Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Kızlar sizinle şunuda paylaşmak istiyorum bütün gün oturarak çalıştığım için spor yapma şansım yok ve su içmeyide unutuyordum masama aldım 1Lt 2 şişe akşama kadar bitiriyorum ve kendime ölçülü bir bardak aldım ne kadar içtiğimi biliyorum..Ve akşamları yatmadan ılık suya 1 yemek kaşığı sirke katıp içiyorum.

canım sen 5 kiloyo ne kadar sürede verdin?
ben yeni katıldım bu foruma bilgili bi arkadaşın bizi toplaması lazım.bi grup kuralım birbirimizi motive edelim ben şuan 81 kg yum amaliyat olucam 10 kg vermem lazım acil en kısa zamanda martın 20 sine kadar falan verebilirmiyim ki?

60 kiloyum 5 kilo vermeyi düşünüyrm araştırın isterseniz dukan diyetini çok faydalı aç kalmadan zayıflıyorsunuz şuanda sadece protein alıyorum ben çok çabuk kilo alıp veriyorum bu diyetn sonunda kilomuda kontrol edebilcem hem hiçbir zararı yok kısıtlama yok şmdi tavuk haşlıyrm sabah light peynir light yogurt ve bir tane rafadn yumurta yedim ögleden sonrada haşladıuğm tavuktan istedigm kadr yiycem çok güzel bence

bence dukan diyetiyle verebilirse burdada var dukan diyeti yapanlar bir araştır istersen 20 kilo verenler var ilk 5 günde 3 veya 5 kilo veriyorsunuz zaten vücuttaki ödemi atıyorsunuz bir araştrn derim

dukan diyetinde protein alıyosun sadece ama kolestrolün varsa yükselebiliyor.baş ağrısı çok oluyo..

dukan diyetinde protein alıyosun sadece ama kolestrolün varsa yükselebiliyor.baş ağrısı çok oluyo..

su içsem yarıyor valla bıktım artık hep dikkat etmekten istedgm herşeyi yiyemiyrm hemn kilo alıyorum dukan diyetini uygun buldum ygurtla peynirle karnımı doyurdm valla bakalım nasıl olcak bıraksam kendimi 70e kadr yolu var daha yazın 50 kiloydum 60kiloya çıktım:2:

Bewn 5 kiloyu 1 ayda verdim.BÜNYEDEN BÜNYEYE DEĞİŞİYOR CANIM YA.. Umarım verirsin Geçmiş olsun bu arada canım..

Son düzenleme:

canım sen yaptığın diyetı yazdın mı buraya.ayda 5 kılo gayet güzelmiş.spor yapıyomusun peki..

canım sen yaptığın diyetı yazdın mı buraya.ayda 5 kılo gayet güzelmiş.spor yapıyomusun peki..

Spor vaktim olmadığı için yapamıyorum ben herbalife ile zayıflıyorum,Dispritörüm her cumartesi gelip kilomu ve vücut ölçülerimi ölçüyor kaç kilo vermişim ve neler yemişim takip ediyor belki böyle bir sıkı takipcim olmasaydı yapamayabilirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…