- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #55.261
uzulme canim bir seferden bisey olmaz, ama aliskanlik haline getirme bunu sakin...Bugun butun gun disaridaydik...abarttim da abarttim
Yediklerimi yazamicam o kadar cokki...ama hafta sonu dikkat edicem pazartesi sabahi eksilerde olmayi cok istiyorum...
Power plate icin fiyat aldim spor salonundan bi turlu baslayamadim...cok istiyorm sporla desteklemeyi...
dünkü menüm:
Kahvaltı:
-yarımşar domates salatalık
-1 kk beyaz peynir
-1 dilim tuzsuz ekmek
-1 ıhlamur çayı.
ara:
-form çay
-normal çay
öğlen:
-1 kase yayla çorbası
-1 dilim tuzsuz ekmek
-1 çay kaşığı vişne reçeli
-1 bardak ıhlamur çayı
aksam:
-1 kepçe yayla çorbası
-1 kepçe nohut
-2-3 kaşık pırasa kavurması
-2-3 kaşık yuğurtlu makarna
ara:
-3-4 lokum:18::18::18:
-3-4 cips:2::2::2::2:
-1 tane kandil simidi:99::99::99::99::100::100::100::100:
asın beni asınnnnnnnnn :18::18::18::18::18:
uff lokum çekti canım çok fenaaadünkü menüm:
Kahvaltı:
-yarımşar domates salatalık
-1 kk beyaz peynir
-1 dilim tuzsuz ekmek
-1 ıhlamur çayı.
ara:
-form çay
-normal çay
öğlen:
-1 kase yayla çorbası
-1 dilim tuzsuz ekmek
-1 çay kaşığı vişne reçeli
-1 bardak ıhlamur çayı
aksam:
-1 kepçe yayla çorbası
-1 kepçe nohut
-2-3 kaşık pırasa kavurması
-2-3 kaşık yuğurtlu makarna
ara:
-3-4 lokum:18::18::18:
-3-4 cips:2::2::2::2:
-1 tane kandil simidi:99::99::99::99::100::100::100::100:
asın beni asınnnnnnnnn :18::18::18::18::18:
couscous nidirmerabalar kizlar nasilsiniz???bugun yediklerimi hemen yazayim:
sabah: 1 dilim ekmek, 1 haslanmis yumurta , 5 zeytin
ara 1 cikolata 150 kalori
ogle 1 tabak couscous dunku yemekten ve 1 bardak ayran
aksamda :turlu yiycem bir tabak ekmeksiz ve 3 kasik yogurt
ben diyet yapmıyorum sadece yediklerime dikkat ediyorumarkadaşlar ne kadar zamanda kaç kilodan kaç kiloya indiniz yazarmısınız benim içinde motive olur.birde belirli bi diyet yapıyomusunuz..
günaydın kızlar nasılsınızzzzz.
yaa ben cumartesi ve pazar menülerimi not ettim kagıda.ama şu anda üşeniyorum yazmaya.ama diyeti bozmadım
bu araaaaaaaaaaaaaaaa2 kilo vermişimmmm 93 oldum
sevindim.midem çekilde hemen belli oldu valla.
günaydın kızlar nasılsınızzzzz.
yaa ben cumartesi ve pazar menülerimi not ettim kagıda.ama şu anda üşeniyorum yazmaya.ama diyeti bozmadım
bu araaaaaaaaaaaaaaaa2 kilo vermişimmmm 93 oldum
sevindim.midem çekilde hemen belli oldu valla.
tebrik ederim kızhedefime ulaşınca bende senın gibi kilo koruyacam inşallahhh
mrb arkadaşım nasıl kilo verdin kaç kiloydun ne kadar zamanda kaç kilo verdin anlatabilirmisin bana..
canım ben daha yeni basladım ama geçen sene sıkı bi diyet ve düzenli yürüyüşle yaklaşıkk 4 ayda 25 kilo vermiştim.96 dan 71 e kadar düşmüştüm.bazı psikolojik sorunlar yüzunden yeniden aldım geri.şimdi tekrar basladım.
herşeyden ye az az ye sık sık ye bu düşünceyle hareket et.asla aç klma.pasta yiyosan aksama yemek yeme yada sadece meyveyle geçiştir.bu şekilde dengele canım.buraya ugra.gün geçtikçe daha çok bilgilenceksin zaten
Arkadaşlar merhaba bende yeni katıldım aranıza.Ben herbalife ile 40 günde 6 kilo civarı verdim hedefim 60 diyete başladığımda 78,9 kilo idim cuma itibariyle 73,3 kiloyum..Ağustosta düğünüm var hedefim nisana kadar 60 olmak umarım başarabilirim.Tek zaafım Çikolataaaaaaa
canım şu anda spor yapmıyorum ben ama havalar biraz ısınsın baslicam inşallah müthiş faydası oluyosaol canım.inşallah bende 15-20 kilo vermek istiyorum şuan 81 kiloyum.en fazla hamilelikte 89 kilolara çıktım 1,5 yıldır ara ara rejim yaparak bu kiloya geldim.aslında boğazımı tuttummu veriyorum.ama işte yemek yemeği çok seviyorum.amaliyat olucam doktor bi 10 kg vermen gerekiyor dedi.ben 35 yaşındayım aslında 10 yıldır kilo aldım 47 kilolardan bu kiloma geldim.artık kararlıyım 38 bedenime tekrar geri dönücem.söz verdim kendime.sizin bilgilerinizede açığım.spor yapıyomusunuz şuan?görüşmek üzere.
Arkadaşlar merhaba bende yeni katıldım aranıza.Ben herbalife ile 40 günde 6 kilo civarı verdim hedefim 60 diyete başladığımda 78,9 kilo idim cuma itibariyle 73,3 kiloyum..Ağustosta düğünüm var hedefim nisana kadar 60 olmak umarım başarabilirim.Tek zaafım Çikolataaaaaaa
merhaba hoşgeldin.öncelikle inşallah hedefine ulaşabilirsin.ben biçok diyet,akapuntur,mezoterapi,pasif jimnastik,spor,step.... vb.herşeyi denedim zaman zaman kilo verdim,geri aldım 10 yıldır böyle geçti. şuan 81 kilodayım tekarar rejime başladım.daha doğrusu dikkat etmeye.arkadaşım herbalifeli 10 kilo verdim ama geri 12 kilo aldım.inş sen almazsın.tavsiyem doğal yollardan yediklerine dikkat ederek,spor yaparak kilo ver.çünkü böyle şeyler hormonları etkiliyo.ileride hamile kalmakta zorlanabilirsin.ben yaşadım bizzat şuan Allaha şükür 1,5 yaşında bir oğlum var.ağğustosa daha çok veririsin...konuşuruz tekrar
[B .!.:hoşgeldin canımmm.inşallah başarabvilirsinnn[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?