• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selam kizlar hickimse gelmemis henuz , ama ben yinede sorayim girince okursunuz...nasilsiniz nasil gidiyor diyetler??ben 3 gundur oruc tutuyorum pazartesiye ne kadar kilo gitmis olur bilemem birazda olsa gidecegi kesinde aksamlari normal yemek yiyorum fazla gitmez sanirsam...sadece abur cubur yemiyorum 3 gundur onunda epey faydasi olacaktir mutlata...hemen bu aksamki menumu yazayim

iftarda; 1 tabak patatesli ve etli karnibahar yemegi, çoban salata, 2-3 dilim ekmek ve ayran

sahura kalkmiyorum yatmadan canim ne istiyorsa yiyorum ama bu aksam kalan yemeklerden yerim sanirim...

mehaycımm mrb karşılaşamıyoruz artık yakışıklı nasıl.büyümüştür baya.
benim diyet bu defa iyi gidiyo sanırım tam anlamıyla baslayabildim.
eskiden ne güzeldi dimi kimse kg vermeden bi hafta geçirmiyodu inşallah eskisi gibi oluruz yeniden.
allah kabul etsin oruçlarınıda ben bu yıl 1 ay hiç regl olmadım şans.full tuttum orucumu allaha şükür.

mehaycımm mrb karşılaşamıyoruz artık yakışıklı nasıl.büyümüştür baya.
benim diyet bu defa iyi gidiyo sanırım tam anlamıyla baslayabildim.
eskiden ne güzeldi dimi kimse kg vermeden bi hafta geçirmiyodu inşallah eskisi gibi oluruz yeniden.
allah kabul etsin oruçlarınıda ben bu yıl 1 ay hiç regl olmadım şans.full tuttum orucumu allaha şükür.

canimin içi çok iyiyim sen nasilsin? valla karsilasamiyoruz artik ben musait oldugumda sen olmuyorsun sen oldugunda ben cikmis oluyorum ama simdi karsilastik ve seni gordugume cok sevindim :)) nasil olsun ablasi yakisiklida iyi son resimlerinden 1-2 tane koymustum face e bakarsin...noeldede alisveris merkezine gidip cekinicez onlarida koyarim bakarsin...
evet canim yaa eskiden herkesde hirs, vardi azim vardi ve en onemlisi istikrar vardi simdi nerdeeee:31::31: herkes salmis kendini oyle gidiyor ama bence yaza dogru herkes eski formuna donmek icin daha dikkatli beslenir diye dusunuyorum ben...simdi kis nede olsa farkedilmiyor kilolar kalin kiyafetlerle diye rahatiz sanirim:9::9:saol canim Allah kabul eder insallah tuttugum oruclari 3 gunum kaldi sonra kararliyim 4 elle diyete sarilicam soyle 10 kilo vermek istiyorum yaza kadar:51: senin dugununede az kaldi heyecanlisindir mutlaka... dugunden sonra bir sure gelmezsin yine, balayiydi falan derken kilo alma sakin:34: bu arada dugun fotograflarini koyarsin dimi merakla bekliyorum guzel arkadasimin en mutlu gununun fotograflarini...:34:

selam kizlar,nabersiniz?pek giren olmamis bugun .yoksa siz de bi ara bakip ciktinizmi :1:?
bugun prenseslerin okul gosterileri vardi.guzel guzel sarkilar rontlar hazirlamislar.keyifle seyrettim.:31: cikista da orda yedik yemegimizi.ekmek arasi kofte (yarimini yiyebildim sadece), patates kizartmasi(5-6 tane)yedim.1 bardak da meyve suyu.
yarin randevum var korkuyorum:18:

Merhaba ben 25 yaşındayım.Boyum 1.62 kilom 58 bende kilo vermek istiyorum.Kilo almama sebep olan faktörler:

