• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Bugünkü kahvaltım da bu şekilde arkadaşlar:)

[1] Beyaz Light Peynir 1 PORS.(25 GR) 50
[2] Kızarmış Ekmek 35 GRAM 81.655
[3] Yumurta (haşlanmış) 120 GRAM 189.6
[4] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[5] Domates 1 ADET 14
Toplam : 346.255 kal.

bugün çarşı pazar eminönü gezeceğim için yumurtayı ikiye çıkardım bol enerjiye ihtiyacım olacak çünkü:))
hadii hepimize bol bol zayıfalamalar:))

Canim sen gunleri Sasirdin galiba bugun persembe yarin cuma ben yarini bekliyordum bildirmek
Icin herkeste yarini bekliyodur

canım yarın yazmıycakmıydık kiloları ben öyle biliyodum

ayy kizlar ben dun gunleri sasirmisim yogunluktan dunu cuma sanmisim birde firça atmisim size:17::17:....çok utandim simdi yaa:69::69: kusura bakmayin emi ben hemen hazirliyorum listeyi canlarimmm:16::16::16:

31 agustos 7 eylul zayiflama yarismasinda bulunanlarin listesi

mehay.........................64.5
minyatur......................63.5
sympathique................68
mnskc..........................62.6
hersey-mumkun............65.7

Listemiz hayirli ugurlu olsun, herkese basarilar diliyorum arkadaslar.....:13:

Son düzenleme:
uf ya bu haffta o kadar dikkat ettim sadece 500 gr gitmis ...herkes gayet guzel vermis ben hariç...sanirim bir hata ve bir eksigim var onlardan kaynaklandi...kalori hesabi diye bu hafta hatta bugunde dahil kurabiye yedim (malum donemdeydim ondan:31:) eksigimde spor....bunlari yoluna koyunca cok guzel zayiflayacagima eminim....

kahvalti ve ogle yemegi karisik olarak kabul edin:34: oglende yemek yemiycem bugun sabah baya sacmaladim:50:

1] Şeker (küp) 2 ADET 39
[2] Çay 2 ADET 10
[3] Beyaz Peynir 40 GRAM 100
[4] siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
[5] un kurabiyesi 3 adet 195
[6] Ekmek 2 DİLİM 130
[7] Salam 2 DİLİM 58

Toplam : 572 kal.

uf ya bu haffta o kadar dikkat ettim sadece 500 gr gitmis ...herkes gayet guzel vermis ben hariç...sanirim bir hata ve bir eksigim var onlardan kaynaklandi...kalori hesabi diye bu hafta hatta bugunde dahil kurabiye yedim (malum donemdeydim ondan:31:) eksigimde spor....bunlari yoluna koyunca cok guzel zayiflayacagima eminim....

ben de eklere saldırdım bu ara malum dönem açlığıı bi türlü bastıramadımm:)) son 3 günü de bi atlatsam daha sıkı sarılcam spora diyete:))

Hadi bakalım kızlar inşallah tez zamanda zayıflarız
haftasonu muhetemelen siteye giremem
busaate kadar aldıgım kalorim

[1] Ayran (240gr!) 1 bardak 90
[2] Lahmacun 2 ADET 500
[3] Salatalık (hıyar) 0.5 ADET 5.5
[4] Domates 0.25 ADET 3.5
[5] Yesil Biber 1 ADET 12
[6] Kızarmış Ekmek 2 DİLİM 70
[7] Aerobik 20 dak 124.83
Toplam : 556.17 kal.

ben de eklere saldırdım bu ara malum dönem açlığıı bi türlü bastıramadımm:)) son 3 günü de bi atlatsam daha sıkı sarılcam spora diyete:))

bende regl dönemlerimde öyle oluyorum devamlı içim kazınıyo

1 haftada 1.3 kg vermişim, bu hafta hep spor yaptım yapmasaydım asla veremezdim bir haftada bu kadar

eşim çalıştıgı için vakit bulup yapabildim, mesaiye kalmasaydı yapamazdım sanırım bu kadar

bende regl dönemlerimde öyle oluyorum devamlı içim kazınıyo

1 haftada 1.3 kg vermişim, bu hafta hep spor yaptım yapmasaydım asla veremezdim bir haftada bu kadar

