- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #54.581
istersen paylasabilirsin.mecbur degilsin ama yanlisini gorursek uyaririz,o acidan yararli oluyor.zamanin varsa yaz bence yediklerini.
gunaydin arkadaslarrrr
nasil gidiyo rejim?ben cok alismisim yemege:26: az yiyerek duramiyorum pffff
bugun daha dikkatli olmaya calisicam.brokoli gunumdeyim
yarindan sonra yani persdembe gunu doktorumda randevum var.
en son 2 hafta once gitmistim ve ayni gun giden arkadasim kilo alarakgitmis yanina.doktor coookkkk kotu kizmis.kilo alanlari aldigina pisman ediyo kadin saolsun
korkuyorum:18: bana neler diyec
ek acaba...
günaydın kızlarrr.
filizcim canım benim uzun zamandır sıkı diyet yapmıyoruz hiçbirimizde.biraz sıkıyoruz sonra salıyoruz derkn bünye şaştı birden bire kısamazsın hepimizin bünyesi alışkın çok yemeye.sadece sende olmuyo yani tatlım.aksam 9-10 gibi açlık vuruyo insana mesela ben 1 tane patatesli gül börek yedim gün boyu iyiydimde allahtan çok üzülmedim.bikaç güne oturur.
ayrıca ben herkesin lapa yapmasından yanayım müthiş bi detoks profilimde albmlerimde olması lazım yappılışı.
ben tartı gününden önce yapıcam mutlaka.pazar günü yapmak çalışanlar açısından çok zor ama ben zaten normalde evdeyim sıkıntı yok o yüzden.
günaydın kızlarrr.
filizcim canım benim uzun zamandır sıkı diyet yapmıyoruz hiçbirimizde.biraz sıkıyoruz sonra salıyoruz derkn bünye şaştı birden bire kısamazsın hepimizin bünyesi alışkın çok yemeye.sadece sende olmuyo yani tatlım.aksam 9-10 gibi açlık vuruyo insana mesela ben 1 tane patatesli gül börek yedim gün boyu iyiydimde allahtan çok üzülmedim.bikaç güne oturur.
ayrıca ben herkesin lapa yapmasından yanayım müthiş bi detoks profilimde albmlerimde olması lazım yappılışı.
ben tartı gününden önce yapıcam mutlaka.pazar günü yapmak çalışanlar açısından çok zor ama ben zaten normalde evdeyim sıkıntı yok o yüzden.
ayyy guzelmis tatlim simdi gordum lapa tarifini.ama tuzsuz nasil dayanicazzzzz:18:
ben cok tuz tuketiyorum galiba.ayrica yanlis biliyor olabilirim ama eger bun lapa vucuttan su attiriyosa zayiflamis olmuyoruz oyledegilmi?sadece tartida az gorunuyoruz ama yagdan bir kayip yok galiba...
pek anlamadim.negibi bir yarari var aydinlat beni tatlimm
Kahvaltı yapsam sonra gün içinde acıktıkça meyve yesem ve sonra akşam yemeği yesem zayıflar mıyım acaba :44:
aksam yemeginde ne yedigine bagli.hafif gecistirirsen super olur.gun boyu bol su icmelisin.fakat o is o kadar da basitdegil.gun boyu sadece meyve yersen aksam yemegine kadar aclik krizleri yasarsin.ayrica bu senin aksam yemeginde daha fazla kalori almani tetikler.bana doktorum 4 saatte bir ana ogun yememi istedi.arada da meyve yiyebilirim.ana ogunlerini abartisiz yapmalisin.cok basit,yagdan ,sekerli gidalardan ve hamur islerinden olabildigince uzak durdugun surece kilo vermemen mumkun degil.(bu arada kirmizi etten tamamen kacma.izgara yada haslama halini tercih edebilirsin,bir de spor yaparsan,verdigin kilolar daha cok yagdan gider,kaslarini korursun)KOLAY GELSIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?