*İki yıldır çalışmıyorum.Evde oturmanın verdiği rahatlık ve hareketsiz kalmanın etkisi
*bebek düşünüyoruz aman nede olsa kilo alıcam yiyim boşver hamilelikten sonra veririm düşüncesi.
*hipotroidin etkisi
*Gebe kalabilmek için kullanılan ilaçlar ve vitaminlerin etkisi
*her an hamile kalmış olabilirim farkında olmadan bebek zarar görür düşüncesiyle spor yapmaktan kaçınmam

Bu nedenlerden dolayı 2 yıl içinde 6 kilo aldım.Kilo aldığımı ve giderek başa çıkılmaz bir hal alıcağını farketmesem dahada alırdım.Ama artık buna bir dur demek istiyorum daha fazla geç kalıp pişman olmak istemiyorum.8 kilo vermek ve 50 kiloya inmek istiyorum.

Ama sorun şu ki ben hergün 03.00 da uyuyorum 14:00 da uyanıyorum.Günün 11 saatini uyuyarak geçiriyorum.
Hergün 14:00 da uyanarak nasıl bir diyet yapabilirim?En son akşam 18:00 da yemek yesem gece 03.00 a kadar oturduğum için çok acıkıyorum.
Öğünlerimi nasıl ayarlamalıyım?
Nasıl kilo verebilirim?

Yukarıdada yazdığım gibi hamile kalırsam farkına varana kadar bebeğin zarar görmemesi için spor yapmıyorum.
Ne gibi sporlar yapabilirim?

Bana bu konuda fikir verip yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.inşallah hepiniz en sağlıklı şekilde zayıflar ve hayalinizdeki vücut ölçülerine kavuşursunuz.:38:

selam kizlar,nabersiniz?pek giren olmamis bugun .yoksa siz de bi ara bakip ciktinizmi :1:?
bugun prenseslerin okul gosterileri vardi.guzel guzel sarkilar rontlar hazirlamislar.keyifle seyrettim.:31: cikista da orda yedik yemegimizi.ekmek arasi kofte (yarimini yiyebildim sadece), patates kizartmasi(5-6 tane)yedim.1 bardak da meyve suyu.
yarin randevum var korkuyorum:18:

Canım 5 günde 5 kilo diyetini sormuştun. O Diyette tek yönlü beslenmiyorsun, her gün bir besin grubundan besleniyorsun ve bence gayet yararlı oluyor. Ben yaklaşık 4 kilo vermiştim bu diyeti5 gün yaparak ve 3.5 kilosunu korumuştum aylarca :40: Ondan sonra aldım o kiloyu ama şaşırtıcı değildi. Günde iki tane burgerking menüsü yersen, 3 çikolata bilmemkaç cips yersen ne olursa olsun alıyorsun tabi :30:

Merhaba ben 25 yaşındayım.Boyum 1.62 kilom 58 bende kilo vermek istiyorum.Kilo almama sebep olan faktörler:

*İki yıldır çalışmıyorum.Evde oturmanın verdiği rahatlık ve hareketsiz kalmanın etkisi
*bebek düşünüyoruz aman nede olsa kilo alıcam yiyim boşver hamilelikten sonra veririm düşüncesi.
*hipotroidin etkisi
*Gebe kalabilmek için kullanılan ilaçlar ve vitaminlerin etkisi
*her an hamile kalmış olabilirim farkında olmadan bebek zarar görür düşüncesiyle spor yapmaktan kaçınmam

Bu nedenlerden dolayı 2 yıl içinde 6 kilo aldım.Kilo aldığımı ve giderek başa çıkılmaz bir hal alıcağını farketmesem dahada alırdım.Ama artık buna bir dur demek istiyorum daha fazla geç kalıp pişman olmak istemiyorum.8 kilo vermek ve 50 kiloya inmek istiyorum.