eşim çalıştıgı için vakit bulup yapabildim, mesaiye kalmasaydı yapamazdım sanırım bu kadar

evett şu an içim kazınıyo eklerimde bitti çıkıp almıcam artık doğal şekere başvurcam :)) valla ben eşim evdeyken çıkıyorum spora o öğle arası yapabiliyor sporunu ben sıcakta çıkamıyorum o akşam gazetesini okurken ben bi saat yürüyüşümü yapıyorum sitenin çevresinde :))

kizlar gerçekten yediklerinizi harfiyen yaziyormusunuz buraya , durust olun! hiç aksam yada gece acikip bisey yemiyormusunuz?hiç caniniz aksam yemegi sonrasi bisey istemiyormu ? aksam belli bir saate kadar buraya yaziyoruz sonra hiçmi bisey yemiyor kimse merak ettim dogrusu?????:44::44::44::44:

ben atlattim sukur artik daha dikkat ederim bu gunden sonra...birdahaki malum doneme 59 u gorsem gobek atarim :)))

vavvvv hızlı başlıyosun inşallah canım ya bi sonraki dönemine kadar verirsin inşallahh ben daha atlatamadım şimdi regl dönemindeyim haftaya da okulun ilk haftası modunda olursam veremicem kiloları diye tırsmıyo değilim hadi bakalım hayırlısı:))

vavvvv hızlı başlıyosun inşallah canım ya bi sonraki dönemine kadar verirsin inşallahh ben daha atlatamadım şimdi regl dönemindeyim haftaya da okulun ilk haftası modunda olursam veremicem kiloları diye tırsmıyo değilim hadi bakalım hayırlısı:))

verirsin canim yaa çok hirsli ve azimlisin :34: disli rakibim sensin :27::27:

kizlar gerçekten yediklerinizi harfiyen yaziyormusunuz buraya , durust olun! hiç aksam yada gece acikip bisey yemiyormusunuz?hiç caniniz aksam yemegi sonrasi bisey istemiyormu ? aksam belli bir saate kadar buraya yaziyoruz sonra hiçmi bisey yemiyor kimse merak ettim dogrusu?????:44::44::44::44:

ben yiyorum valla zaten ben 11 gibi geceyi bitirip yazıyorum:)) spor sonrası yarım litre ayram içiyorum bir de meyve yiyorum acıkıyorum çünkü spor sonrası napiimm:))

bende kaçamakları yazıyorum listeye
ama bu hfta eşim hep geç geldiği için kaçamak yapmadım
genelde kocam der hadi dondurma yiyelim hadi çikolata yiyelim tatlı yiyelim diye bende dayanamam yerim (o ne kadar yiyorsa bende yarısını yemeye çalışıyorum)

genelde listemi dünkü menüm diye sabahtan paylaşıyorum bi gün önce yediklerimin hepsini yazarak

genelde kocam der hadi dondurma yiyelim hadi çikolata yiyelim tatlı yiyelim diye bende dayanamam yerim (o ne kadar yiyorsa bende yarısını yemeye çalışıyorum)

genelde listemi dünkü menüm diye sabahtan paylaşıyorum bi gün önce yediklerimin hepsini yazarak

ben bir gun oncesinin listesini yazinca mutlaka unuttuklarim oluyor diye ayni gun akliyorum mutlaka....:31::31:

65.5 kg iken elbise almıştım haftaya cuma kuzenimin nişanı var onda giymek için
bayramdan sonra 67 kg olunca o elbisenin içinde çirkin görüncem diye bu hafta baya bi kastım
haftaya cuma günü nişana kadar 1 kg daha verebilirsem elbise üstümde süper duracak :))

ahhh bu kocalarrrr ahhhh benimkide hem bana yardımcı olmaya çalışıyo hem de ben açım ne yesek diyip duruyo ben yemeyince kendide yemiyo inadımdan vazgeçmiyorum ama ben sen ye hayatım benim canım istemiyo diyorum o da yiyemiyo ben öyle diyinceee:))) ben de yemekte servis yaparken öyle yapıyorum ona 5 koyuyorsam kendime 2 koyuyorum yaptıklarımı hep ona yediriyorum hehehheheheh çünkü aramızda sadece 4 kilo var bana yetiştin diyo diye ona yedirip kendim yememe yöntemini seçiyorum ben de

Back