- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #55.301
kızlar ikiniznde menüleri güzel.gayet iyi gidiyosunuzz.
bende bugn dukan diyetine başladm
Kızlar sizinle şunuda paylaşmak istiyorum bütün gün oturarak çalıştığım için spor yapma şansım yok ve su içmeyide unutuyordum masama aldım 1Lt 2 şişe akşama kadar bitiriyorum ve kendime ölçülü bir bardak aldım ne kadar içtiğimi biliyorum..Ve akşamları yatmadan ılık suya 1 yemek kaşığı sirke katıp içiyorum.
bende bugn dukan diyetine başladm
canım sen 5 kiloyo ne kadar sürede verdin?
ben yeni katıldım bu foruma bilgili bi arkadaşın bizi toplaması lazım.bi grup kuralım birbirimizi motive edelim ben şuan 81 kg yum amaliyat olucam 10 kg vermem lazım acil en kısa zamanda martın 20 sine kadar falan verebilirmiyim ki?
60 kiloyum 5 kilo vermeyi düşünüyrm araştırın isterseniz dukan diyetini çok faydalı aç kalmadan zayıflıyorsunuz şuanda sadece protein alıyorum ben çok çabuk kilo alıp veriyorum bu diyetn sonunda kilomuda kontrol edebilcem hem hiçbir zararı yok kısıtlama yok şmdi tavuk haşlıyrm sabah light peynir light yogurt ve bir tane rafadn yumurta yedim ögleden sonrada haşladıuğm tavuktan istedigm kadr yiycem çok güzel bence
dukan diyetinde protein alıyosun sadece ama kolestrolün varsa yükselebiliyor.baş ağrısı çok oluyo..
canım sen 5 kiloyo ne kadar sürede verdin?
ben yeni katıldım bu foruma bilgili bi arkadaşın bizi toplaması lazım.bi grup kuralım birbirimizi motive edelim ben şuan 81 kg yum amaliyat olucam 10 kg vermem lazım acil en kısa zamanda martın 20 sine kadar falan verebilirmiyim ki?
yapalım canım benim diyet programım nisan ayına kadar devam edicek ayda ortalama 5 kilo veriyorum şubat sonu 70 Mart sonu 65 nisan sonu 60 olmam lazım 60 da bırakıcam burda birbirmize destek motive olalaım uygulamalarımızı paylaşalım hep beraber..Meyvelerin karbonhidrat değerleri yüksek canım bilgin olsun
Bewn 5 kiloyu 1 ayda verdim.BÜNYEDEN BÜNYEYE DEĞİŞİYOR CANIM YA.. Umarım verirsin Geçmiş olsun bu arada canım..
canım sen yaptığın diyetı yazdın mı buraya.ayda 5 kılo gayet güzelmiş.spor yapıyomusun peki..
tgcgny
nasıl yapıyosun 1 aydır diyet anlatırmısın.
sabahları 300 ml Süte herbalide Formül 1 katıp içiyorum üzerine 2 bardak su ve consantre çay ve yağ yakıcı kullanıyorum iki öğün ,Shake içip tek öğün yemek yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?