Ama sorun şu ki ben hergün 03.00 da uyuyorum 14:00 da uyanıyorum.Günün 11 saatini uyuyarak geçiriyorum.
Hergün 14:00 da uyanarak nasıl bir diyet yapabilirim?En son akşam 18:00 da yemek yesem gece 03.00 a kadar oturduğum için çok acıkıyorum.
Öğünlerimi nasıl ayarlamalıyım?
Nasıl kilo verebilirim?

Yukarıdada yazdığım gibi hamile kalırsam farkına varana kadar bebeğin zarar görmemesi için spor yapmıyorum.
Ne gibi sporlar yapabilirim?

Bana bu konuda fikir verip yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.inşallah hepiniz en sağlıklı şekilde zayıflar ve hayalinizdeki vücut ölçülerine kavuşursunuz.:38:

selam canim hosgeldin aramiza:16:benim sana onerilerim olacak nacizhane eger dinleyipte uygularsan zayiflayacagina eminim ben ...
ilk olarak hareketsizlik sorununu cozmelisin bence, bol bol yuruyus yap , magazalari gez evde egzersiz konusuna gelincede hamile kalmayi dusunsende yapabilirsin aslinda bunun icin en uygun donemde adet donemi ve sonrasindaki 2 hafta ...korkma hicbisey olmaz cunku bebek olusmus olsa bile son haftaya kadar rahime yerlesmemis oluyor dusuk falan olamaz yani...
ikinci olarakda uyku duzenine deginecegim onu bir duzene sokman lazim kesinlikle cunku kilo alimina neden oluyor o saatlerde uykusuz olmak , nedeni ise ; insan vucudunun geceleri uykuda yag yakimini gerceklestiriyor olmasi...sen o saatte ayaktasin ,vucudun yag yakamiyor birde ustune biseyler yiyorsun ee sonra kilo almak kaçinilmaz olacak tabiki....
son olarak ogunlerini ayarlama konusundada sunu soyleyebilirim; bol bol sebze ( tencere yemekleri) tuketmelisin ,aralarda meyve ve badem, findik, ceviz tarzi seyler yemelisin...haftanin en az 2 gunu beyaz et 1 gunu kirmizi et mutlaka yemelisin ve sut urunlerinide ihmal etmemelisin derim... uyku duzenini sabah 9 uyanis gece en gec 12 yatis olarak ayarlarsan ogunlerin su sekilde olabilir....

sabah 9-10 arasi kahvalti
ara ogun 12 gibi
oglen 2 de ogle yemegi
ara ogun 4 gibi yaparsin tekrardan
aksam 7 gibide yemegini yer kapatirsin gunu....
eger cok acikirsan gece 1 porsiyon meyve yersin olur biter ...bu sekilde inanilmaz kilo verecegine eminim kisa surede saglikli bir biçimde...
umarim yardimci olabilmisimdir canim...:34:

Son düzenleme:
selam kizlar nasilsiniz nasil gidiyor diyetler??neden kimse menulerini paylasmiyor?kafaniza gore yiyorsunuz degilmi sizi gidi uyaniklar, suç isleyince yazmiyorsunuz o gun guzel gittiyse yaziyorsunuz:47: ben oruc tuttugum icin pek diyet yaptigim soylenemez ama yidene yazayim:

bu aksam kahvaltilik biseyler yemeyi dusunuyorum iftarda ozledim kahvaltiyi 4 gundur cunku...

ekmek ne kadar yerim bilemem ama biraz marul beyaz peynir 1-2 dilim salam ve 1-2 tatli kasigi recel yerim...sahuru dusunmedim daha...

