- Konu Sahibi lightcola fun
- #55.281
Buraya gün içinde yemek planlarımızı paylaşıyormuyuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aranıza yenı katıldım. kılo konusundan çok dertlıydım.hep balık etlısın söylemlerıne maruz kalıyordum.geçen sene diyetisyene gittim 1 defa. zaten listeler hemen hemen nette bulabileğim tarzdaydı. uyguladım hergun yuruyuş yaptım ve 73 kılodan 62 kıloya indim. 3 ay gibi bi sürede. sonra bıraktım. kılo almadım hiç. hep yedım, dikkat etmedım...
şimdi yine başladım 63 kıloyum şuan. 57 kıloya düşmek istıyorum. diyetı yapmak zor değil. ama spor şart galıba. yürüyüş makınemde yok.hep sokaklarda deli danalar gibi koşturdumartık sokaklarda yürümek istemıyorum.
sizlere sorum şu: evde jımlastık yapmak, ip atlamak yürüyüşün yerıni tutmaz mı acaba???
lahana suyu ıle zayıflamayı dusunenler varmı?
aranıza yenı katıldım. kılo konusundan çok dertlıydım.hep balık etlısın söylemlerıne maruz kalıyordum.geçen sene diyetisyene gittim 1 defa. zaten listeler hemen hemen nette bulabileğim tarzdaydı. uyguladım hergun yuruyuş yaptım ve 73 kılodan 62 kıloya indim. 3 ay gibi bi sürede. sonra bıraktım. kılo almadım hiç. hep yedım, dikkat etmedım...
şimdi yine başladım 63 kıloyum şuan. 57 kıloya düşmek istıyorum. diyetı yapmak zor değil. ama spor şart galıba. yürüyüş makınemde yok.hep sokaklarda deli danalar gibi koşturdumartık sokaklarda yürümek istemıyorum.
sizlere sorum şu: evde jımlastık yapmak, ip atlamak yürüyüşün yerıni tutmaz mı acaba???
kızlar kontes haricinde kimse bildirim yapmamış.listeyi bugün öğleden sonra yapcam dün zamanım olmamıştı.günaydın bu arada:18:
ne yediğinizi buraya mı yazıyorsunuz günü gününe
DÜNKÜ MENÜM
sabah ;
1 dilim ekmek,1kk peynir.
ara ;
şekersiz çay,kahve,soda
öğle;
az çorba,brokoli,yoğurt,
akşam;
1 tabak pancar kavurma,yoğurt
bugün ;
sabah
2-3 ader form büskivi
şekersiz çay,kahve
öğle
1 tabak etli sebze yemeği
havuç salatası
sizce iimi gidiyorum...
Canım menü güzel kalori hesabımı yapıyorsun?
Kaç litre su içiyosun sıvı tüketimi arttır
Kahve; Türk kahvesi mi neskafe mi?
Türk kahvesi ise yemeklerden 20 Dk sonra iç hazmı kolaylaştırır.
Neskafe ise Şekersiz ve cremasız içmen lazım kalorisi yüksek ama şekersiz sade tüketirsen 0 kalori![]()
2 litre su şekersiz çay,sade türkkahvesi soda falan 3litreyi geçiyordur.kalori hesabı yapıyorum 1000-1200 kaloriyi geçmek istemiyorum. tatlıyı ve karbonhidratı kesip az yiyeyim diyorum.bide 2 tane meyve yiyorum bakalım.4 gün oldu.daha çokkkkkk çalışmam gerekiyor çok.şöyle bi arkadaş grubu olsa takım kursak falan geçmişteki yazılanları okuyorumda.motive açısından ii olur gibi.
kızlar ikiniznde menüleri güzel.gayet iyi gidiyosunuzz.
arkadaşlar bende yedıklerımlerimi paylaşayım. haftada 1 kilo kesın verdırıyo.
sabah
2 dilım kepekli ekmek
bolca peynır
3-4 tane zeytin
salata domates
şekersiz çay
not: haftada 2 gün yumurta
ara
1 tane eticin
öğlen
1 kase sebze yemeği
1dilim ekmek