yarışmadan bile haberim yok..

Yarışmaya filan katılmak için bildirim yapmadım ki ben? Bu yöntemle kilo vermeye çalışanlara moral olsun diye belirttim verdiğim kiloyu. Yarışmadan bile haberim yok..

:44: tamam kusura bakma o zaman ben sende yarisma için bildirim yaptin sandim....listeye eklemistim senide... sileyimmi yoksa kalmak istiyormusun???

[1] Mekik 10 dak 106.3
[2] Lokum 90 GRAM 216
[3] Çekme Helva 36 GRAM 146.239
[4] Kellogg`s Special K-Bar Çikolatalı 1 adet 88
[5] Beyaz Peynir (yağsız) 100 GRAM 100
[6] Şeker (küp) 4 ADET 78
[7] Çay 2 ADET 10
[8] Çavdarlı Ekmek 2 DİLİM 110
[9] Zeytinyağlı Taze Fasulye 1 PORSİYON 200
[10] Biber Kızartma (soslu) 2 PORSİYON 240
[11] Şeker (küp) 2 ADET 39
[12] Kahve 1 ADET 4
[13] Ekmek 1 DİLİM 65
[14] Doygun Tam Çavdar Ekmeği 1 DİLİM 60
[15] siyah zeytin 3 adet (3gr) 24
[16] nutella 0.1 100 gr 53
[17] Şeker (küp) 4 ADET 78
[18] Çay 2 ADET 10
[19] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[20] Ayçiçek Yağı 1 yemek KAŞIĞI 84
[21] yumurta 1 adet 80

Toplam : 1628.939 kal.

çekme helvasi ve lokumlari arkadas turkiyeden getirmis oana gitmistim aksam koyunca yedim , yemeseydim iyiydi de oldu bir kere

Mrb kizlar dun gelemedim bı yere gittim gelince cocuk yemek falan filan zaman olmadi, dun ben yediklerimi abarttım bugun hemen toparladım , hatta din arada biseyler yedim ama ne yediklerimide unuttum yinede hepsini yazmaya calisicam , bu benim
Bilgisayar olmadıgı surece ben sohbete katılamıyorum , cok zor geliyo telle bu yazıyı yazmak , tam ne guzel Bayram sonu başlıyoruz hergun burda olacam dedim bilgisayar gitti. Neyse fazla uzatmadan ben yazayım kiz durmuyor zaten

Bugunki yediklerim Sabah: 2 dilim Ekmek,1 salam,2 dilim sucuk, 1 tane haslanmis yumurta, bikac karisik kızartma , bir dilim peynir, cay. Öğle: bikac kasık bulgur pilavı , bir silim ekmek, 1 dilim patlıcan kızartması. Ara :şeftali , bikac üzüm Aksam: 3-4 kasık bulgur pilavi yine 3-4 kasık et kavurma , salata, yogurt. Ara: cay

Günaydın hanımlar :)

Güzel bir hafta sonu geçirdim dağda, yürüdüm, temiz hava aldım. Beni gören çoğu kişi ne güzel kilo vermeye başlamışsın, süzülmüşsün falan dedi bana da acayip moral oldu. Yolumuz çok uzun olsun ama en azından bir kere yola çıkabildim. Koskoca 1 yıldır aynı vaziyetteydim. Hafta sonu topraktan gelen şeylerle beslendim. Tahıllar, mısır, mercimek falan. Ama bugün hayvandan gelen şeyler yemeği planlıyorum.

Mehay çok teşekkürler ve kusura bakma..

Umarım güzel bir hafta olur ve bol bol kilo gider

canim hiç de çok degil yediklerin bence...herseyden yemissin evet ama 1 er 2 ser dilim asmamissin sinirlari bence...
rica ederim canim....
insallah hepbirlikte el birligiyle kurtulucaz bu fazlaliklardan ve o iltifatlari her gun farkli kisilerden alicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…