selam canim hosgeldin aramiza:16:benim sana onerilerim olacak nacizhane eger dinleyipte uygularsan zayiflayacagina eminim ben ...
ilk olarak hareketsizlik sorununu cozmelisin bence, bol bol yuruyus yap , magazalari gez evde egzersiz konusuna gelincede hamile kalmayi dusunsende yapabilirsin aslinda bunun icin en uygun donemde adet donemi ve sonrasindaki 2 hafta ...korkma hicbisey olmaz cunku bebek olusmus olsa bile son haftaya kadar rahime yerlesmemis oluyor dusuk falan olamaz yani...
ikinci olarakda uyku duzenine deginecegim onu bir duzene sokman lazim kesinlikle cunku kilo alimina neden oluyor o saatlerde uykusuz olmak , nedeni ise ; insan vucudunun geceleri uykuda yag yakimini gerceklestiriyor olmasi...sen o saatte ayaktasin ,vucudun yag yakamiyor birde ustune biseyler yiyorsun ee sonra kilo almak kaçinilmaz olacak tabiki....
son olarak ogunlerini ayarlama konusundada sunu soyleyebilirim; bol bol sebze ( tencere yemekleri) tuketmelisin ,aralarda meyve ve badem, findik, ceviz tarzi seyler yemelisin...haftanin en az 2 gunu beyaz et 1 gunu kirmizi et mutlaka yemelisin ve sut urunlerinide ihmal etmemelisin derim... uyku duzenini sabah 9 uyanis gece en gec 12 yatis olarak ayarlarsan ogunlerin su sekilde olabilir....

sabah 9-10 arasi kahvalti
ara ogun 12 gibi
oglen 2 de ogle yemegi
ara ogun 4 gibi yaparsin tekrardan
aksam 7 gibide yemegini yer kapatirsin gunu....
eger cok acikirsan gece 1 porsiyon meyve yersin olur biter ...bu sekilde inanilmaz kilo verecegine eminim kisa surede saglikli bir biçimde...
umarim yardimci olabilmisimdir canim...:34:

Mehay cım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.Ama benim uykumu düzene sokmam kış ayı boyunca imkansız ben kışlerı en erken 14:00 da kalkabilirim o yüzden ya başka bir yönetem lazım yada kilo vermeyi bahara bırakmam lazım:1:

Bu aralar 14:00 da öğle yemeği
16:00 da meyve
18:30 da akşam yemeği yiyorum
Ekmek iki öğündede birer dilim yiyorum
yatmadanda sadece bir meyve yiyorum.
Ayın 15 günüde sauna belt kemer kullanıcam inşallah bu şekilde şu 8 kiloyu verebilirim.

Bugün kü menüm:
14:00 da mercimek çorbası, bir kase yoğurt, yağsız salata ve bir dilim ekmek.
16:00 da bir adet mandalina
18:30 da balık salata bir dilim ekmek
yatmadan bir meyve yiyip yatıcam inşallah ya bu 8 kiloyu veririm yada bir an önce hamile kalırım :1:

mehaycım gayet doğru biliyorsun suç işleyince yazılmıyor..
ben 3 gündür eğitimdeyim, sabah kahvaltı börekle öğlen de dışarda yeniyor..
kilo veremiyorum ama sanki bacaklarım inceliyor, sanırım sporun etkisi çok büyük bunda...
umarım zayıflamasam da zayıflamış gibi görünürüm :37:

slm kızlar kımse yok yıne.sabah kahvaltım yarım sımıt bıraz beynır ve bal yedım arada kahve içtim şimdi yesıl cayımı ıcıyorum dıkkat edıyorum ama kılo vermeyı bırakın almısım galıba:(( anlamadım ben ya

merhabalar;
ben gecen mart ayindan bugüne kadar 10 kg verebildim spor yapiyorum ama oda eskisi gibi düzenli degil...
84.700 den 74.400 e düstüm ama tabiki cok agir verdigimi düsünüyorum ..bu ara yine düzensiz besleniyorum
dogum kontrol hapi kullaniyorum sanirim istahim acildi ya da ona baglamak en kolayi..
yalniz anlayamadigim bir konu martan beri suyumu yeterli miktarda iciyorum ama vücuta su oraninda bir artis olmadi
her kontrolde su icmiyor musun diyor ama ben zaten günde 1.5-2 lt bazen daha fazla iciyorum acaba bunun nedeni nedir ilk basladigim günden bugüne pek bir degisiklik olmadi..ne yapmam gerekiyor

