- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #56.501
ahhh bu kocalarrrr ahhhh benimkide hem bana yardımcı olmaya çalışıyo hem de ben açım ne yesek diyip duruyo ben yemeyince kendide yemiyo inadımdan vazgeçmiyorum ama ben sen ye hayatım benim canım istemiyo diyorum o da yiyemiyo ben öyle diyinceee:))) ben de yemekte servis yaparken öyle yapıyorum ona 5 koyuyorsam kendime 2 koyuyorum yaptıklarımı hep ona yediriyorum hehehheheheh çünkü aramızda sadece 4 kilo var bana yetiştin diyo diye ona yedirip kendim yememe yöntemini seçiyorum ben de
Merhaba kızlar ...
Bebeğim bilgisayarımın üzerine oturdu ve yan tarafında takılı olan modem kıvrılarak soket kısmından yamuldu. Allah tan tamamen kırılmadı da biraz tamir oldu. Şimdi geldi hemen taktım çalıştı. Yamuk duruyor havaya doğru ama en azından nete giriyorO yüzden yazamadım 3 gündür..
Neyse bende bu sabah tartıldım. 101 kilo ile başladım, inşallah haftaya cuma 2 rakamlı bir şey görmeyi başarırım sizlerle. 99 bile razıyım, yeter ki 2 rakam olsun
Dediklerini yapmaya çalışıcam canım, yarın bir spor merkezi ile görüşmeye gitmeyi planlıyordum.
15 aylık bir kızım var, yaşını yeni geçti :)
İyi akşamlar. Bugün sabah tartıldım 1 kilo eksik çıktım yani şu an 54 kiloyum. Öğleden sonra da regl oldum spora da gidemedim o yüzden. Artık yarın telafi ederim bir şekilde. Bugün yediklerim:
[1] Coca Cola Zero 1 KUTU 0.66
[2] Armut 1 ADET 70
[3] Yoğurt (tam yağlı) 150 GRAM 102
[4] Uno Tost Ekmeği 2 DİLİM) 116
[5] Zeytinyağlı Barbunya 1.5 PORSİYON 492
[6] sek tam yağlı süt 1.5 100 ml 86.1
[7] Nesfit Çikolatalı (sütsüz) 50 GRAM 58
Toplam : 924.76 kal.
kizlar kilo bildiriminin cuma sabahi oldugunu soylemistim hatirlarsaniz ...
elifangel senin çocugun bilgisayarini bozmus mecburiyetten girememissin anliyorum seni....ama bundan sonra mutlaka her hafta cuma saat en gec 13.00 a kadar bildir mutlaka kilonu cunku liste yapildi....
theraven arkadasim madem dun sabah tartildin neden hemen yazmadin kilonu ?ben burda her gun farkli kisileri ekleyememki listeye...belki gormemissindir yazimi tekrarlayayim senin için bir kez daha kilo bildirimleri cuma sabahi yapilacak en geç 13.00 ve bu saatten sonrakileri kabul etmiyecegim bundan sonra daha disiplinli olun lutfen...
Yarışmaya filan katılmak için bildirim yapmadım ki ben? Bu yöntemle kilo vermeye çalışanlara moral olsun diye belirttim verdiğim kiloyu. Yarışmadan bile haberim yok..
:44: tamam kusura bakma o zaman ben sende yarisma için bildirim yaptin sandim....listeye eklemistim senide... sileyimmi yoksa kalmak istiyormusun???
canim hiç de çok degil yediklerin bence...herseyden yemissin evet ama 1 er 2 ser dilim asmamissin sinirlari bence...Bugunki yediklerim Sabah: 2 dilim Ekmek,1 salam,2 dilim sucuk, 1 tane haslanmis yumurta, bikac karisik kızartma , bir dilim peynir, cay. Öğle: bikac kasık bulgur pilavı , bir silim ekmek, 1 dilim patlıcan kızartması. Ara :şeftali , bikac üzüm Aksam: 3-4 kasık bulgur pilavi yine 3-4 kasık et kavurma , salata, yogurt. Ara: cay
rica ederim canim....Günaydın hanımlar :)
Güzel bir hafta sonu geçirdim dağda, yürüdüm, temiz hava aldım. Beni gören çoğu kişi ne güzel kilo vermeye başlamışsın, süzülmüşsün falan dedi bana da acayip moral oldu. Yolumuz çok uzun olsun ama en azından bir kere yola çıkabildim. Koskoca 1 yıldır aynı vaziyetteydim. Hafta sonu topraktan gelen şeylerle beslendim. Tahıllar, mısır, mercimek falan. Ama bugün hayvandan gelen şeyler yemeği planlıyorum.
Mehay çok teşekkürler ve kusura bakma..
Umarım güzel bir hafta olur ve bol bol kilo gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?