- Konu Sahibi lightcola fun
- #56.481
benim de bugünkü kilom 62,6 :)) hadi bakalım haftaya cumaya kadar ne kadar vericez:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim sen gunleri Sasirdin galiba bugun persembe yarin cuma ben yarini bekliyordum bildirmek
Icin herkeste yarini bekliyodur
canım yarın yazmıycakmıydık kiloları ben öyle biliyodum
uf ya bu haffta o kadar dikkat ettim sadece 500 gr gitmis ...herkes gayet guzel vermis ben hariç...sanirim bir hata ve bir eksigim var onlardan kaynaklandi...kalori hesabi diye bu hafta hatta bugunde dahil kurabiye yedim (malum donemdeydim ondan) eksigimde spor....bunlari yoluna koyunca cok guzel zayiflayacagima eminim....
ben de eklere saldırdım bu ara malum dönem açlığıı bi türlü bastıramadımm:)) son 3 günü de bi atlatsam daha sıkı sarılcam spora diyete:))
bende regl dönemlerimde öyle oluyorum devamlı içim kazınıyo
1 haftada 1.3 kg vermişim, bu hafta hep spor yaptım yapmasaydım asla veremezdim bir haftada bu kadar
eşim çalıştıgı için vakit bulup yapabildim, mesaiye kalmasaydı yapamazdım sanırım bu kadar
ben de eklere saldırdım bu ara malum dönem açlığıı bi türlü bastıramadımm:)) son 3 günü de bi atlatsam daha sıkı sarılcam spora diyete:))
ben atlattim sukur artik daha dikkat ederim bu gunden sonra...birdahaki malum doneme 59 u gorsem gobek atarim :)))
vavvvv hızlı başlıyosun inşallah canım ya bi sonraki dönemine kadar verirsin inşallahh ben daha atlatamadım şimdi regl dönemindeyim haftaya da okulun ilk haftası modunda olursam veremicem kiloları diye tırsmıyo değilim hadi bakalım hayırlısı:))
kizlar gerçekten yediklerinizi harfiyen yaziyormusunuz buraya , durust olun! hiç aksam yada gece acikip bisey yemiyormusunuz?hiç caniniz aksam yemegi sonrasi bisey istemiyormu ? aksam belli bir saate kadar buraya yaziyoruz sonra hiçmi bisey yemiyor kimse merak ettim dogrusu?????:44::44::44::44:
ben yiyorum valla zaten ben 11 gibi geceyi bitirip yazıyorum:)) spor sonrası yarım litre ayram içiyorum bir de meyve yiyorum acıkıyorum çünkü spor sonrası napiimm:))
kizlar gerçekten yediklerinizi harfiyen yaziyormusunuz buraya , durust olun! hiç aksam yada gece acikip bisey yemiyormusunuz?hiç caniniz aksam yemegi sonrasi bisey istemiyormu ? aksam belli bir saate kadar buraya yaziyoruz sonra hiçmi bisey yemiyor kimse merak ettim dogrusu?????:44::44::44::44:
bende kaçamakları yazıyorum listeye
ama bu hfta eşim hep geç geldiği için kaçamak yapmadım
genelde kocam der hadi dondurma yiyelim hadi çikolata yiyelim tatlı yiyelim diye bende dayanamam yerim (o ne kadar yiyorsa bende yarısını yemeye çalışıyorum)
genelde listemi dünkü menüm diye sabahtan paylaşıyorum bi gün önce yediklerimin hepsini yazarak
bende kaçamakları yazıyorum listeye
ama bu hfta eşim hep geç geldiği için kaçamak yapmadım
genelde kocam der hadi dondurma yiyelim hadi çikolata yiyelim tatlı yiyelim diye bende dayanamam yerim (o ne kadar yiyorsa bende yarısını yemeye çalışıyorum)
genelde listemi dünkü menüm diye sabahtan paylaşıyorum bi gün önce yediklerimin hepsini yazarak