slm kızlar gercekten hıc kımsecıkler gırmemıs ya :( bende o kadar yogunum kı hıc vaktım yok cok yoruluyorum ıkı cocuk yol okul ew ıslerı faalıyetler falan
benım dıyetım cok guzel gıdıyor her seyden yıyorum ama aksamları dıkkat edıyorum az da olsa fark goruyorum yaza kadar bu sekılde yapabılırsem ınsallah devam edıcem cok yuklenmıcem o zmn bıkıyorum sadece aksamları dıkkat edıcem

bgn sbh:kasarlı kepek ekmeklı tost recele bandım 3tane zeytın
ara:3mandalına
ogle: bır kase sehrıye corbası ıkı dılım kepek ekmek
ara:1elma ıkı mandalına
aksam:3parca tavuk kızartmastımondan bır dılım kepek ekmek bolcada salata

ınsallah aksamı hafıf atlatırım :(

suan ııbarıyle az cık slata daha yıyıp yemek ısını bıtırıyroum

GUNAYDINNNN
REJIM MODUNA GIREBILMISSINIZ GALIBA.ben hiiic giremedim yaaa.cook yedim yine.ilacimi da kullandim tabi:1:
ama olsun.pazartesi ogleye kadar bildirim yapmayi lutfen unutmayin.aksama kadar pc basinda bekletmeyin beni:55:
size guveniyorum kizlar.gorusuruzzzz:54:

GUNAYDINNNN
REJIM MODUNA GIREBILMISSINIZ GALIBA.ben hiiic giremedim yaaa.cook yedim yine.ilacimi da kullandim tabi:1:
ama olsun.pazartesi ogleye kadar bildirim yapmayi lutfen unutmayin.aksama kadar pc basinda bekletmeyin beni:55:
size guveniyorum kizlar.gorusuruzzzz:54:

valla bende bekledim bekledim 2 gun kimse gelmeyince heves kalmadi...bu arada kilomu simdiden bildireyim filizcim yarin giremem belki islerim var pazarteside girersem belki ogleden sonra girerim gec kalmis olurum...ben simdi yazayim bu sabahki kilomu eger yarin yada pazartesi sabah girebilirsem degisikligi yazarim olmassa bunu koy listeye....kilom 64 ...

Mehay cım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.Ama benim uykumu düzene sokmam kış ayı boyunca imkansız ben kışlerı en erken 14:00 da kalkabilirim o yüzden ya başka bir yönetem lazım yada kilo vermeyi bahara bırakmam lazım:1:

Bu aralar 14:00 da öğle yemeği
16:00 da meyve
18:30 da akşam yemeği yiyorum
Ekmek iki öğündede birer dilim yiyorum
yatmadanda sadece bir meyve yiyorum.
Ayın 15 günüde sauna belt kemer kullanıcam inşallah bu şekilde şu 8 kiloyu verebilirim.

mehaycım gayet doğru biliyorsun suç işleyince yazılmıyor..
ben 3 gündür eğitimdeyim, sabah kahvaltı börekle öğlen de dışarda yeniyor..
kilo veremiyorum ama sanki bacaklarım inceliyor, sanırım sporun etkisi çok büyük bunda...
umarım zayıflamasam da zayıflamış gibi görünürüm :37:
canim uyumakta kilo aldiriyor ama uyku saatlerini duzene sok derim ben israrla sana...eger zayiflamakistiyorsan biraz fedakarlik yap erken kalk 14:00 a kadar uykumu olur :60::60: ben o kadar uyusam basimi tasiyamam sersem gibi olurum tum gun basim ve gozlerim agrir sen alismissin sanirim :9::9:seni tembel seni:27::27:
kesinlikle hakliyim canim:9::9:
merhabalar;
ben gecen mart ayindan bugüne kadar 10 kg verebildim spor yapiyorum ama oda eskisi gibi düzenli degil...
84.700 den 74.400 e düstüm ama tabiki cok agir verdigimi düsünüyorum ..bu ara yine düzensiz besleniyorum
dogum kontrol hapi kullaniyorum sanirim istahim acildi ya da ona baglamak en kolayi..
yalniz anlayamadigim bir konu martan beri suyumu yeterli miktarda iciyorum ama vücuta su oraninda bir artis olmadi
her kontrolde su icmiyor musun diyor ama ben zaten günde 1.5-2 lt bazen daha fazla iciyorum acaba bunun nedeni nedir ilk basladigim günden bugüne pek bir degisiklik olmadi..ne yapmam gerekiyor

