Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Evet boyuna gore en azindan 50 kilo olman lazim evlimisin sen? fransadasin sanirim sende neresindesin???

2 şekerli içiyorum kalori cetvelinde de şekerlisi yok sade kahve ekliyorum 2 tane de küp şeker ekliyorum :))))

evet sekerlisi yok bende ayriyeten ekliyeyim bari bak unutuyordum hepcanim sen kac gundur diyetteydin? tartildinmi bugun veya dun sen?ben de hala degisiklik yok spor yapmiyorum yada malum donemdeyim diye sanirim....

hoşgeldin canımmm

Evet boyuna gore en azindan 50 kilo olman lazim evlimisin sen? fransadasin sanirim sende neresindesin???

Hayır İzmir'liyim ben Okuyorum daha üniversite 3. sınıfa geçtim 1 ay sonra okul açılıcak spor salonunu bırakmak zorunda kalıcam her gün dışarda bol yağlı sağlıksız yiyecekler falan nasıl devam edicem dikkat etmeye onu düşünür oldum şimdiden Boyum da kısa en ufak bi kilo artışı belli oluyor hemen ilk hedefim 50 ama yapabilirsem 45-46 lara düşmek istiyorum

evet sekerlisi yok bende ayriyeten ekliyeyim bari bak unutuyordum hepcanim sen kac gundur diyetteydin? tartildinmi bugun veya dun sen?ben de hala degisiklik yok spor yapmiyorum yada malum donemdeyim diye sanirim....

ben de bugün girdim o malum döneme ben dün yatarken 63.4 tüm sabah kalktığımda 62.3 tüm bakalım cuma kaç çıkıcam. ben diyetten çok spora daha çok vakit ayırıyorum açıkçası:))) dün 8 km yürüdüm

üni dönemi en sakıncalı dönemklerden biri benim için kilo almaya başladığım ilk dönemlerr fast food yeme alışkanlığı yağlı yiyecekler acaip kilo alıyo insan

ay pardon yaa bizim fransa topigindeki bir arkadasin nickiyle karistirdim seni

üni dönemi en sakıncalı dönemklerden biri benim için kilo almaya başladığım ilk dönemlerr fast food yeme alışkanlığı yağlı yiyecekler acaip kilo alıyo insan

Ay çok haklısın 49 kilolarla başladım üniversiteye şimdi 55'lerden aşağıya inemiyorum Her gün hamburger her gün pizza derken her sene daha da fazla kilo alıyorum...

Ay çok haklısın 49 kilolarla başladım üniversiteye şimdi 55'lerden aşağıya inemiyorum Her gün hamburger her gün pizza derken her sene daha da fazla kilo alıyorum...

aynı benn varya 4te de kpssye hazırlanırsın tavana vurursun hele bi de benim gibi doğuda bir yere atanırsan tek sosyal faaliyetinde cafe olursa kppssden sonra verdiğin kiloyu geri alırsın hemen veee sonraa uğraş dur tabii bu benim geçmişim sen böyle olmazsın çünkü ben ünide spor falan yapmıyodum günlük rutin harektelerim vardı sadece daha azlası yoktu diyet hiç yoktu

[1] Şeker (küp) 2 ADET 39
[2] Türk Kahvesi (sade) 1 FİNCAN 0
[3] Çavdarlı Ekmek 2 DİLİM 110
[4] Zeytinyağı 3 Y.KAŞIK 375
[5] Marul (Kıvırcık) 3 yaprak 6
[6] Somon 250 GRAM 200
[7] Meyveli Sakız 1 5 gr 20
[8] İce Tea Şeftali (250 ML) 1 ADET 73
[9] Sütaş Tam Yağlı Taze Kaşar Peyniri 50 GRAM 170
[10] Uno Tost Ekmeği 2 DİLİM) 116
[11] Limon Suyu 5 ml 3.5
[12] soda (250ml) 1 büyük bardak 0
Toplam : 1112.5 kal.

Bütün kaloriyi zeytinyağından almışım

selam kızlar bugünkü kalori cetvelimide ekleyip geceyi kapatıyorum

[1] Yürümek (Hafif Eğim - yokuş) 40 dak 213.2
[2] Karpuz 300 gr 78
[3] Kuru Üzüm 9 gr 27
[4] Badem 2 gr (adet) 11.4
[5] fındık (1 adet) 6 adet 54
[6] Ekler 27 GRAM 67.5
[7] Ekler 27 GRAM 67.5
[8] Ekler 27 GRAM 67.5
[9] limon suyu (200gr) 0.2 bardak 14
[10] Zeytinyağı 0.5 Y.KAŞIK 62.5
[11] Marul (Kıvırcık) 3 yaprak 6
[12] Mısır (haşlanmış) 80 GRAM 72
[13] havuç 0.5 adet 13
[14] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[15] Domates 1 ADET 14
[16] Tavuk (yağsız) 50 GRAM 75
[17] Şeker (küp) 2 ADET 39
[18] Türk Kahvesi (sade) 1 FİNCAN 0
[19] Kızarmış Ekmek 2 DİLİM 70
[20] Beyaz Light Peynir 0.5 PORS.(25 GR) 25
[21] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[22] Domates 1 ADET 14
[23] Fırında Patates 0.5 PORSİYON 131.5
Toplam : 717.7 kal.
hepimizin ZAFER BATRAMI kutlu olsun şekerler:))

Günaydın kizlar nasilsiniz bakiyirumda hepiniz cok guzel gidiyosunuz , yarin bildirim gunu bakalim kim birinci olcak ben dun hic gelemedim ama dunku yediklerimi yazayım sabah :domatesi ve biberi sosis kavurma,bir tane hazir lavas, azcik peynir, bikac zeytin ve domates salatalık , cay Ogle:koca bı tabak buharda haslanmis lahana,brokoli ve karnibahar, bikac dilim salatalık turşu ,birazcikya cacik , bir dilim ekmek , aksam bir tabak kıymalı soganla mantar kavurma , salata aralarda hep su aksam cay heralde bukadardi unutmadiysam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…