Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

öğlen menüm:
-1 kase yayla çorbası
-1 dilim tuzsuz ekmek
-1 çay kaşıı vişne reçeli
-1 bardak ıhlamur
ay kuş kadar yiyor:18:maşallah
dövme beniii noluyyyy büüü:84::84::84::84::83:

öğle yemeğim : haşlanmış brokili içine yağı süzülmüş dardanel ekledim, mısır filan öyle garip bi şi

Kizlar bugun mevlud kandili oldugu için oruç tutuyorum, o yuzden menumu yazamiyorum... aksama iftarda bir arap yemegi olan tavuklu couscous 'dan yapicam...tavuklu ve bol sebzeli, altindada bizim ince bulgura benzeyen birsey koyuluyor harika bir yemek çok lezzetli , yiyenler biliryaninada ayran ve salata bugunluk menum boyle...
Les meilleurs couscous de la blogosphère - Paperblog
Couscous Royal - Recettes Ducros benim yemegim bunlara benziyor ama ben degisik eklemelerle daha lezzetli hale getiricem onu :))

canım bi süre böyle beslenmek zorundayım
ayy haşlanmış brokoli üzerine sarımsaklı yogurt muhteşem tat ve az kaloriiii.öylede dene

süper görünüyo mehayım afiyet olsun şimdiden.allah kabul etsin.
her hafta oldugu gibi birinci sensin tabi canim ama sondan birinci
bastan birincide benim
dalga mı geçiyon kız sen benle
Hepinizin mevlud kandili mubarek olsun kizlar...

saol canım senindeeee

canım bi süre böyle beslenmek zorundayım
ayy haşlanmış brokoli üzerine sarımsaklı yogurt muhteşem tat ve az kaloriiii.öylede dene
aa hiç yemedim o şekildeee deneyeyim kuzum sağoll
Hepinizin mevlud kandili mubarek olsun kizlar...
senin de kuşş
kızlar evde 1 kutu dardanel var.onu nasıl yiyebilirim.salatayla mı.

az önce yediğim süperdi, tavsiye ederim

canim en az 3 ogun ve 2 ara ogun yemelisin ben oyle zayifliyorum...ekmegi gunde 3-4 ince dilime indir, makarna, pilav , kizartma, hamur isi yeme....bol bol su iç, ve sebze meyve tuket zayiflarsin.....[/QUOTE]

ben ekmeği sadece sabhaları 1 dilim olarak yiyorum öğlen salata yoğurt,akşamda salata yoğurt çorba akapuntur diyetini uyguluyorum daha önce yapmıştım şimdi taktırmadım ama rejimini yapıyorum.sen ne kadar sürede kaç kilo verdin ?

emyay tadı gayet gzl ama bgn bana iğrenç gelmeye başladı
ben koca evi tmzlerken siz benimi çekiştirdiniz
bgn ev temizliğini tansiyonum düşe düşe yaptım
uyku mahmurluğuylada brz kaçırdım
2 kasem vardı daha yapmadım
uykudan kapıcı sıcak ekmekle uyandırdı 1 parça ekmeği yeşil fasulyenin suyuna banıp banıp yedim 1 parçada dün akşmdan aklıma takılan gofret vardı lüpletmiş oldum
ama 1 kilom gitti tkrr 56 yım yarından umudum yok zate 55i hiç göremedim göreceğimide zannetmiyom
bgn çok umutsuzum bence bnm kilom burda takılı kaldı
dün akşam eşim kaburgalarımı sayıyodu
leğen kemiklerimde çıkmış dışarı
verdiğimden daha fazla incelmişim
buarada herkesin kandili mübarek olsun
mehay aşkım allah orucunu kabul etsin
bu diyet olmasa tutcaktım
dün öğrndim kandil oldğunu aç mideyle yatıncada
ayyyyyyyy ne çok yazdım birikmiş resmen tüm gün

Bugun butun gun disaridaydik...abarttim da abarttim
Yediklerimi yazamicam o kadar cokki...ama hafta sonu dikkat edicem pazartesi sabahi eksilerde olmayi cok istiyorum...
Power plate icin fiyat aldim spor salonundan bi turlu baslayamadim...cok istiyorm sporla desteklemeyi...

kızlarrr günaydınn nasılsınızzz.
myocean canım neden diyet yapıyosunki zayıfmışsın baksana.

durusu olsun canım dışarı her zaman çıkılmıyo dengelersinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…