meraba canim hosgeldin aramiza...dogum kontrol hapi kilo aldirmiyor ben ona inanmiyorum insanin kendi istahi ve yedikleriyle alakali bisey bence o...bende kullandim 1.5 sene hic kilo almadim ...cok tatli yerim yemeklerimide gayet guzel yerim ama cok hareketli oldugumdan yakiyorum sanirim kalanlarida burda vermeye calisiyorum zaten...sen hareketsizmisin peki sporla aran nasil???

:çok üzgünüm:selam bayanlar bende bir basarı öyküsü yazmak istiyorum kendimce suan 105 kilo 165 boyundayım 24 yasındayım...8 ay önce dogum yaptım 105 oldum onun öncesindede sark bölgesine gelince 25 kilo birden alıp üzerine hamile kaldım velhasıl kelam nefret edici bir durum benimkisi kendimi traktörün arka tekeri gibi görüyorum kocaman esim 75 kilo yanyana bi hayal edin...en kötüsü merdivenleri nefes nefese çıkıyor bir yere giderken yolda durup dinlenmek aksi taktirde tıkanıp kalıyorum ... ve en ama en kötüsü igrenç espiriler size araba gerekmez ayten yuvarlanarak gider sana otobüsten çift bilet isterler yarım dünya hahahaha kikiki gülüsler ...kıyafet desem rezillik diktiriyorum çuval gibi bicimsiz kıyafetler sanki hamilelik gibi ... her sabah yataktan kalktıgımda ayaklarım agrıyor bünye tasıyamıyor bu koca bedeni ... kızımla oyun oynarken bile yoruluyorum ... etrafa kendimle barısık gibi görünsemde içimde depremler oluyor ... yasadıgım en acı ve kötü olay eşim polis ve sark hizmetindeyiz poolisler burda çok samimi bir birlerine gidip gelirler yine toplanmıstık 3 aile bize gelmisti polis bi abi çok kilo almıs esim bu ne göbek oglum ver bu göbegi dedi bu polis abi herkezin içinde ayten ne zaman zayıflarsa bende o zaman verecem dedi e buda imkansız olduguna göre dedi ve herkez güldü yıkıldım resmen esim dahi güldü:çok üzgünüm: VEL HASIL KELAM BUNLARI BURAYA YAZDIM ÇÜNKİ BUNLARI KİMSEYE ANLATAMIYORUM İÇİMDE BÜYÜDÜKCE İYİCE YEMEGE VURUYORUM KENDİMİ İÇİMDE KALMAMASI LAZIM... BU GÜNDEN İTİBAREN HERSEY FARKLI OLACAK BUNA İNANIYORUM VE YAPACAGIM ZAYIFLAYACAGIM İDEALİM BÜYÜK 60 KİLO OLACAGIM ....VERDİGİM RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLİYORUM :)
ayten yalnız değilsin üzülme azimle herşeyin üstesinden gelebiliriz.yardımcı olup analyış göstermesi gerekenler bile kilo konusunda maalesef zayıflamak isteyenlere hassasiyet göstermiyor.seni ancak kendi karalılığın kurtaracak emin ol.başarıar diliyorum

Back