Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

aranıza yenı katıldım. kılo konusundan çok dertlıydım.hep balık etlısın söylemlerıne maruz kalıyordum.geçen sene diyetisyene gittim 1 defa. zaten listeler hemen hemen nette bulabileğim tarzdaydı. uyguladım hergun yuruyuş yaptım ve 73 kılodan 62 kıloya indim. 3 ay gibi bi sürede. sonra bıraktım. kılo almadım hiç. hep yedım, dikkat etmedım...

şimdi yine başladım 63 kıloyum şuan. 57 kıloya düşmek istıyorum. diyetı yapmak zor değil. ama spor şart galıba. yürüyüş makınemde yok.hep sokaklarda deli danalar gibi koşturdum:D artık sokaklarda yürümek istemıyorum.

sizlere sorum şu: evde jımlastık yapmak, ip atlamak yürüyüşün yerıni tutmaz mı acaba???

aranıza yenı katıldım. kılo konusundan çok dertlıydım.hep balık etlısın söylemlerıne maruz kalıyordum.geçen sene diyetisyene gittim 1 defa. zaten listeler hemen hemen nette bulabileğim tarzdaydı. uyguladım hergun yuruyuş yaptım ve 73 kılodan 62 kıloya indim. 3 ay gibi bi sürede. sonra bıraktım. kılo almadım hiç. hep yedım, dikkat etmedım...

şimdi yine başladım 63 kıloyum şuan. 57 kıloya düşmek istıyorum. diyetı yapmak zor değil. ama spor şart galıba. yürüyüş makınemde yok.hep sokaklarda deli danalar gibi koşturdum:D artık sokaklarda yürümek istemıyorum.

sizlere sorum şu: evde jımlastık yapmak, ip atlamak yürüyüşün yerıni tutmaz mı acaba???

Banada herkes tempolu yürüyüş yap diyor ama vakit sorunu var..Dans ederek kilo verenler var ama bu konuda tam bilgili değilim :s

evde yürü canım.
walk at home* videolarını incele.

benim dünkü menüm.

kahvaltı:
-yarım portakal

ara:
-4 adet tahta gibi olan form püsküütlerinden :)

öğlen:
-1 tabak pırasa yemeği

ara:
-çay

aksam:
-1 kepçe sütlü çorba
-1 kepçe kapuska
-1 çukur tabak dolusu yagsız tuzsuz yeşil salata

bu sabah kahvaltım:
-2 dilim tuzsuz ekmekle yagsız beyaz peynrli tost

ara:
4 adet tahta gibi olan formlardan
meyve çayı

Dünkü Menüm
kahvaltı:

-300 Ml Süt Shake karışımı
-2 Bardak Su
ara:
-2 adet minnicik poğaça
öğlen:
-3 kaşık makarna
ara:
-yok
aksam:
Gün içinde
Consantre çay 3Bardak
4Lt Su

Bugün Menüm
Kahvaltı:
-2 Bardak Su

Ara:yok

Öğlen: Mercimek çorbası

Akşam:300 Ml Süt Shake karışımı

Gün içinde:
Consantre çay 3 Bardak(300ml)
4Lt Su

DÜNKÜ MENÜM

sabah ;

1 dilim ekmek,1kk peynir.
ara ;
şekersiz çay,kahve,soda

öğle;
az çorba,brokoli,yoğurt,

akşam;

1 tabak pancar kavurma,yoğurt

bugün ;
sabah
2-3 ader form büskivi

şekersiz çay,kahve

öğle

1 tabak etli sebze yemeği

havuç salatası

sizce iimi gidiyorum...

DÜNKÜ MENÜM

sabah ;

1 dilim ekmek,1kk peynir.
ara ;
şekersiz çay,kahve,soda

öğle;
az çorba,brokoli,yoğurt,

akşam;

1 tabak pancar kavurma,yoğurt

bugün ;
sabah
2-3 ader form büskivi

şekersiz çay,kahve

öğle

1 tabak etli sebze yemeği

havuç salatası

sizce iimi gidiyorum...

Canım menü güzel kalori hesabımı yapıyorsun?
Kaç litre su içiyosun sıvı tüketimi arttır
Kahve; Türk kahvesi mi neskafe mi?

Türk kahvesi ise yemeklerden 20 Dk sonra iç hazmı kolaylaştırır.
Neskafe ise Şekersiz ve cremasız içmen lazım kalorisi yüksek ama şekersiz sade tüketirsen 0 kalori :3:

Canım menü güzel kalori hesabımı yapıyorsun?
Kaç litre su içiyosun sıvı tüketimi arttır
Kahve; Türk kahvesi mi neskafe mi?

Türk kahvesi ise yemeklerden 20 Dk sonra iç hazmı kolaylaştırır.
Neskafe ise Şekersiz ve cremasız içmen lazım kalorisi yüksek ama şekersiz sade tüketirsen 0 kalori :3:

2 litre su şekersiz çay,sade türkkahvesi soda falan 3litreyi geçiyordur.kalori hesabı yapıyorum 1000-1200 kaloriyi geçmek istemiyorum. tatlıyı ve karbonhidratı kesip az yiyeyim diyorum.bide 2 tane meyve yiyorum bakalım.4 gün oldu.daha çokkkkkk çalışmam gerekiyor çok.şöyle bi arkadaş grubu olsa takım kursak falan geçmişteki yazılanları okuyorumda.motive açısından ii olur gibi.

arkadaşlar bende yedıklerımlerimi paylaşayım. haftada 1 kilo kesın verdırıyo.

sabah

2 dilım kepekli ekmek
bolca peynır
3-4 tane zeytin
salata domates
şekersiz çay

not: haftada 2 gün yumurta

ara

1 tane eticin

öğlen

1 kase sebze yemeği
1dilim ekmek
1 kase yoğurt
bol salata

ara

1 bardak süt

akşam

1 kase sebze yemeği
1 dilim ekmek
bol salata
2 kofte büyüklüğünde et

ara

meyve

2 litre su şekersiz çay,sade türkkahvesi soda falan 3litreyi geçiyordur.kalori hesabı yapıyorum 1000-1200 kaloriyi geçmek istemiyorum. tatlıyı ve karbonhidratı kesip az yiyeyim diyorum.bide 2 tane meyve yiyorum bakalım.4 gün oldu.daha çokkkkkk çalışmam gerekiyor çok.şöyle bi arkadaş grubu olsa takım kursak falan geçmişteki yazılanları okuyorumda.motive açısından ii olur gibi.

yapalım canım benim diyet programım nisan ayına kadar devam edicek ayda ortalama 5 kilo veriyorum şubat sonu 70 Mart sonu 65 nisan sonu 60 olmam lazım 60 da bırakıcam burda birbirmize destek motive olalaım uygulamalarımızı paylaşalım hep beraber..Meyvelerin karbonhidrat değerleri yüksek canım bilgin olsun

arkadaşlar bende yedıklerımlerimi paylaşayım. haftada 1 kilo kesın verdırıyo.

sabah

2 dilım kepekli ekmek
bolca peynır
3-4 tane zeytin
salata domates
şekersiz çay

not: haftada 2 gün yumurta

ara

1 tane eticin

öğlen

1 kase sebze yemeği
1dilim ekmek